ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ : 425 – Η Θρησκεία ως Βλασφημία




20.1.2014
OTI ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟ ΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ? ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ?

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

37 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλά τα λέει γαμώ την παναγία, τον αλλάχ, τον βούδα, τον κομφουκιο και κάθε λογής θρησκείας !

  2. εισαι μεγαλος μπουρδας, αλλο ενα πιονι της μασωνιας και της νεας ταξης που πολεμαει τον χριστιανισμο

  3. Απλα εισαι ενας Αγραμματος! που περνας μηνυματα που δεν μπορεις ουτε να τα εξηγησεις !Ολοι αυτοι που τα καταπινουν… ΤΑ ''ΠΡΟΒΑΤΑ'' ..μας αποδεικνυουν για ακομη μια φορα ποσο αξιζει της Ελλαδας που εχει φτασει σε αυτη την κατασταση!

  4. Ρεε παιδια εδω υπαρχουν μαρτυριες απο πρωην αθεους και νυν χριστιανους πολυ αλλα μην λετε μεγαλα λογια
    Ζητατε βοηθεια απ τον θεο και θα την εχετε

  5. Η υπαρξη του θεου δεν εχει αποδειχτει, αλλα δεν εχει αποδειχτει ουτε το αντιθετο. Αρα ο αθεισμος ειναι και αυτος θρησκεια!

  6. πιστευω οτι για να πιστευεις σε φιδια που μιλανε σε αμαρτολα φρουτα και μστουρωμενους εβραιους που εβλεπαν την θαλασσα να ανοιγει στην μεση, εχεις προβλημα ε?? ε ναι!!!

  7. Βλασφημία δεν είναι να λες ότι μια θρησκεία είναι λάθος, βλασφημία είναι να προσβάλλεις το Θεό και γενικότερα τα θεία.
    Και στο κάτω κάτω, αν κάποια θρησκεία είναι σωστή, τότε οι πιστοί της όταν λένε ότι οι άλλες είναι λάθος, δεν βλασφημουν.

  8. Μπούρδες+ανοησίες = βλασφημία? Άτοπο. Πιάσ' το από αλλού Σίλα.. Το πάλεψες να φαίνεται λογικό αλλά δεν..

  9. ο σιλας ωραιος, αλλα το λάθος είναι ότι βλάσφημος είναι αυτος που βρίζει μια θρησκεία, όχι αυτος που εχει τη γνώμη του και GG. πχ εσυ δεν με συμπαθείς ρε παιδί μου. αν μου πεις ξερεις δεν σε συμπαθώ θα πω οκ. αν αρχίσεις και με βρίζεις μέσα στη μέση του δρόμου χωρίς να σε ξέρω και καλά, ε ναι ειναι εξύβριση!

  10. αγαπητε Συλα
    ολα αυτα που λες ειναι λαθος γιατη ο θεος δεν ειναι θρησκεια. οι ανθροποι φτιαξαν τοις θρησκειες. ο θεος δεν ειναι θρησκεια ο θεος ειναι προσωπο που μπορεις να γνωρισεις στην ζωη σου το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να τον ζητισεις μεσα απο την καρδια σου δεν χριαζετε να το ψαξεις θα σε βρει αυτος!

  11. "Η μαλακια ως αμαρτια"
    Αυτο πως σου φενετε?
    Κανε μας να γελασουμε βρε αγορι μου και ασε τα βαθια νοηματα.αλωστε αυτο δε λενε για τη σατιρα? Πως περναει τα πιο βαθια νοηματα μεσα απ'το χιουμορ και την πλακα.(μεταξυ μας αυτο το τελεφταιο δε σε βλεπω να το'χεις..)

  12. Σιλα πρεπει να κανουμε ενα μονταζ με ολα οσα εχεις πει περι θρησκειας και ν αρχισουμε να το παιζουμε στα σχολεια πριν και μετα το μαθημα των θρησκευτικων.

  13. Ο θρήσκος πιστεύει γιατί έτσι γουστάρει.
    Ο άθεος δεν πιστεύει γιατί πάλι έτσι γουστάρει.

    Κόψε αυτή τη κακή συνήθεια να κάθεστε και να ψυχολογείται το καθένα, και να τον πείσετε για το αντίθετο. Έτσι θέλει και έτσι θα μείνει..

    Και λίγο πίστη δεν βλάπτει, όχι στην ύπαρξη θεών, παραδείσων κλπ., φιλοσοφικά και ψυχολογικά. Αλλιώς πως θα παντρευόμασταν και πως θα βαφτιζόμασταν άραγε… :S

  14.  Α ρε πατερα. Α ρε μανα. Σε τι χωρα με γεννησατε.

    Στη χωρα που ολοι μας εξυμνουμε κατορθωματα 3000 χρονων ενω εμεις πινουμε το φραπεδακι και το τσιγαρακι μας χαλαροι κοιτωντας ποσα λεφτα θα φυγουν για την διασκεδαση μας.

    Στη χωρα που εχουμε μαθει να τους κραζουμε ολους ανεξαιρετως χωρις να φτιαχνουμε κατι εμεις. Χωρις να παλευουμε για κατι. Ολοι γιναμε επαναστατες του ιντερνετ και της σατυρας.  

    Εχουμε και τα Πανεπιστημια που 20χρονα νιανιαρα μιλουν για τα αξιωματα που καταφερε το κομμα τους….το κομμα τους το 86 κλπ γενικοτερα εποχες που ουτε καν ειχαν γεννηθει. 

    Προφανως και ολοι πεταμε κομματικες ταμπελες ο ενας στον αλλο, θεωρουμε το Χριστιανισμο ως τη μονη αληθινη θρησκεια, τους ομοφυλοφιλους ξεφτιλισμενους ανθρωπους, ολες τις αλλες φυλες κατωτερες ή σατανικες?

    Αληθεια ισως να ειναι καλο να απομονωθουμε πληρως απο τον υπολοιπο κοσμο. Να φυγουμε απο Ευρωπη, να γυρισουμε στη δραχμη και οταν με το καλο σφαχτουμε σαν τα ορνια μεταξυ μας κατι που κληρονομησαμε απο Αρχαιους και Βυζαντινους τοτε να γυρισουμε πισω στο πολιτισμο.