Στη σέντρα ο Τριαντάφυλλος & η υποστήριξη από τον πρώην




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

49 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Θεωρώ ότι ο κορο και ο Ασημακόπουλος έχουν 100% άδικο . καταρχάς κάποιος( Καρολίνα) τους σφύριξε για τα λεφτα που παίρνει ο νταφι και ειδικά αυτοί οι δύο που έχουν το χρήμα πολύ ψηλά (κάτι έχει ψυλλιαστεί ο νταφι για τα λεφτά εξου και η πρόταση του) στραβωσανε τα παιδιά γιατί σου λέει ότι δεν κάνεις τίποτα ,ΕΓΩ παλεύω για όλη την ομάδα κι εσύ παίρνεις τα λεφτά . Ναι αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο νταφι θα φέρει κόσμο και τηλεθέαση για να κάνετε εσείς το κομμάτι σας.αυτά !

  2. Καλα, το ψετινο παραμυθακι survivor ειναι το απογειο της ανθρωπινης καταντιας και ξεφτιλας και δειχνει με τον καλυτερο τροπο πως μεσω αυτου και αλλων παρομοιων τηλεσκουπιδιων προσπαθουν να μας κανουν να απολεσουμε καθε ανθρωπινη αξια και αρετη που διαθετουμε! Ενας οχετος! ?

  3. Μιλάει ο Κόγο που κάνει παρέα κάθε καλοκαιράκι Μύκονο με την γνωστή παρέα …. Αχ καλέ…. ο μόσχαρος

  4. Ευχομαι να παει ο νταφυ στην μπλε ομαδα για να τους κανει και εκει μπαχαλο και να γυρισουν ολοι την μπιφτεκα π ακομα τον υποστηριζουν στα σχολια

  5. ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΗ ,ΕΤΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΝΩΡΗΜΟ ΜΥΑΛΟ Η ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΗ ΕΣΚΕΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΗΘΟΠΟΙΟΣ,ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗ.

  6. Παιδια ειρηνη ημιν!Ησασταν φιλαρακια τι εγινε τωρα κ τρωγεστε ετσι?Και ο Τριανταφυλλος εχει αδικο που εγινε αλλος ανθρωπος οταν τον ψηφισες αλλα κ εσεις δε φερεστε σωστα!!!Δε σας αναγνωριζω τι κακια ειναι αυτη!

  7. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι λένε για τον Ασημακόπουλο και τον κορο ότι και καλά έκρυβαν κακιά και γιατί δεν μίλαγαν…πολύ απλά έκαναν υπομονή και φαίνονται κακοί ακριβώς επειδή δεν μιλούσαν πριν!και μίλησαν τώρα γιατί το ποτήρι Ξεχείλισε που έλεγε ο άλλος ο ξεφτίλας να πουν να μην τον ψηφήσει!!! Πολύ μυαλό θέλει!!!και επίσης κάνει μπαμ ότι ψέματα λέει ο νταφυ από το ότι φάσκει και αντιφάσκει όλη την ώρα

  8. απο τα νευρα που εχει ο κορο κι ο ασημακο μαζι του καταλαβαινει και ο πιο αφελης για το τι ατομο είναι ο νταφυ της καρδιας σας..

    ειμαι σιγουρος οτι εχει πει πολυ βαρια πραγματα μετα το περιβοητο συμβουλιο…

    ελπιζω να νιωθετε λιγο ρομπα οσοι τον υποστηριζατε με παθος και σας φαινοταν πλακιτσα η συμπεριφορα του ολο αυτο τον καιρο.

  9. Ο τρυανταφυλλος είναι μπιφτεκάς ενώ ο κορο και το μοντελάκι ο Ασημακόπουλος είναι πίτα γύρος απ'όλα και τζικιτζά, χαχαχαχα ???αααα και όλοι έχουν κάτι α……..α τεράστια, ποικιλία φέτος!

  10. Η κορο με την ασημακοπουλου στο τελος θα τα ψησουν τα ψαρια που πιανει η κορο και απο τις δυο πλευρες

  11. αμα ηταν ενταξει ασ επιανε τον νταφυ να του πει "ρε μη στελνεις ατομα να μου πουν, ούτως ή αλλως δεν σε ψηφίζω"

  12. σιγα τον θιγμενο κορο που απλα επιβεβαιωνει οτι εψαχνε για
    αλλοθι
    ασε ρε που εκανες ενα θεμα απο το πουθενα διχως καμια λογική και μετα γυριζεις και δεν ντρεπεσαι να του πεις "δε θα σε ψήφιζα αλλα εβαλεσ να μου πουν και για αυτο σε ψηφισα"
    βγαλε τα πιστολια σου Νταφυ

  13. Κριμα ηταν τοσο ωραιο παρεακι ολοι μαζι πραγματικα ειχανε πολυ πλακα!! Και με κορο με την τηλεκατευθυνση ειχαμε γελασει τοσο πολυ κριμα… παντως ο παπαδοπουλος οταν ζητησε συγνωμη ο τριανταφ δεν τον σταυρωσε τον συγχωρησε!

  14. Την αληθεια την ειπε ο κωστας πριν μερικες ημερες ……θα περιμενω σαν την κομπρα και την καταληλη ωρα θα κτυπησω…..μονο που δεν το εκανε αυτος στον κοψιδα αλλα ο κορος και ο φανφαρας ο ασημακοπουλος στον νταφη.Περσοτερο ριαλιτι παρα αγωνισμα.

  15. Όλοι έχουν μεγάλη ανάγκη τα λεφτά ..ωστόσο είναι το χειρότερο πρότυπο..τόση ξεφτίλα για 100-200 χιλιάρικα δεν αξίζει.Είναι ένα ποσό αστείο για να ευτελιστεί κανείς έτσι..μεγάλη κατάντια να βλέπει το παιδί σου ,η αδερφή σου ,ο γονιός σου όλο αυτό..αίσχος και στο κανάλι και σε όλους μας που το είδαμε.Μια φορά είδα ριάλιτι λόγω κοβιντ ,ξενύχτησα εντελώς τζάμπα και άλλαξα τον βιορυθμό μου για μια κατάντια.Τελευταίο ήταν αυτό..στα νέα παιδιά θέλω να πω ότι ακόμη και αν κερδίσεις αυτό το ποσό ,με αυτά τα μυαλά θα σου γίνει χαράμι.

  16. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να είναι παραπονιαρης, κοτσομπολης και να κάνει σαν μικρό παιδί αλλά κακία δεν έχει, αυτό φενεται.
    Γιώργο να τον λες φίδι δεν κάνει πια, αυτή είναι κακία. Μήπως μιλάς για τον εαυτό σου? Τα λόγια σου, σε δείχνουν εκδικητικός.

  17. Ο Ασημακοπουλος κοροϊδευει τον Νταφυ για ότι έβαλε μαλλιά και αυτός βάζει κρέας στο ΛΟΚΩ του με πλαστικη στους κοιλιακούς και ψευτικα δόντια σοβαρός ΜΠΙΝΕΣ ????

  18. Δε ξέρω αν η στρατηγική Κόρο και Ασημακο αποδώσει. Ένα ξέρω, ότι ο Ντάφυ είναι αγαπητός κ δεν έχει ανάγκη από τα δύο αυτά άτομα να μείνει στο παιχνίδι,αντιθέτως είναι δημοφιλης με την αφέλεια του, τη λαϊκότητα του και τις ατάκες του και ο κόσμος τον θέλει μέσα οπότε θα μείνει ακόμα καιρό παιδάκια κ αν έρθετε απέναντι του πιθανότατα να βρεθειτε εξω…

  19. Μπράβο στον κορο που ήταν σωστός κ δίκαιος κατ εμέ κ όσο για τον νταφυ σε έχουμε καταλάβει εδώ κ πολύ πολύ καιρό τι είσαι…. Ντροπή απλα

  20. Πίσω απ' τη δυσμένεια που έπεσε στον Τριαντάφυλλο κρύβεται η μουσίτσα, ο Κοψιδάς.
    Το κακό εδώ είναι το ότι ο γιόγκι Κόψι πάντα κρύβεται, τα κάνει όλα στα μουλωχτά δεν θέλει να φαίνεται.
    Κι αυτός παρέσυρε τους υπόλοιπους, κυρίως το κολλητάρι του και νέο υποκόμη Ηλία Μπόγδανο. Εξ ού και οι σφοδρότατες επιθέσεις του τελευταίου προς τον Τριαντάφυλλο, που σιγά σιγά απομονώνεται και πληγώνεται το εγώ του.
    Και οι Κόρο, Ασημακόπουλος που για κάποιο περίεργο λόγο σέβονται και ακούνε τον Κοψιδά, πήραν επίσης την σκυτάλη και είναι πια στην εμπροσθοφυλακή, η φανερή αιχμή του δόρατος. Ο Κοψιδάς απλά παρακολουθεί και χαίρεται. Δρα και μιλά μόνο στο παρασκήνιο.