Ποιός θα αποχωρήσει σήμερα από το σπίτι του Big Brother; | 22/10/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

20 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ….και τελικά ο Νάσος, η Αννα και η Μαρία στο απυρόβλητο!!! και οι άλλοι φαγώνονται μεταξύ τους!

  2. Bb μη ξεχάσεις να ευχαριστησεις την Σαμανθα εκ μέρους μας που μας έβρισε και μας είπε μαλακες την ώρα που την αγκάλιασε η Ανχελιτα όταν έφυγε ο Μιχάλης. (Υπάρχει το στιγμιότυπο στο βίντεο της αποχώρησης). Πες της επίσης ότι έρχεται η σειρά της να βγει έξω και να πάει τρεχαλα σπίτι της. Είδαμε το ποιόν του χαρακτήρα της και ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από το σπίτι του Big brother.. Στο 8.59 ακούγεται η λέξη μαλακες

  3. Εγώ θα αναφέρω κάτι άσχετο. Δεν περίμενα τον Steve να φύγει τόσο νωρίς. Περίμενα να ήταν στους πέντε
    καλύτερους παίκτες. Τελικά, έπεσα έξω. Ο Κώστας ο κρητικός όμως πιστεύω ότι σίγουρα θα είναι στους
    πέντε καλύτερους, για να μην σας πω και ο νικητής μπορεί. Αν πέσω έξω και για αυτόν, έπεσα. Όσον αφορά
    για την χθεσινή αποχώρηση δεν έχω να γράψω κάτι.

  4. Εδώ όταν κλαίει η Σαμάνθα την αγκαλιάζει Ανχελιτα κ τότε η Σαμάνθα λέι ότι είμαστε Μ…… όση δεν υποστηρίξαμε τόν Μιχάλη. Άκου τώρα θάρρος να μασ βρίζει η Σαμάνθα στο λάιβ. Έξω Έξω αμέσως να φύγει!

  5. ΖΗΤΆΜΕ μεγάλη ποινή για την Σαμάνθα που στο λάιβ μας είπε ότι είμαστε μ…… όση δεν υποστηρίξαμε τόν Μιχάλη.Το ακούσαμε ΚΑΛΆ βγάλτε την έξω εχτές ακόμη!

  6. Δηθεν κλαιει η κλικα??….ψευτες! Θελανε τοσο πολυ να βγει ο Ισιδωρος η ή Μαιρη αλλιως δεν τους καιγοταν καρφι για τον Μιχαλακη! Διπροσωποι! Η Σαμανθα….θαρθει η σειρα σου κουκλα μου!!