Όταν βγαίνεις ραντεβού και ο άλλος είναι τίγκα τσιγκούνης!




#netwix #notsorrystories

Άβολες στιγμές στο πρώτο ραντεβού: Όταν ο άλλος, όχι απλά δεν είναι large, αλλά είναι καρμίρης και μίζερος. Not sorry stories, με τον Νίκο Αναγνωστόπουλο και την Κατερίνα Παναγιωτοπούλου.
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

39 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Έτσι δε κατάλαβα δηλαδή οι άντρες τι είμαστε κινούμενα atm? Ότι θα πάρεις θα το πληρώσεις εσύ άιντε τώρα

  2. Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι άντρας η γυναίκα.. φίλος ή γκόμενος. Λεφτά είναι δεν θα τα πάρουμε μαζί μας, μην τα γενικεύεται όλα εδώ στα σχόλια..

  3. βγαινω που λες για ραντεβου με ενα μανουλι μορτικο σε εστιατοριο και καποια στιγμη συνειδητοποιησα οτι ειχα ξεχασει να παρω μαζι μου χρηματα. (τοτε δεν ειχαν βγει οι καρτες ακομη). εκει σε θελω δικε μου. να δω τι θα εκανες….

  4. ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΕΛΑΤΕ;;;;

    ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ….ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗΔΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ!!!!!!!

  5. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ….ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ!!!!!

    ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ/ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ….ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΓΟΡΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΟΛΑ!!!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΜΟΥ….ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ….ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΖΟΡΙΛΙΚΙΑ….

  6. Το κατορθωμα των σημερινων γυναικων ειναι αυτο.Οι αντρες που σας ειχαμε στα οπα οπα ειμαστε οπισθοδρομικοι φαλλοκρατες.Παρτε τον μαλακακο τωρα και δεν θελω μιλιά

  7. Χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

  8. Αναρωτιέται κανείς ακόμα πως και γιατί έφτασε η Ελλαδιτσα μας σε αυτά τα χάλια ….?? Με τέτοια μυαλά γύρο μας, και που υπάρχουμε ακόμα, Θαύμα είναι….Θαυμαααα !

  9. Ρε την έχετε ψωνησεις τελικά όλοι στην Ελλάδα ? Τι διάολο ρε, κάθεστε όλοι με ένα κινητό στο χέρι και ότι του καρφώσει του καθείς, τραβάει και ανεβάζει. Τι να πω ρε σεις……νέα παιδιά. Τραβάτε ρε να βρητε καμία δουλειά ρε μπας και βοηθήσετε και τις οικογένειές σας. Που θέλετε να γίνετε κάτι Σόνι και καλά μέσα από δω….ελεος Δηλαδι ! Είπαμε, έγινε μια φορά με τον Παντελίδη, αλλά κάθε μέρα δεν είναι ρε προβατα του Αη Γιαννιού ! Έλεος Δηλαδι. Πηξαμε στο κάθε νούμερο που νομίζει ότι κάτι κάνει και ανεβάζει οποία παπαρια τουρθει. Αλλη έννοια δεν έχετε ρε ? Μόνο για παπαριές είστε ? Τι να πω….περιμένετε, θα σας κλείσουν συμβόλαιο από το Χόλιγουντ γιατί που να βρούνε ξανά τέτοια …..ταλέντα. Ααααρε βλήμα αααρε ψώνιο αααρε σύμβολο αιώνιο…..έχει δίκιο το τραγούδι. Ο νεοέλληνας σε όλο του το μεγαλείο…..!

  10. Σωστος ο παικτης…! Αυτο ειναι το σωστο. Αφου μια γυναικα μπορει να σταθει και μονη της, δεν εχει αναγκη κανεναν και το κερασμα του. Τι οχι?