Τριαντάφυλλος: Η δισκοκήλη μου έγινε cd




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

50 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο Τριαντάφυλλος για να παίξει καθαρό παιχνίδι και να μήν αδικηθεί η μπλέ ομάδα δεν πήρε μέρος στον αγώνα και δέν άφησε ούτε τον Ασυμακοπουλο , άφησε τους δύο κακούς παίχτες Σάκη και Ηλία να αγωνιστούν.

  2. Οταν του ελεγαν δεν εχεις τιποτα τους ελεγε μα με ειδαν μεγαλογιατροι δεννξερουνε αυτοι???? Χθες που οι γιατροι του ειπαν μπορείς να παίξεις λεει οι γιατροι δεν μπορουν να ξερουν!!!! Συγχαρητήρια στο μεγαλυτερο υποκριτη παράσιτο που εχει περάσει απο το Σερβαιβορ! Να τον χαιρεστε!

  3. Η έλλειψη ντροπής βασικό στοιχείο επιβίωσης
    Προτιμώ την αξιοπρέπεια που δείχνει ο Τζεημς. Κανένα χρηματικό ποσό δεν αξίζει τόση ξεφτίλα

  4. Τριαντάφυλλε τους δουλεύεις όλους εκεί μέσα αλλά και έξω αυτούς που σε στηρίζουν,,, μα πόσο μ@λ@κες είστε

  5. Καλησπέρα να σας ενημερώσω πως βάζοντας τον κωδικό 98GVQ έχετε έκπτωση 6€ στην πρώτη και δεύτερη παραγγελία Wolt ?.

  6. Οτι και να λεμε ο Κορο ειναι πραγματικα πολυ καλος στην επιβιωση!!!! 5 μηνες εχει ταιση ποσα κιλα ψαρια ολους! Παιζει σε ολους τους αγωνες ακομα και αν δεν το εχει παντα! Και η προσπαθεια μετρα! Οχι σαν καποιους καποιους που κλαιγονται καθε 5 λεπτα στον γιατρο! Να δω τωρα που θα φυγει ο Κορο πως θα τρωνε τα βουτηροπαιδα που αραζουν ολη μερα

  7. ΠΕΣ ΤΑ ΚΟΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΑΣΕΙ ΤΟ. ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΝΤΑΦΙ. ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΣΟ?ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

  8. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΧΑΛΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΙΦΤΕΚΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

  9. Όλοι ασχολούνται με τον Ντάφυ λες και μας νοιάζει…..καλά που άνοιξαν οι καφετέριες και έχουμε να βγούμε σταμάτησα να το βλέπω γελοιοποιεί το Survivor ο τουρίστας. Ας κάνει κάτι ο Ajun πριν χάσει κι άλλους τηλεθεατές…..όχι ότι τον νοιάζει και ιδιαίτερα…..

  10. Τηλεοπτικό κοινό πριν δυο μηνες: Κορο περιμένουμε πως και πως να βγεις υποψήφιος για να σε πετάξουμε εξω. Εισαι σκατοψυχος και αφησες εναν συνάνθρωπο σου επίτηδες νηστικό τρώγοντας επιδεικτικά μπροστά του. Εισαι σκουπίδι σαν άνθρωπος γιατι οτι και να σου εκανε ο Νταφυ δεν δικαιολογεί να τον αφήνεις νηστικό.

    Τηλεοπτικό κοινο σημερα: πωπω ο Κορο ειναι φοβερός, ειναι παιχταράς, τι ατακαρα ειπε στον Νταφυ με το πλατινένιο, χαχαχαχα, ειναι πανέξυπνος, πρεπει να μείνει.

    Και μετα απορείτε γιατι μας κυβερνούν οι ίδιοι μια ζωή; Απορείτε γιατι προεκλογικά γίνονται ρουσφέτια; Η απάντηση ειναι πιο πανω!! Γιατι απλα ξεχνάμε…..

  11. Ελαιος κύριε Λιανέ ποτέ θα μπορέσεις να σταματήσεις την αηδία << Τριαντάφυλλις >>
    Στο Συμβούλιο του δίνεις τον λόγο δεν το διακόπτει κανής διακόπτει όλους και όλα είναι καλά για σένα.

  12. Η παραγωγή έπρεπε να τον είχε πετάξει τον Νταφυ έξω εδώ και καιρό, όταν τα βρίσκουν σκούρα οι κόκκινοι ξαφνικά αρρωσταίνει και κερδίζουν ασυλία.