Χατζηστεφάνογλου Podcast: Συγκίνηση για τα 200 χρόνια από το 1821!




#netwix #netwixspecials #xatzistefanoglou
200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, η Ανθή Σαλαγκούδη ως καριοφιλι, Τούρκοι σε Ελληνικά ριάλιτι, θάνατος στη Δανέζικη φέτα και πολλά-πολλά ακόμη! Με τον Μάκη Παπασημακόπουλο!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

24 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αυτος ο ανθρωπος ειναι ενας απο τους εξυπνοτερους κωμικους που υπαρχουν χωρια οτι ειναι πολυδιαστατη ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ!!!

  2. Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμααααααααααααααααααααααααααααααααλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαααααααααααααααααααααακκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

  3. Αηδιαστικό και κακόγουστο. Θα τολμούσε να ειρωνευτεί έναν από τους " ήρωες " της αριστεράς ; καβάλησε το καλάμι ο τύπος για τα καλά.

  4. Θα ηταν παρα πολυ αστειο να κανει πραγματικό προγραμμα στο ραδιόφωνο στα βραχεα κύματα! Στην πρωτη καραντίνα ηταν στην περιοχη μου μερικοι ραδιοερασιτεχνες, ακουγαμε τις εκπομπες τους με τον ασύρματο και συζητούσαν παρόμοια θεματα!

  5. Φαντάσου να έχεις θυσιάσει την ζωή σου για ελευθερία, να σε έχουν παλουκώσει και διακόσια χρόνια μετά κάποιος χάχας να βγάζει φράγκα απο αυτό ως χιουμορίστας.

  6. Αυτό το Σο Κοζούκι-προσευχήσου να πεθάνεις με κάνει να αισθανόμαι νεούδι.Ζούσαν και άλλοι τότε και το είδανε, είναι αλήθεια! Τώρα όποιος έχει δει και Μάστερ-Νίντζα με lee van Clif (ναι ρε μάγκες δεν έπαιζε μόνο σπαγγέτι) έχει την αγάπη μου.