Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας αγωνίζονται για μια θέση στον ημιτελικό




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

48 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. O μονο ςερνινορ ειναι ο κορο ι αλε ειναι μονο αγονιστικα αμα δεν ειχαμ το ριζι τα ειχα πετανει τισ πινα ο κορο ψαρεβι ειναι ο μονο μπαματικου. ςερνινορ

  2. Τι έκανες ρε Σάκη, άχαστος σήμερα και 6-0 ή 7-0 τελευταία μόνο το μηδέν 0 θυμαάμαι που βγάζει μάτι. Τεράστιος παίκτης σε όλη την διάρκεια.

  3. Βγήκε ο μπέμπης να τα βάλει με το μεγαθήριο Σάκη. Βρήκε μια φορά έναν από τους τρείς στόχους και ο Σάκης 18 ή 21 φορές, έχασα τον λογαριασμό. Κέρδισε κατά τύχη τον Κόρο εχθές και ένα ρετάλι αλλά μεγάλη αγωνήστρια Μαριαλένα. Αν μετράμε πόντους αύριο Ηλίας 8+7=15, Μαριλένα 8+4=12, Κόρο 7+?=.~. σίγουρα παραμένει από ψηφοφορία η Μαριαλένα, Αν κάνει την ζημιά αύριο ο Κόρο έχει λούκι ο Ηλίας.

  4. Ρε μάγκες πραγματικά, βαρέθηκα να βλέπω το ίδιο αγώνισμα επί 2 ώρες. Κούρασε όσο δεν πάει. Αποκοιμήθηκα πριν καν δω ποιός νίκησε.

  5. Σενάριο 29/6. Άγνωστο οι πόντοι αλλά σενάριο 8 πόντων. Νικητής Σάκης 8+8=16 πόντους πάει Γαλάστι. 2η Μαριαλένα 8+8=16.

    Πόντους ο Ηλίας ?????? ας πούμε 3 πόντους 8+3σήμερα=11, αν ο Κόρο, αύριο Τετάρτη πάρει 8 πόντους οπότε 8+7=15 παραμένει για ψηφοφορία με την Μαριαλένα ( εδώ θα ρισκάρω να πω ότι η Μαριαλένα θα πάρει περισσότερες ψήφους από τον Κόρο και τελικός θα είναι Σάκης vs Μαριαλένα ).

    Ο Κόρο με 15 πόντους πετάει έξω τον Ηλία ο οποίος θα έχει μόνο 11+3αύριο=14.

    Τα σενάρια τα ράβει ο καθένας όπως τα σκέφτεται ο ίδιος.

  6. Μιλώντας ήρεμα πάντα,φέτος εάν το πάρει ο Σάκης,που πραγματικά το απεύχομαι,θα είναι το πιο καλοστημένο και το πιο άδικο Survivor ever που έγινε ποτέ. Το πιο φιάσκο Survivor, απ'όπου και αν το ψάξεις. Είναι πολύ άδικο και κρίμα να το πάρει κάποιος που μπήκε 2 μήνες μετά και όχι κάποιος που είναι από την αρχή του παιχνιδιού εκεί. Συν του ότι έγινε σφαγή χθες μες τα puzzle,που τα έβαζαν σχεδόν όλοι όπως να 'ναι και ότι να 'ναι. Αλλά βέβαια, ξέχασα, αυτά δεν πρέπει να πιάνονται, πρέπει υποχρεωτικά πάντοτε να παραβλέπονται και να προσπερνούνται γιατί έτσι θέλει ο Τούρκος. Είναι, άδικο, κρίμα, ντροπή, αίσχος και αηδία. Πραγματικά λυπάμαι !!!!

  7. Ο νικητης που θα παρη το επαθλο ειναι μονο σακης με τελικο μαριαλενα δεν βλεπετε οτι ειναι η καλιτερη παιχτες

  8. Και τωρα μετά απο τις 1000 νίκες του Κατσούλη και της Μαριαλένας, που διαλύει κάτι ψευτόμαγκες" άντρες ", θα απόφασίσει το κοινό ποιος θα κερδίσει? Γιατί να μην κερδίσει ο καλύτερος στο στίβο μάχης, και πρέπει να αποφασίζουν κάτι χαζά 15χρονα ή ο οποιοσδήποτε που κάθεται στον καναπέ του, ή ακόμα και ο Τούρκος, για το ποιος θα πάρει τα λεφτά? Αν αξίζει κάποιος ως αθλητής ας τα πάρει. Και ούτε ο ηλίας ούτε ο κορο το αξίζουν…

  9. Τον Σάκη μόνο ο Σάκης ο ΄Ερως και η Μαριαλένα μπορούν να τον νικήσουν. Είναι φανερό ότι όταν η Μαριανέλα δεν βρίσκεται στον στίβο ο Σάκης γίνεται κομμάτια.

  10. Στημένο – καραστημένο και του κλου τα 9μερα. Πούλησαν Σάκης και Μαριαλένα από 2 νίκες μεταξύ τους, τούς άλλους 6 (έξη) πόντους από που τους κέρδισαν?????
    Μήπως δια μαγείας άλλαζαν οι πόντοι στο ταμπλό και έγραφαν 8???
    Αν μπούμε στις συνομωσίες υπερισχύει το σενάριο ότι Ηλίας-Κόρο έκαναν συναλλαγές μεταξύ τους, άλλωστε κατα ομολογία, έχει συμβεί η παράξενη συναλλαγή πριν λίγες μόνο ημέρες.

    Εμένα όμως αυτά δεν με ενδιαφέρουν και χειροκροτώ τους νικητές χωρίς δεύτερες σκέψεις.
    Αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι ότι οι νικητές στον στίβο βγαίνουν νικητές από ψηφοφορία του κοινού.
    Full episode "battlefield" https://www.skaitv.gr/episode/psuchagogia/survivor/2021-06-28-22

  11. Σάκης ο πιο σωστός παίκτης.. Τους πετσοκοβει και ουτε καραγκιοζιλικια σε πανηγυρισμους οπως κάνανε κάτι γελοιοι (σπάιντερμαν, ζαχαροπλαστες, πιστολερο, ναιιιιιιιιιιιιιι) ούτε τίποτα. κύριος και παιχτούρα,.

  12. Κέρδισε το ..βλακοζεύγαρο.. Θα το πάρει ο Σάκης στο τέλος; Θα δούμε..Αλλά αν το πάρει..καλύτερα να μη γράψω, τι θα δώσει στη Μαριαλένα..γιατί θα το κόψει η λογοκρισία..

  13. Koro zhaba nevriazis
    Dhen ise esi nixitis
    Xeci pos stavronis to prosopo mas tromakses
    Kaimeni kopela pjos tha ine dhipla su tha mini me fovo dhen su ftene ta pefhia epidhi dhen kerdhizes esi peknidhi ine pernis lefta kathe evdhomadha dhen xortases?

  14. Σιγά Μαριαλένα μη κλαίς λυπάσαι για τον Κορο; έλα αφού έπεισες τον εαυτό σου νομίζεις θα πείσεις κ εμάς;γελιεσαι

  15. Ο Κόρο έχει χάσει την ψυχραιμία του και έχασε, ξέσπασε, νευρίασε, φώναξε, οκ. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι περίμεναν ότι έπρεπε να κρατήσει μέσα του τα συναισθήματα του όπως κάποιοι άλλοι και να δείξει ένα ψεύτικο προφίλ και να χαϊδεψει τα αυτιά του Ηλία (μην τυχόν και κλάψει )….μια χαρά αντέδρασε . Νικητές είναι όλοι απλά ο ένας θα φύγει με το έπαθλο, ας το πάρει ο καλύτερος!