Ρεπόρτερ Πασσάς: Έχεις δει ποτέ ερωτικά έναν φίλο σου;




Τελικά, υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών; Ο Ρεπόρτερ Πασσάς το έχει βάλει σκοπό να μάθει όλη την αλήθεια!

Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

50 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Exw varethei na vlepw tetoiou idous video.. parte to xampari: DEN IPARXEI FILIA ANAMESA SE ENA STRAIGHT ANTRA LAI MIA STRAIGHT GINAIKA!!! Eseis oi antres kala tha kanete na iste ksigimenoi eks arxis gia na mi mpenete sta friends zone kai meta na klegeste…

  2. κριμα….οι γυναίκες ειναι τοσο πισω, κολλημένες σε στερεότυπα, μανιακές με την ωριμότητα ( λες και οι μεγαλύτεροι αντρες ψάχνουν μόνο σοβαρές σχέσεις) κομπλεξικές, υπολογίστριες και ρατσίστριες φουλ.

  3. Μια είναι η αλήθεια: άμα ξέρεις πως να το παίξεις, μπορεί μια "φίλη" να σε δει ερωτικά. Ακόμα και η μελαχρινή που λέει ότι ακόμη κι αν γούσταρε δεν θα χαλούσε τη φιλία της με κάποιον, ψέμα είναι.

  4. "οι άντρες πολλές φορές είναι καλύτεροι φίλοι απο τις γυναίκες" πόσο γυναικεία άποψη αυτή (που την έχω ακούσει απο πολλές) και πόσο άκυρη στους άντρες, άσε που είναι και σαχλαμάρα άν το σκεφτείς λογικά…προσωπικά ποτέ δεν έγινα φίλος με γυναίκες ή τα έφτιαχνα ή άν δεν γούσταραν σηκωνόμουν και έφευγα και ποτέ δε το μετάνιωσα…

  5. Μάθετε επιτέλους πως δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρας και γυναίκας 100%
    Επίσης αν σας πει μία γυναίκα θέλουμε να μείνουμε φίλοι σας παρακαλώ μην δεχτείτε γτ αυτές είναι μαλακίες μόνο των γυναικών για να σας πουν πως δεν είσαι ωραίος κλπ.
    Ρε μην μασάτε απλά απαντά φίλους έχω..
    Οπότε άκυρο..
    ΚΟΠΗΚΕΣ

  6. Η καλυτερη ερωτηση που πρεπει να γινει στις γυναικες ειναι ''τι πρεπει να εχει ενας φιλος ωστε να γινει γκομενος''.Σιγουρα θα απαντησουν να ειναι ψηλος και μελαχρινος,κλασικη περιπτωση.Τι γινεται ομως στην περιπτωση που ο ψηλος και μελαχρινος ειναι μαλακας ενω ο φιλος ειναι ενας επιτυχημενος τζεντλεμαν?Ποιον θα διαλεξουν για γκομενο?Θα εχει πολυ ενδιαφερον να μας απαντησουν.Εκει θα αποκαλυφθουν πολλα για τις γυναικες πιστεψε με.

  7. File se thaumazw xronia twra, kai thaumazw th dhmosigrafikh sou ereuna, apla auto to clip th xerame oloi thn apanthsh sto poll, katalavainw parolayta pws eprepe na to kaneis – for the sake of completeness – se respect nevertheless always – morfwse mas ki allo – oi nees genies se xreiazontai (egw eimai 35+ tha parw syntaxiodothsh se ligaki) ?

  8. Δεν υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρων και γυναικων. Το να βγεις μια στις τοσες ή απλα να μιλατε μια στο τοσο δεν ειναι φιλια. Εννοω να βγαινετε και να μιλατε συστηματικα. Για να εισαι "φιλος" με καποιον σημαινει οτι κατι σου αρεσει στον αλλο. Ειτε ειναι η εμφανιση του ή ο χαρακτηρας του ή ο τροπος που φερεται ή τα ενδιαφεροντα του κλπ. Επομενως δυνητικα θα μπορουσες να κανεις κατι μαζι του, κατω απο τις καταλληλες συνθηκες. Προφανως αν στο ξεκαρφωτο του πεις ελα να σε πηδηξω το 99% των γυναικων και το 1% των ανδρων θα αρνηθουν…Το ολο θεμα ειναι να δημιουργηθουν οι καταλληλες συνθηκες. Ειτε αυτο θα ειναι ενα ρομαντικο περιβαλλον (βλεποντας netflix το χειμωνα με κουβερτουλα) με αλκοολ (δε λεω να ειναι τυφλα και να τον εκμεταλλευτεις, λεω να εχετε πιει και οι δυο σε βαθμο που να εχετε μια ευφορια και αρση αναστολων), ειτε μια συναισθηματικα φορτισμενη στιγμη (χωρισμος, τσακωμος, συμπαρασταση) κλπ κλπ. Πιστευω στις περισσοτερες περιπτωσεις "φιλων" σας του αντιθετου φυλου, κατω απο τις καταλληλες συνθηκες, θα μπορουσατε να κανετε κατι.
    *Αν δεν αρεσετε στον "φιλο" σας (οχι απαραιτητα εμφανησιακα, γιατι το καθε ατομο δεν χαρακτηριζεται μονο απο αυτη) τοτε προφανως δεν ειναι "φιλος" σας, αλλα σας εκμεταλλευται…

  9. Διαβάζοντας τα comments , με όλους τους λευκούς ιππότες να υπερασπίζονται την κοπέλα που είπε : "Είναι μικρός για μένα μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι" , προσπάθησα να φανταστώ τον χαμό που θα είχε γίνει , αν άντρας σε αντίστοιχη ερώτηση είχε πεί "Είναι μεγάλη για εμένα μου αρέσουν οι μικρότερες".