Ποιοι είναι οι πρώτοι τρεις που παραμένουν στο σπίτι;




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το καλύτερο έλιωσα στο γέλιο άφησε την κλίκα στο τέλος χαχαχαχα τον χρησιμοποίησαν έδωσε το βέτο και έφυγε αυτός ??????

  2. Ο Κωστήs αν δεν έκανε παρέα με την κλίκα μπορεί και να μην έφευγε τον περίμενα ότι μπορεί να ήταν και στην πεντάδα.

  3. Όσο και να μην συμπαθώ την Άννα , χάρηκα τόσο πολύ που έμεινε μόνο και μόνο για τα μούτρα του Νάσου ?? καλύτερο και από αποχώρηση του Στηβ ?? αφήστε τον μέσα να τον γλεντήσει λίγο ακόμα η Μαίρη και ας νομίζει τώρα ότι είναι ο νικητής αφού έδιωξε τον Κώστα! Το ζει το φίδι ??

  4. Me to zori na kratisoun to xeraki tis Annoulas na min klapsei pali, pio aidiastiko atomo den exo dei, xeftila oloi autoi pou psifisan tin anisoropi na meinei.

  5. Έφυγε ο γελωτοποιός της πρώην κλίκας. Τον εκμεταλλεύτηκαν μέχρι τέλους. Χάρισε το βέτο γιατί τον έπεισαν ότι η παραμονή του στο παιχνίδι ήταν σίγουρη. Τελικά έμειναν αυτοί και …. εις υγεία του κορόιδου. Η καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού από την αρχή ήταν που παρέμειναν τελευταίοι τα φιλαράκια. Το μόνο κακό είναι ότι για το πάρτι αποχώρησης του αρχιρουφιάνου θα πρέπει να περιμένουμε μία εβδομάδα. Υπομονή.

  6. Ας βγάλουμε τον ποιο καλό και αφελή..να μείνουν μέσα τα τρολ.. φτιάξιμω παραγωγής σάπιας ?️?️

  7. ela big brother evales to xeraki su pali gia na exis edasis alli mia bdomada .katheste kai pisteueete oti psifizi o kosmos siga mn psifizi o kosmos.

  8. Ψιλοστεναχωρήθηκα με τον Κωστή. Όχι γιατί έφυγε, αλλά γιατί δεν προστατεύτηκε αυτό το παιδί. Αγκαλιάστηκε από τους λάθος ανθρώπους. Του δώσανε το ρόλο του χρήσιμου εξωτικού κλόουν και ο δρόμος του ήταν προδιαγεγραμμένος.

  9. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Έτσι ρε Γκουνταρα, άφησες Κωστή και Νάσο στο τέλος… Τι τους έκανες ρε σε συμπάθησα τώρα! Καλύτερο και από αποχώρηση Στιβ!

  10. Ευδοκία και Νίκο μεχρι το τέλος ,όσο για την Άννα ας μην μιλήσω καλύτερα ,την Ευδοκία την ζηλεύει ,επειδή ο Νίκος την κάνει παρέα ,εδώ ο Νίκος δεν ήθελε να την πιάσει τα χέρια της Άννας ,απορώ ποιος την αντέχει έχει πολύ μίσος μέσα της και δεν πρόκειται να νικήσει εδώ