Τελικά είμαστε Έλληνες ή Ελληνάρες; Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης αναλύει!




Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης πρωταγωνιστεί σε αυτό το «Comedy Room» και το θέμα για το οποίο καλείται να κάνει stand-up comedy act είναι οι Έλληνες. Τελικά πόσο politically correct είναι η Ελλάδα ως χώρα; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου Έλληνα; Πόσο ρατσιστής είναι; Πόσο αδιάφορος; Πόσο ευθυνόφοβος; Πόσο κιτς; Είναι τελικά ο Έλληνας… Ευρωπαίος; Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης χρησιμοποιώντας το αστείρευτο χιούμορ του δίνει όλες τις απαντήσεις και λέει μεγάλες αλήθειες.

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Fan Fact:δεν υπηρξε ποτε κερκοπορτα,ειναι μυθος ωστε να δειξουμε πως μονο ετσι θα επεφτε η Πολη. Φυσικα η Πολη ειχε ηδη πεσει καμια 4-5αρια φορες οποτε δεν ειναι οτι και τις 4 φορες καποιος αφησε την πορτα ανοιχτη.

  2. Το οτι χρησιμοποιειται η βωμολοχια σαν βασικο εργαλειο ενος stand up comedian δεν με ενοχλει καθολου. Στα 2021 ειναι πολυ αργα για να γινουν οι Ελληνες σεμνοτυφοι και πουριτανοι. Εκεινο που με ενοχλει φοβερα ειναι ολοι αυτοι οι καλλιτεχνες θεωρουν οτι μοναχα χρησθιμοποιωντας την βωμολοχια θα κανουν τους σημερινους Ελληνες να γελασουν. Και θυμαμαι εναν Βεγγο να εχει διανυσει μια καρριερα δεκαετιων και η πιο ασχημη λεξη που βγηκε απο το στομα του ηταν ενα "ρε" και παρ ολα αυτα μεχρι και σημερα οι Ελληνες κλαινε κυριολεκτικα ακουγοντας τις ατακες του (η αναφορα στον Βεγγο ηταν καθαρα ενδεικτικη, κατι αναλογο συμβαινει με ολους τους μεγαλους Ελληνες κωμικους).

  3. Για να μη λεμε κ ο,τι θελουμε: Το Γλυκο Νεγρακι παρασκευαστηκε απο εναν Ζαχαροπλαστη στη Γλυφαδα, προς τιμην του Ποδοσφαιριστη του Πανιωνιου, Κωστα Νεγρη, που πετυχε ενα γκολ με τον Πανωνιο σε μια Νικη επι του Παναθηναικου, στη Λεωφορο Αλεξανδρας… Οποτε… Αστοχο… 😉

  4. Ειμαστε κιτς. Για τα Βαλκανια ειμαστε Ευρωπαιοι, για τα Βαλκανια ειμαστε τιγκα Βαλκανιοι.
    Και ρατσιτσες και αγενεις ειμαστε.

  5. Ωστόσο αν πω εγω ότι κάποιος άλλος λαούς είναι ρατσιστικός θα με βάπτισουν ρατσιστή. Αν πω οι Έλληνες είναι ρατσιστές θα με πουν αντικειμενικο

  6. Απλα εβγαλες το κόμπλεξ σου για το έθνος σου με ανακρίβειες και δικά σου συμπεράσματα. Χωρις ίχνος χιούμορ.

  7. Fan Fact: Τα νεγρακια δεν βγαίνουν από την λέξη νεγρος αλλα από τον Νέγρη ο οποίος τα πρώτο έφτιαξε

  8. Tο τι πιστολι εισι εσυ και κατι τετοια τα λενε πολλοι λαοι?.Το λεω γτ το χω δει δεν εχει σχεση με την Ευρωπη?Τι η Ευρωπη ειναι καθωσπρεπισμος?Απο που κι ως που?Σ ολα τα υπολοιπα δικιο ειχε προφαμως

  9. Είσαι κοπανος που σε ενοχλεί η ελληνική σημαία.βαλε αλβανική βαλε αγγλική για να είσαι ιν

  10. Φιλε εισαι αστοχος σε ολα .Προσπαθησε να γραψεις κατι ρεαλιστικο και μην μειωνεις τον πολιτισμο μας .Αν εσυ δεν εψαξες και ασχολεισαι με αλλα πραγματα δεν σου φταιει κανεις.

  11. Συμφωνω με κομματι για τις υποχρεωσεις.Αλλα ως αναφορα τα νεγρακια και ολα αυτα, μονο στην Αμερικανικη και Βρετανικη κουλτουρα εχουν κακη σημασια.Σε ολες τις υπολιπες χωρες που εχουν γλωσσες που εχουν βαση τα λατινικα οι μορφες της λεξης Negro αναφερονται στο μαυρο χρωμα,στο σκοταδι,στη νυχτα και σε μερικες ως και συνονιμο του εραστη.Στην Ελλαδα σημενει σοκολατακια.Και δε καταλαβενω γιατι πρεπει να παρουμε εμεις την Αμερικανικη ενοια.Εμεις ειμαστε εμεις.Οι Αμερικανοι ας κανουν οτι θελουν με τη γλωσσα τους.

  12. Δεν γέλασα με τίποτα. Διότι δεν υπήρχε τίποτα αστείο. Απλά παρακολούθησα κάποιον να μου κάνει μαθήματα επειδή θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο. Δεκτό μεν, μπορεί να είναι καλύτερος και πιο ενημερωμένος ή πιο σωστός, αλλά δεν γέλασα δυστυχώς.

  13. Comedy room χωρις ιχνος comedy! Δεν κανεις ομιλια στην τεντ εξ. Κανεις χιούμορ. Σατιρα ειναι να γελαμε με τα ιδια μας τα χαλια αλλα εξαιτιας σου δεν εσκασε χειλι!!!!

  14. Προοδευτικός politically correct και άλλα τέτοια ,οκ ο κύριος δεν κάνει σάτυρα, προπαγάνδα κάνει εκμεταλλευόμενος τον χώρο των τεχνών.
    Συνηθισμένο φαινόμενο πλέον μιας και ο καλλιτεχνικός χώρος ήταν χώρος έκφρασης πλέον κυρίως προπαγάνδας.

  15. Ωραίος ρε φίλε ακόμα γελάω. Ξέχασες να πείς ότι έχουμε και ψάρια που τα λέμε προσφυγάκια (τα αγαπημένα μου) εσύ όμως που δεν είσαι ρατσιστής μάλλον πρέπει να τρώς Λούτσο……

  16. οποιος βριζει και κανει αστεια με την ελλαδα τον χριστιανισμο την σημαια και την πατριδα σημερα ειναι αστειος ψαγμενος και βαθυς…επισης ο συγκεκριμενος εχει πει οτι οποιος βγαζει σημαια στο μπαλκονι ειναι κιτς…σηκω κολοκοτρωνη να δεις τα τεκνα σου

  17. Συμφωνώ με τον Χριστοφορίδη (Όχι σε όλα) μια επισήμανση μονάχα:Πρέπει να σκεφτούμε και λίγο τους λόγους που ένας άνθρωπος είναι αδιάφορος- μπορεί η κοινωνία να τον έχει αναγκάσει να είναι έτσι.Αν ο Χ άνθρωπος τελειώνει την δουλειά του στις 5 η ώρα το απόγευμα (έχει ξεκινήσει από τις 8) Και πρέπει να πάει σπίτι του να κρατήσει τα παιδιά του γιατί η γυναίκα του θα πρέπει να φύγει να πάει και αυτή στην δουλειά της (γιατί κάπως πρέπει να βγει οικονομικά και μια οικογένεια σήμερα) δεν υπάρχουν-δυστυχώς-περιθώρια να κάτσει να περιμένει την τροχαία λ.χ. να ρυμουλκήσει το αυτοκίνητο του άλλου που είναι στο πεζοδρόμιο γιατί δεν έχει χρόνο να κάνει κάτι τέτοιο.Οι νέοι θα μπορούσαν ενδεχομένως να βρουν χρόνο για κάτι τέτοιο αντί να ξημεροβραδιάζονται κάνοντας ανούσια πράγματα.. νέοι της Σιδώνος όπως έλεγε και ο Αναγνωστάκης.
    (Και όλα αυτά τα λέει ένα άτομο 17 ετών)