ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 680 – ΣΚΑΕΙ ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΗΣ




Το άρθρο που λέγαμε:

Η Ιστορία της Ελλάδας – Αλλιώς

#μυαλό #Σίλας

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

31 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τίτλος: σκάει Μπαγκς μπανυς
    Εγώ: ποιος Μπαγκς μπανυς ρε ο τίτλος έπρεπε να γράφει σκάει ο ΣΙΛΑΣ

  2. Να πούμε βέβαια όσον αφορά το σχόλιο στο κλείσιμο, ότι οι αριστεροί όταν χωρίζονται επιτίθενται περισσότερο ο ένας στον άλλον απο τους δεξιούς. Είναι χαρακτηριστικό της αριστεράς (κυρίως) αυτό

  3. Ναι αγαπητέ Σίλα αλλά ο Ρικης ο Ζερβες λέει ότι :
    You gotta say it,
    Win, lose, or draw.
    Όποτε αν χάσεις μην λες ότι πρέπει να κερδίσεις επειδή μας το είπες. Η σάτιρα δεν έχει όρια. Και υπόκειται και σε ακριβώς αντίστοιχη κριτική…
    (Βαθύ)…
    …που θα λέγε κι ένας παλιός κωμικός που εκτιμώ.

  4. σιλα σε παρακολουθω χρονια (αυτήν την εκοπομπη εννοω) .. παντα τα εχωνες στο συριζα και σε ολους και μπραβο.. τωρα τελευταία ομως εχεις ξεφυγει , γιαυτο εγινες στοχος… σχολιο ταχτσιδη απαραδεκτο αλλα και τα δικά σου δε πανε πισω.. γιατι οντως ξεπλενεις φασιστες αμα συγκρινεις ΧΑ με συριζα. αυτα

  5. Φιλε Σιλα.Σε αποκαλω φιλο και ειαι ολις 20 αλλα νιωθω οτι μιλαμε ιδια γλωσσα.Ειδα το αρθρο που αναφερεις και διαβασα και λιγα σχολια απο κατω,Παρακολουθω καιρο το καναλι σου και εχω να πω πως κανεις εξαιρετικη δουλεια.Λατρευω την σατιρα σου καθως ειναι προς ολους και ολα διχως ορια,πραγμα που δειχνει και οτι δεν εχεις ορια οπως και ΠΡΕΠΕΙ!!Σε βγαζουν λοιπον στα σχολια ''γαλαζιο''παιδι.Ποσο γελοιοι.Μπορει να μην ξερω πολλα απο συγχρονη ιστορια ξερω ομως το προφιλ που δυστηχως ιδρυσε η γενια μου.KEYBOARD WARRIOR Ουτε ονομα δεν εχουν οσοι σχολιασαν οπως και δεν υπαρχει υπογραφη συντακτη.Ωραια αρθρα.
    Συνεχισε.Λατρευω Σιλα.Εισαι και βορειος οπως και εγω!(Αλεξανδρουπολη.Ελα και καμια φορα)

  6. Δεν ειναι αριστεροι ο Τσιπρεοι? Πιο κομμουνιστες δεν παει , απλως λογω καρεκλολαγνειας, κανουν κ καποιες αναγκαστικες για αυτους ''καπιταλιστικες'' κινησεις τις οποιες εχουν υποδειξει οι ''κουτοφραγκοι''. Κατα τ'αλλα θα ηθελε να ηταν ο Σταλιν- ''Ακρατη εξουσια- ελεγχο των παντων κ θανατο σε οποιον του παει κοντρα''.

  7. Σίλα πριν πω αυτά που θέλω να σου πω, το βίντεο δεν το είδα. Μπήκα απλά για να κάνω το dislike και να σου πώ αυτά που έχω να πω σχετικά με το θέμα συριζα-καρκινος και τον χαμό που έγινε στο twitter. Κατ αρχάς διαφωνώ με αυτούς που λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις σάτιρα εμπλέκοντας καρκίνους, aids, θανάτους, αμεα κλπ. Μπορείς και παραμπορείς και πρέπει μη σου πω. Επίσης διαφωνώ με αυτούς που σε βγάζουν (άκρο)δεξιό επειδή επιτέθηκες στον συριζα. Είμαι σίγουρος ότι είσαι αριστερός και γι αυτόν τον λόγο είσαι τόσο εκνευρισμένος με τον συριζα. Επειδή ο συριζα κάνει αυτά που κάνει φωνάζοντας συγχρόνως πως είναι αριστερό κόμμα. Κι εγώ το ίδιο εκνευρισμένος είμαι. Θα μου πεις γιατί το dislike τότε ρε μεγάλε; Γιατί σαν έξυπνος άνθρωπος που είσαι θα έπρεπε να καταλάβεις πως κράζοντας δημόσια τον σύριζα (κάτι που το αξίζει) γι αυτά που κάνει και ειδικά με τον τρόπο που το κάνεις, το μόνο που καταφέρνεις είναι να τρέφεις την (ακρο)δεξιά. Αν ο σύριζα έχει κάνει μία φορά κακό στο image ας το πω της αριστεράς στην Ελλάδα, άτομα σαν κι εσένα ή τον Κανάκη πχ (που κι αυτός πιστεύω είναι τόσο εκνευρισμένος με τον συριζα για τον ίδιο λόγο με σένα) έχουν κάνει το δεκαπλάσιο. Γι αυτό το dislike Σίλα.

  8. Πόσοι θα μπουν στα βαθιά, να καταλάβουν τα βάθη σου Σίλα…; "Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια" έλεγε η γιαγιά μου! Το ξέρεις και συ άλλωστε!

  9. Ως πρώην καρκινοπαθής να σου πω πως κι εγώ ενοχλήθηκα όταν το διάβασα. Δεν σου λέω για όρια στη σάτυρα κτλ. Ούτε θα σου πω πως να κάνεις την δουλειά σου, ούτε θα κουνήσω δάχτυλο. Θέλει προσοχή αν και νομίζω πως το ξέρεις. Καλή συνέχεια.

  10. ΠΑΣΟΚ ήταν, ΠΑΣΟΚ είναι και ΠΑΣΟΚ θα είναι κυβέρνηση . Μπορεί να αλλάζει όνομα αλλά νοοτροπία δεν αλλάζει

  11. genika i katastash einai tragikh….
    dokimase na kaneis ena comment se video tou adoni na deis pws tha pesoun na se fane ola ta provata.

  12. Παλιό: κανε ενα μπραφ να θυμηθούμε τα παλιά. Εστω ένα. Έχουμε μόνο τον χάρο πια. Δεν λέω, καλός είναι, αλλά εσύ είσαι ο μπαμπάς του.