Σάκης: έχω βαρεθεί να ακούω ότι ο James μας φέρνει φαγητό




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Δεν μπορώ να ακούω τον ΣαΝικο να μιλάει, είναι ο μοναδικός με επιθετικό χαρακτήρα και το παίζει θύμα

  2. Ρε Σάκη τώρα που φέρνεις όμως το 10 μας λες ουσιαστικά ότι εσύ κουβαλάς ενώ πριν έλεγες ότι είναι μαθηματικός αριθμός

  3. Επιτέλους ο Σάκης μπήκε και προσπαθεί να βάλει τη λογική στα σκουπίδια
    Σάκη μάταια προσπαθείς όμως
    Ελάχιστοι ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ οι αουγκανοι είναι πολλοί έξω και υποστηρίζουν τρία ΑΚΑΛΛΙΈΡΓΗΤΑ ΟΝΤΑ

  4. SAKI EINAI ALITHIA OTI SAS TAIZI. ESI IRTHES EXTHES .SE LIGO KERO THA LEME KAI GIA SENA . AYTO POU DICHNIS APO TOTE POU IRTHES EINAI OTI ZILEVIS TON JAMES. KAI NA MATHIS NA SIZITAS ME OREO LEXILOGIO KAI IPIOUS TONOS.EISAI KALOS ATHLITIS ALLA KAKOS CHARAKTIRAS.(NA PAS GIA FONITIKI)

  5. Εγω πιο πολύ συμπαθώ τον Τζειμς αλλά στεναχωριέμαι που χάλασε το όνομα της Μαριαλένας διότι πήρε το μέρος του Σακη. Πιστεύω αξίζει μια δεύτερη ευκαιρια.

  6. Πολύ κομπλεξικός ο Σάκης γι αυτο πλακώνει στο ξύλο τις γυναίκες. Στο τόπο μου το λενε " ξεπλυμενη κιλοτα ή κατεβασμένο σώβρακο" Κύριε Σακη

  7. Ο Σάκης δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο Τζέιμς είναι πολύ καλύτερος από αυτόν, άντε να τον δούμε να πηγαίνει αυτός τον τελευταίο πόντο στην ομάδα να το βουλώσει. Μπλέ μόνο.

  8. εχει δικιο ο σακης…ολοι προσφερουν…οχι μονο ο τζειμς!!ας καταλαβουν επιτελους η ομαδουλα βελλη νικος τζειμς οτι δεν γινεται στην καλυβα ναναι οι 4 τους υποομαδα ακι να κανουν οτι γουσταρουν αλλα στα αγωνισματα ομαδα…χωρις τ υπολοιπους ουτε η ομαδουλα τους θα τρωειιιιιι!!!!ασε νικολακι..μας κουρασατε

  9. Μα ο James τους φέρνει το φαγητό κάθε φορά!Αυτος αναλύει τα παιχνίδια βρίσκεις τρόπους και το μοιράζεται με τους άλλους!Και το πιο βασικό έχει απίστευτη ψυχραιμία στο 9 και σπάνια χάνει!???

  10. Μίλησε ο Σάκης που φοβήθηκε να παει στον τελευταίο ποντο!Εβγαλε την ουρά του απέξω.

  11. Ενταξει ειναι ομαδικη η προσπαθεια συμφωνω αλλα ειναι κ ο καλυτερος παικτης σας ομως. Κατσε να δουμε οταν θα πεινασεις πως θα εισαι σαν χαρακτηρας και αγωνιστικα.

  12. Πρεπει να το αποδειχτης ρε νουμερο επιμενης νασαι και επιθετικος και ψευτονταης αμα ξερεις απο μπαλα θα εχεις ακουση πιστευο. Για φαλτσαριστο σουτ

  13. Εχω μπει 5 φορες στο 9-9 και εχω κερδισει σε ολες. Μαλλον αυτο δεν ειναι αρκετο για καποιους

  14. 0 Τζέιμς Πάντα μπαίνει στο 9 9 αλλά το Προβάδισμα του το δίνει η Μαριαλενα!!!!! Να τα λέμε και αυτά!!!

  15. Ο Νίκος του είπε μπράβο που έφερε το 10 δλδ ο Σάκης τι ήθελε να πει 10 μπράβο, 1 στον κάθε παίχτη? Ο Τζέιμς πέρα από το 10 έκανε και 3/3 δλδ τι θες να κάνει να τον βρίσει που έφερε το 10? Απλά πίστευε ότι θα μπει και θα τον συμπαθούν επειδή απλά είναι εναντίον Τζέιμς ,Νίκου και Άννα Μαρία και το μόνο που κατάφερε και αυτός και ο άλλος ο κακομοίρης είναι να τους κάνει πιο συμπαθείς στον κόσμο. Εγώ είμαι υπέρ του Νίκου Τζέιμς από την αρχή της χρονιάς γ κυριολεκτικά τους ταιζουν τους μπλε/ μαχητές για μένα πρέπει να κάτσουν αρκετά στο παιχνίδι και ένας από τους δύο να πάει και τελικό.

  16. Πραγματικά, δε νομίζω ότι έχει βγει όλη η ομάδα να πει ότι Ο Τζέιμς φέρνει πόντο. Παρόλο που συμπαθουσα τον Σάκη, αλήθεια έχει αρχίσει να μου τι σπάει. Δηλαδή νευρα χωρίς λόγο, ενώ ο Τζέιμς δεν ασχολείται μαζί του. Και αυτό το θέμα με τα αγωνίσματα έλεος. Κι αυτός μια χαρα παίκτης είναι, δηλαδή αν ο άλλος φέρνει περισσότερους πόντους σημαίνει ότι εσυ δεν είσαι σημαντικός στα αγωνίσματα ή στην καλυβα? Αυτή η ζήλια και η συγκριση πραγματικά ειναι πολυ κακό πραγμα..

  17. Πως καταφερανε απο την αρχη του Survivor στην αρχη να μας κανουν να ειμαστε με μπλε ομαδα με James και Νικο μετα που κωλοτουμπιασε ο James να παμε με Κοκκινη ομαδα να ειμασρε με Κοψιδα, επειτα με Αλεξη Παππα , ο οποιος εφυγε στους μπλε και εδειξε τι ειναι, μετα να ειμαστε με Σοφια η οποια αποδειχθηκε βλημα, μετα να υποστηριξουμε τον Νταφυ που και αυτος τωρα δεν μας τα λεει καλα. ΜΟΝΟ ΛΙΑΚΟΣ ΡΕ

  18. Όσο και να μην είναι καθόλου συμπαθείς ο James πρέπει να παραδεχτητε ότι ο James τους έχεις κατακουβαλήσει