ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;;; #01 – “Και το όνομα αυτού…”
Είναι αυτά που συζητάς με τους καμένους φίλους σου στο chat και γελάτε σαν να μην υπάρχει αύριο χωρίς να ξέρετε το γιατί. Ή αυτές οι μακροσκελείς αναλύσεις που κάνετε πάνω σε ένα super ό,τι να ‘ναι θέμα. Ε αυτό εμείς το κάναμε εκπομπή γιατί βαρεθήκαμε να τα λέμε μόνοι μας. Ένα podcast που είναι και vidcast – ή το ανάποδο – και σίγουρα θες να το δεις.
“ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;;;” κάθε Τετάρτη (αλλά μην το δέσετε και κόμπο γιατί μας ξέρετε)

Λεβόν Αβακιάν

Εύα Δημητροπούλου

Ιωάννης Ψύχος

Το e-shop το καλό:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

13 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. 11:2611:32 είσασταν τόσο κοντά στο να γίνει μλκία αλλά ευτυχώς έκανε αυτό το αστείο η κοπέλα της παρέας οπότε είναι οκέι..
    .
    το τοστ όντως δεν είναι μαγείρεμα…. μέχρι να αρχίσεις τα πιπέρια, τις ρίγανες και τα ελαιόλαδα… (κι επίσης είναι εξαιρετικό το πόσα άτομα έχω βρει που να μην ξέρουν όντως να κάνουν σωστό τοστ…)
    .
    αυτό με την Γαλλία και την ραδιενέργεια… καταρχήν αν θες να δεις αν κάτι είναι 100% ασφαλές απλά ελέγχεις αν το έχουν απαγορεύσει στην Γαλλία.. δεύτερον * insert μία παράγραφο όπου μιλάω για την διαφορά ιονίζουσας και μη ιονίζουσας ακτινοβολίας και την οποία δεν άξιζε να διαβάσεις * και τέσπα long story short τα κινητά εκπέμπουν (σχετικά) ακίνδυνη ακτινοβολία (μη ιονίζουσα)…

  2. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι είδα μόλις τώρα…. Δεν ξέρω αν μου άρεσε ή όχι. Όταν μάθω θα σας πω για να μην έχετε το άγχος😂😅