Τα μεγαλύτερα busts στην ιστορία του ΝΒΑ – Airball #26




Μία fan εκμπομπή για το ΝΒΑ, απ’ τον Άγγελο Σπηλιόπουλο και τον Γιάννη Ρούσσο.

Ακολούθησε τη σελίδα εδώ:

Airball Gaming:

Ακολούθησε το Γιάννη Ρούσσο εδώ:

Ακολούθησε τον Άγγελο Σπηλιόπουλο εδώ:

Τίτλοι αρχής – Εξωτερικά γυρίσματα – Μοντάζ: Στέλιος Μαυρογιάννης

beat and scratches μουσικής τίτλων Dj Gzas:

Μίξη/mastering μουσικής τίτλων Qbon:

Για περισσότερo Airball subscribe εδώ:

#Αirball #ΝΒΑ

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

31 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Βλέποντάς σας μου δημιουργήθηκε η εξής απορία.Διάσημος Αμερικανός μπασκεμπολίτσας που στην ημέρα εκλογών του αρέσει να λέει τα αποτελέσματα…Cris Paul

  2. Καλή επιστροφή παλικάρια. Μερικές παρατηρήσεις και από εμένα για το θέμα. Ως γηραιότερος και παλαιότερος θυμάμαι τον Πέρβις Έλισον, φόργουορντ-σέντερ για το Σακραμέντο, ο οποίος αργότερα πήγε και Σέλτικς, αλλά έκανε πολύ φτωχή καριέρα. Επίσης, να προσθέσω ότι ο Σαμ Μπόουι (ανάθεμα κι αν ξέρει κανείς πως προφέρεται σωστά!!!!!!) είχε τρελούς τραυματισμούς και τον κατέστρεψαν και οι γιατροί πιστεύω. Σίγουρα οι Μπλέιζερς έκαναν γκάφα που δεν επέλεξαν τον Τζόρνταν στη θέση του, αλλά αν ήταν υγιής θα έκανε μεγάλη καριέρα. Ηξερε μπάσκετ. Επίσης, εκείνη την εποχή γενικά οι περισσότερες ομάδες έψαχναν για καλούς ψηλούς, καθώς η ομάδα χτιζόταν από τους σέντερ. Άλλο μπάσκετ τότε.

  3. Ευχαριστω Γιαννη Ρουσο εσωσες τη μερα μου. Πεφτω για υπνο και λεω ας ακουσω το ερμπολ πριν κοιμηθω και λεω γαμα το σχολειο αυριο δεν παω. Και ενω η ωρα ειναι 1 παρα κ εγω ετοιμος να κοιμηθω στο 4:36 λες για ξυπνητήρι… και εγω ΘΥΜΑΜΑΙ να κλεισω το ξυπνητηρι για να μη σηκωθω απ τις 7.30?

  4. Φοβερό επεισόδιο!! Καλή συνέχεια!!
    Συμφωνώ με τα πικ σας! Μπορείτε να κάνετε και μια λίστα με bust no2 picks… Δυστυχώς υπάρχει πολύ υλικό σ εκείνη τη θέση, σχεδόν κατάρα θα έλεγα ακόμα και πρόσφατα! Ήδη δύο από τους πέντε ήταν στη λίστα σας…( πχ: marvin bagley, hasheen thabeet, derrick williams κλπ)

  5. Oι detroit pistons ήταν μία εξαιρετική ομάδα με σημείο αναφοράς την άμυνα (για εμένα ήταν η καλύτερη αμυντική ομάδα όλων των εποχών) και αν έπαιρναν τον Carmelo Anthony τότε θα χαλούσε πολύ η χημεία τους, γιατί ο Αnthony όντας ένας καθαρά επιθετικός παίκτης δεν θα ταίριαζε στα πλάνα και φιλοσοφία που ήθελε να ακολουθήσει η ομάδα του θρυλικού coach Larry Brown. Γι' αυτό καλύτερα που κατέληξαν με αυτό τον τρόπο τα πράγματα και μπήκε οριστικά ένα τέλος στην υπεροψεία των Lakers το 2004, καθώς αυτή η ομάδα των pistons είναι η επιτομή της σκληρής δουλειάς και της εμπιστοσύνης που πρέπει να έχουν γενικά οι ομάδες, στηριζόμενοι σε όλους τους παίκτες και όχι σε δύο ή τρεις παίκτες που στο τέλος την "σκοτώνουν" με τον εγωισμό και την επιθυμία τους απλά να δείξουν ποιοι είναι. Επίσης καλή επιτυχία στην εκπομπή σας παιδιά και εύχομαι φέτος ο Γιάννη Αντετοκούνμπο να σηκώσει το πρωτάθλημα γιατί το αξίζει. Σας ευχαριστώ πολύ για όλες αυτές τις στιγμές γέλιου, να είστε καλά παιδιά με υγεία. Καλή συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!

  6. 10:33 "Και να φύγεις τα ρομπότ θα σε κυνηγάνε για πάντα.."
    Κάποιος έχει δει "Love, Death and Robots" Season 2 αμέσως με το που βγήκε μου φαίνεται ?

  7. O καημενος ο Κουαμε Μπραουν ειχε ΠΟΛΛΑ θεματα ενταξης στο κοινωνικο συνολο(εν γενει),μιας και μεγαλωσε σε καθεστως(σχεδον)απομονωσης!αφου μετα το bullying του his airnes δεν κατεληξε στο τρελαδικο ή πρεζακιας,θεωρω οτι ειναι απολυτα,επιτυχημενος

  8. Πάντως να πω Γιάννη μου ότι κατευθείαν όταν είπες για τον γιατρό το μυαλό μου άρχισε να ψάχνει «για ποιο λόγο πήγε για μαγνητική στον ώμο και λέει στον γιατρό ότι δεν έχει πρόβλημα;». Οπότε νομίζω δεν φταίει ακριβώς αυτός που άρχισες να σκέφτεσαι ποινικό δίκαιο ενώ ήσουν για εξετάσεις. ?

    Σιδερένιος και welcome back.