Όλα όσα μισώ




Εννοείται πως δεν είναι μόνο αυτά. Αλλά κάπου πρέπει κι εγώ να αρχίσω να τα λέω!

TheBitch Channel

BLOG

F A C E B O O K

I N S T A G R A M

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ Η
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΠΤΗ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

45 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μισεί τις πωλήτριες που προσπαθούν να πουλήσουν.
    Δεν μισεί τα αφεντικά τους, που προφανώς τις κράζουν εάν δεν το κάνουν. Πόσο εύκολα καταλαβαίνεις ότι η "σφεντόνα" δεν έχει δουλέψει μια μέρα στη ζωή της…

    Επίσης μωρή άσχετη, πας να ψωνίσεις για να εντυπωσιάσεις άντρες προφανώς. Γιατί να μην πάρεις τη γνώμη ενός άντρα; τι μαλακιες ακούω βραδιάτικα

  2. Αν αυτά τα έλεγε κάποια άλλη με διαφορετικό στυλ τότε μπορεί να γελούσαμε. Είναι το ύφος της που δεν αρέσει και όχι όσα λέει.
    Βγάζει μια ειρωνεία, κακία για όσους δεν γουστάρει και πολύ αλλαζονεια όταν πρόκειται για την άποψη της.
    Μπορεί να είναι πολύ γλυκός άνθρωπος για τους φίλους της, συνεργάτες κλπ αλλά στα βίντεο της είναι ξινή.
    Από την άλλη, για να επιμένει το comedy lab να της δίνει εκπομπή παρόλο το hate και τα dislikes, σημαίνει πως κάτι τους αρέσει που εμείς δεν βλέπουμε.

  3. Εγώ αυτούς που κλέβουν σειρά τους αφήνω και μόλις φτάσουν στο ταμείο λέω "συγνώμη εγώ έχω σειρά". Πάντα μα πάντα με κοιτάνε με έκπληξη και θυμό αλλά δεν λένε τίποτα. Win!

  4. 1:20 αυτο δεν λέγετε εξυπνάκιας αυτό λέγετε έξυπνος και ώριμος άνθρωπος αν εσυ εχεις iq κατω απο 20 IQ και δεν μπορείς να υποστήριξης της άποψης σου δικό σου θέμα

  5. Μισώ τα μπακούρια που εχουνε να πάνε με γυναίκα 3 χρόνια!
    και όταν δούνε γκομενάκι σε βίντεο κάνουν dislike αφού τον παίξουν!!

  6. Για όσους νομίζουν οτι βάζοντας αυτή την εκπομπη το comedy labθυσιαζει Άλλες…. γελιουνται. Το κομεντίλαμπ χρεωνει του creators με ποσοστά στα βίους οποτε δεν ενδιαφέρει τοσο το κοντεντ. Παρα μονο αν εχει πολυ αρνητικό αντίκτυπο. Τωρα η συγκεκριμενη μονο αρνητισμο έχει στα βιντεο της οποτε δεν μπορώ να εξηγήσω γιατι την κρατάνε ακομα. Το υλικό της ειναι χάλια και με μηδέν χιουμορ. Και οχι δεν δέχομαι την άποψή αν δεν σου αρέσει μην το βλέπεις. Εφόσον ανεβάζεις Δημόσια βιντεο θα δέχεσαι και την κριτική. Αν σου αρέσει αν δεν σου αρέσει μην διαβάσεις τις κριτικές!!

  7. Mισώ τους ανθρώπους που καπνίζουν σε καταστήματα την ίδια στιγμή που ο χώρος απευθύνεται σε μη καπνιστές .
    Μισώ περισσότερο αυτούς τους ανθρώπους εάν υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για καπνιστές στο συγκεκριμένο κατάστημα .

  8. Όσοι δεν γουστάρουν μπορούν να μην βλέπουν. Δεν χρειάζεται να αρχίζετε τα καφριλίκια. Η κοπέλα προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της και προσπαθεί να βρει την φάση της όσο επιτυχημένα η αποτυχημένα. Λες και όλοι εσείς οι υπόλοιποι υπερταλαντούχοι είστε αστέρια και σας ενοχλεί η όποια μετριότητα… Γεμίσαμε σοφούς με γούστο σε αυτή τη χώρα για αυτό πάμε κατα διαόλου σε όλα τα επίπεδα….

  9. Μαλλον συνεχιζουν την εκπομπη επειδη βλεπουν τα likes απο τα σχόλια που λένε οτι ειναι για το μπουτσο και νομιζουν οτι κανουν like στκ βιντεο