Σύνδεση με την Άννα | Big Brother | 22/10/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

6 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τώρα που έφυγε ο Μιχάληs που μπορούσε να κάνει κάτι δεν νομίζω να κάνει με κάποιον άλλο σχέση τον Μιχάλη ήθελε.

  2. Είσαι τα πάντα στη ζωή μου! Είσαι ο θησαυρός της ψυχής μου! Είσαι τα πλούτη της καρδιάς μου! Είσαι όλα τα λεφτά του κόσμου! Είσαι η τράπεζα του χαμόγελού μου! Είσαι το βίος της ύπαρξής μου! Είσαι η κληρονομιά της ελπίδας μου! Είσαι το ταμείο του φωτός μου! Είσαι η πληρωμή της επιβίωσής μου! Είσαι η επιταγή της Ανατολής μου! Είσαι η απάντηση στα μνημόνια της μοναξιάς μου! Είσαι η λύση στα δημοσιονομικά ελλείματα της μελαγχολίας μου! Είσαι η έξοδος των αγορών στα αδιέξοδα της ανορεξίας μου! Δεν είσαι βόας δεν είσαι κροταλίας αλλά είσαι το υπουργείο οικονομικών στα σκοτεινά μονοπάτια της ψυχικής μου απόγνωσης και της πνευματικής μου πτώχευσης! Είσαι το στεγαστικό δάνειο στο διψασμένο μου κορμί! Ένα μόνο σου λέω και τίποτα άλλο…δώσε και σώσε…σώζεις έναν άνθρωπο…ψυχικό κάνεις…χτίζεις μια εκκλησία στα έγκατα της φιλανθρωπίας σου!