Σίφου Τέλης, η μεγάλη επιστροφή!




#netwix #houstontolisamethevideos

Ο Σίφου Τέλης επέστρεψε, πιο αλλοπρόσαλλος από ποτέ! Δύναμη Τσι, μανούρες με το τεχνικό τιμ της εκπομπής Χιούστον το Λύσαμε και τα βάσανα του έγγαμου βίου… Με τον Μάκη Παπασημακόπουλο.
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

39 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πόσα χαστούκια μέτρησατε?
    4
    Πόσα σας ζήτησα
    4
    Άρα ποιος τα έδωσε εσεις που τα δώσατε η εγώ που τα ζήτησα

  2. Μπράβο ρε φίλε πολύ καλός κωμικός χωρίς βρισιές και χαμηλού επιπέδου υπονοούμενα ! Χρειάζεται το γέλιο και οι κωμικοί στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε! Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνεις!

  3. ΣιΦου Τελης the best ….πρεπει να βγαλεις συνεχεια…ειναι μακραν καλυτερο απο ολα!!!!!!Χεστη-Κοτα κλαιω…σε ψαχνουμε εγω και ενας φιλος μου αλλα μονο Τεταρτες και Πεμπτες απογευματα……..και στο αλλο ο ποδολαγνος με τις πατουσες λιωνεις….Δυναμη Τσι…Πεκορινο!

  4. Θεματολογία και απόδοση μονολόγου για ΟΣΚΑΡ "Αν το αν το … αν το παστίτσο το έχω φιάξει από πριν … τότε μπορώ να το έχω στο παστίτσο εκεί και να πετάω κομμάτια απ' το παστίτσο στο ρινόκερο και να εκνευρίζεται ο ρινόκερος και να κανει φδφδσφγδφφδγφ και να αρχίζει να με κυνηγάει και να κάνω εγώ δύναμη τσι στο ρινόκερο και να μη… και να γελάμε αλλά δε πιάνει η δύναμη τσι ΧΑΧΑ ε μήπως πιάσει το παστίτσο !"