Ταβλαδάκης: ο James με έδωσε, όχι η Άννα Μαρία




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

25 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Καλά σου έκανε!Ποση εμμονή με τον James; Από τις 10 λέξεις οι 8 είναι “James “! Τους γλεντάει!

  2. Εισε τόσο βλακας πού δεν λέγετε ο Τζέιμς έδωσε τον καληδη θυμοσατε τώρα σε πόνεσε πού ή Άννα Μαρία έδωσε εσένα με πολύ μεγάλη γλώσσα μπήκες μέσα αντε στο καλό

  3. Ταβλα εισαι αηδία σοβαρεψου δεν σου πάει το υφάκι το ειρωνικό λες και χάλια ψέματα..ενω του παππά κάπως τρώγεται.

  4. Τσ Τσ Τσ Τι μάς λες?? Αντε σπίτι σου τώρα και γύρνα πλευρά να δεις άλλο όνειρο. Και φρόντισε να μάθεις τρόπους και να δουλέψεις λίγο περισσότερο το μυαλό σου.

  5. ΤΑΒΛΑΔΑΚΗ!!!!!!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΠΉΡΕ ΓΡΉΓΟΡΑ ΧΑΜΠΆΡΙ….. ΆΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΌΤΙ ΣΕ ΑΔΙΚΉΣΑΝΕ… ΥΠΉΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ.. ΆΡΑ ΚΆΤΙ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΣΈΝΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  6. ΠΑΛΙ, ο Τζέιμς, καθάρισε όμως. ΤΡΕΙΣ νίκες, με την τελευταία, όπως πάντα την πλέον αγχωτική. Και το έχει κάνει αυτό, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ φορές. Και αυτός ο τενεκές(και όχι μόνο αυτός), δεν το αναγνώρισε ποτέ.

  7. Η συμπεριφορά του, τον έδωσε. Μπήκε μέσα διαβασμένος, χορτάτος, με ύφος δικαστή Αρείου Πάγου, και ήταν μετριότητα στους αγώνες και κλίκα, του χειρίστου είδους, στη καλύβα. Ε, όπως ήρθε, έφυγε.

  8. Αν είσαι στις δημόσιες σχέσεις όπως στο παιχνίδι σε κόβω για χρόνια άνεργος να μένεις..

  9. Παρόλο δεν τον συμπαθώ είχε δίκιο. Μας έπρηξε η ΑΜ και οι φίλοι της τόσες μέρες για το αγωνιστικό και πρέπει να παίρνουμε νίκες και πρέπει να τρώμε και τελικά δε δίνει Καλλιδη,Ελευθερία, Χριστίνα ή έστω Αλέξη.

  10. Ταβλαδάκης: η ΑΜ έπρεπε να ψηφίσει αγωνιστικά.
    Ταβλαδάκης επίσης: εγώ ψηφίζω Τζέιμς γιατί δεν ψηφίζω αγωνιστικά.
    Παρόλα αυτά, ο Τζέιμς φταίει!

  11. Ταβλα σε εριξε ο τζειμς πηγες να το παιξεις σκληρος παρε το αεροπλανακι σου κ τον μπουλο..