ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 652 – Άξιος ο μισθός




Εγω δουλευω στην ΕΡΤ απ το 2002. Λες να μ εβαλε απο τοτε ο τσιπρας να κανω πλακα στο ΛΑΕ που δεν καταφερε καν να μπει στη Βουλη?

#SilaSerafim #ComedyLabgr

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. οι νεότεροι μαθαίνουμε το θέμα είναι τη μαθαίνουμε ? για την πολιτική ΟΧΙ , πως να βρούμε δουλειά ΟΧΙ προτιμάνε να μας μαθαίνουν τη έγινε πριν 2.000 χρόνια εγώ ακόμα περιμένω να δω πότε θα μου φανεί χρήσειμο το Χ επί 2 στο τετράγωνο

  2. φασισμος βλακα σιλα ειναι να πληρωνω με τους φορους μου τον ποιο αταλαντο ανθρωπο δλδ εσενα χωρις να με ρωτησει κανεις…

  3. αυτη τη βλαχοπροφορα την κανει και καλα για να γελασουμε?ρε καραφλα εχω δει δεκα βιντεο σου και το μονο που με κανει και γελαω ειναι η ανοησια και η αταλαντοσυνη σου

  4. Αν εξαιρέσω το γλοιώδες ύφος του εν λόγω όντως ατάλαντου τύπου, πρόκειται για ένα βίντεο που αποτελεί μάθημα φασίζουσας λογικής. Οι όροι "παπαδαριό", "κόκκαλο" κλπ καταδεικνύουν με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι ο γελοίος αυτός τύπος απευθύνεται σε καφρικό κοινό. Βέβαια είναι προφανές ότι πέραν της αγλωσσίας του της εκφραστικής διέπεται και από μια αλαζονική ρητορική που παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές όπου οι κάθε λογής "ψευδοπροφήτες" έλεγαν όποια βλακεία τους κατέβαινε στο κεφάλι. Με άλλα λόγια, οι θυρωροί έγιναν εξουσία….
    ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙΣ! (Άλλωστε ο λαϊκισμός δεν αφορά μόνο τους πολιτικούς…..)

  5. Κολλημένος άθεος! Γελοιοπωντσς αυτά που κάποιοι άλλοι πιστεύουν χιλιάδες χρόνια, δείχνει την …γνησια-μονο εσυ-αυθεντικη-αριστερο-φασιζουσα υπόστασή σου!

  6. το ποστ σας ειναι παράνομο απεχθες επονιδιστο και δεν υποχρεουμαι να επιχειρηματολογησω

  7. για την θρησκεια που λες δεν συμφωνω.Ναι αν το παρεις ορθοδοξα μαρξιστικα,δογματικα δηλαδη τοτε ναι,αλλα η θρησκεια ειναι ενα πραγμα που μπορει να ειναι και δευτερεουσης σημασιας και εχει να κανει με την υπαρξιακη ανυσηχια αλλα και ανυσηχια του αγνωστου του καθενος.Επισης ομως ανεφερες γενικα την λεξη αριστερα.Και αριστερα ειναι μια ευροια εννοια που εμπεριεχει πολλες γκαμες συστηματων και οχι κατα αναγκη μονο τον δογματικο μαρξισμο.

    Καταλαβες σιλα αγορι μου?