Άναψαν τα αίματα ξανά στους Κόκκινους-Μπλέκεται πάλι ο Αλέξης




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

49 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Έχει ένσημα βαρέα κ ανθυγιεινά ο ζαχαροπλάστης ο ρωσομπλιατ και δεν έχω εγώ που ειμαι νοσηλευτης, σε τι μαγικη χώρα ζούμε μαλακες μου;;;;

  2. Έναν τρελό θέλουμε, απλά να τα γράψει όλα και να σπάσει νταφυ και παπα-ρη στο ξυλο! Δεν πρέπει να'ναι και δύσκολο, μιση μπουνιά ο καθένας είναι!

  3. Hahahah prosopika to survivor to blepo epeidh malonoun kai exei plaka. Eidika o pappas ta bazei me olous kai dn xanei hahaha. Tr gia osous kathontai k lene ton daffy k ton aleksh skoupidia tote einai oi idioi skoupidia p kathontai k asxolountai…

  4. Talent Show είναι το "Just" ρε πανηλίθιε χωριάτη και όχι reallity. Μάθε τη διαφορά και μετά βγες να κάνεις τον έξυπνο. Ντάφυ γλέντα τους ασήμαντους και ατάλαντους όπως μόνο εσύ ξέρεις!

  5. Μιλάει ο Μπογδάνος για επίπεδο π το μόνο μέρος π μιλάει χωρίς ειρωνεία είναι οι συνεντεύξεις

  6. Πιστεύετε ότι ο Ντάφυ είναι το πρόβλημα .
    Όταν φύγει ο Ντάφυ εκεί θα δείτε τι θα γίνει

  7. Μπόγδανος τι Τιτίκα είσαι ρε παιδάκι μου . Σπαστικέ . Λουλι κουνιέσαι σαν να έχεις ένα παλούκι στον κ….

  8. Παιδιά ευτυχώς που είστε κι εσείς και γελάμε λιγάκι!! Και το λέω με καλοσύνη, γελάω αληθινά και σας ευχαριστώ γι αυτό!! ❤️

  9. Παιδιά ποια είναι η ηλικία του Τριαντάφυλλου;
    Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή είναι συμπεριφορά ώριμου ανθρώπου!
    Είναι τέρμα γελοίος!

  10. Το σοουυυτ στο 1,34 το ακούσατε και μετά η Ελένη κοιτάζει από την άλλη πλευρά, σοοοοουυυ κανονικά ο Κοψιδάς δεν έχει κ τόσο άδικο τελικά.

  11. Βλεπω τα σχολια και φρικαρω.. Ψαχνω να βρω καποιον σαν εμενα και δεν βρισκω…Μαλλον ειμαι ο μονος…. ΥΓ. 30φυλλε γλεντα τους..!

  12. Ρεεε Τριαντάφυλλε έλεος Παναγία μού τι περίπτωση είσαι εεε ρε τί άνθρωποι υπάρχουν… ούτε ο ψυχίατρος δεν κάνει δουλειά..

  13. Αν είναι δυνατόν ένας 45 χρόνος μαντράχαλος να είναι τόσο Κατίνα. Ύπουλος, φευτης, χαζός

  14. Τό σόου τού Τριαντάφυλλου ό Θεός νά μας λυπηθεί ή νά σταματήσουμε νά τό βλέπουμε γιατί μόνο survivors δεν είναι