Όταν η μαγειρική δεν είναι το φόρτε της!




#netwix #notsorrystories

Δυστυχώς δεν αρκούν οι καλές προθέσεις για ένα θρεπτικό και υγιεινό γεύμα… Not sorry stories, με τον Νίκο Αναγνωστόπουλο και την Κατερίνα Παναγιωτοπούλου.
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

43 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Γιατι ρε παιδια πρεπει να ξερει η κοπελα να μαγειρευει; Αυτος που ειναι τα ταπερακια του; Α ρε Ελλαδα παντα 50 χρονια πισω , τεσπα ειστε αστειοι γενικα το χετε στη κωμωδια?

  2. Το λάδι της μηχανής χαχαχα και το νερό να ήταν βενζίνη χαχαχαχαχα για να τον ξεκανεις μια και έξω

  3. που νε το netwix το παλιο το ορθοδοξο.
    Η κοπελιτσα ποιον εχει βυσμα εκει μεσα κ την πηρανε;

  4. ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΦΑΩ ΣΤΟ 2:57……ΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ……ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ?????????????????

    ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΑ……ΜΟΝΟ Η ΜΑΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ????????????

  5. Ο Νίκος είναι τρανή απόδειξη ότι τα μεγαλύτερα ονόματα όλων των εποχών, σε όλους τους τομείς, έφτασαν τόσο ψηλά επειδή έτυχε να βρεθούν – γεννηθούν – μεγαλώσουν, στις κατάλληλες περιοχές απο τους κατάλληλους γονείς και μπόρεσαν να εξελιχθούν υπο τις κατάλληλες συνθήκες. (Σαν το πιο όμορφο λουλούδι, που χωρίς τον ήλιο θα είχε μαραθεί νωρίς.) Αν ο Νίκος, λοιπόν, κι ο κάθε Νίκος είχε τέτοια τύχη, με το ταλέντο που διαθέτει θα μπορούσε να "κατακτήσει" το Χόλυγουντ. Προσωπικά έχω ακούσει τραγούδια σε ντέμο, που ντεμο θα μείνουν για πάντα, επειδή οι δημιουργοί δεν είναι της κλίκας. Τα περισσότερα που κυκλοφορούν ως σουξέ είναι σκουπίδια μπροστά τους.
    Νίκο σού εύχομαι να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και να δείξεις ό ,τι αξίζεις ακόμα περισσότερο. Σε πάει καλύτερα το ελεύθερο αλλά και στο σενάριο είσαι κορυφή.
    Μόνο αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή. "Τις μεγάλες πόρτες να τις περνάς πάντα σκυφτός" αυτό εκτιμάται πάντα απο τον κόσμο. Καλή συνέχεια.