Άννα Μαρία: θα έβγαινα υποψήφια αν δεν είχα την ατομική | Survivor | 08/03/2021




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

50 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Άσχετη ερώτηση: οι γυναίκες στο survivor, έχουν έμμηνο ρύση ή όχι λόγω του stress? Κι εάν έχουν έχω μία άλλη, πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση.

  2. Φεύγει ο Ταβλαδάκης αλλά αν είχε λίγο πιο εξυπνάδα θα έσωνε τον εαυτό της ως την ένωση και τον"φίλο"της Νίκο λόγο την ασυλία των 3 γυναικών, οπότε έδεινε την όχι Μαριαλένα,όχι Ελευθερία την πιο αδύναμη και σε αγώνες και σε δημοσιότητα (καταλάβατε όλοι λοιπόν).
    Αφού δεν δίνεις Πάνο λόγο δημοφιλίας δώσε κάτι ώστε να σωθείς κι εσύ κι όχι μόνο για την επόμενη αλλά ως την ένωση… ουδέν σκεπτικό σωστό για να προφυλάξει και τον εαυτό της προτιστως και μετά Νίκο.

  3. Απο την αρχή εδειξες ποσο αντιπαθείς είσαι όταν ψυφηζες τους καλούς πεχτες που έφερναν νίκες τώρα γιατί το αλαζεις; και λες οτι πρεπει να φυφηζετε αγωνιστικά όπως πχ τον πανό γιατί είναι ο πιο αδύναμος;ΑΑ κατάλαβα τώρα είσαι με τους δυνατούς όπως σε βολευει κολοτουμπα διπροσοπη συνφεροντολογα πολιλογου και πολύ ανακατοστρα.αν βγεις στον τάκο εχεις Ιδη φύγει

  4. Τελικά όλοι λινατσες είναι βγάλανε το Καλίδη Σάκης λαμόγιο. Τελικά η μόνη π είπε αλήθεια ο Τζέιμς η η Άννα Μαρία

  5. Διώξε τον σπασίκλα τον Σάκη που ρήμαξε τους ΜΠΛΈ με την ψευτομαγκιατου και να το βουλωση η Μαριαλένα. Και μετά τον Καλίδη τον σουπιά.

  6. Εγώ θα ήθελα να φύγει ο Τραμπούκος Σάκης και το φίδι ? ο υπαρχηγός του Ταβλαδακης για να σπάσει το απόστημα .
    Γιατί καταδικάζω τη ΒΙΑ
    Και ο καραγκιόζης ο Σάκης ήρθε διαβασμενος με το παρεάκι του και χορτατοι μετά από δύο μήνες και έκαναν την κλίκα για να ορίζουν ψηφοφορίες και να γίνει αρχηγός !!!
    Θα φύγει τώρα ο Ταβλαδακης για να σπάσει το απόστημα !!!
    Η βία δεν συγχωρείται δεν δικαιολογείται δεν παραγράφεται
    Η Μαριαλένα ξεφτυλιζεται και έτσι έχασε τον Τελικό
    Καλά να πάθει !!!!!

  7. Σε περιμένουμε ΑΜ να βγεις υποψήφια! ❤
    Η παραγωγή ας την ταίσει. Το κορίτσι έχει αποστεωθεί σε ανησυχητικό βαθμό.

  8. Η ΑΜ θα δώσει κοπέλα μάλλον, γιατί αν δώσει κοπέλα, πιθανότατα και να φύγει κοπέλα. Θέλει να διασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι με τον κανόνα των τριών κοριτσιών που θα έχουν ασυλία.

  9. Παιδιά το παιχνίδι τελείωσε.Η Βέλλη θα δώσει την Χριστίνα υποψήφια,η οποία λογικά θα φύγει απέναντι σε οποιονδήποτε απ'τους κόκκινους και Σανίκο.Έτσι η Βέλλη θα έχει ασυλία μέχρι την ένωση γιατί θα είναι τρείς γυναίκες και εμείς θα πρέπει να την ανεχτούμε για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα.ΕΥΓΕ!!!

  10. ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ;;; ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΘΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΝΟΙΓΕΣ ΣΤΟΜΑ…ΟΣΟΙ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ…ΣΤΑ ΑΡ….ΜΟΥ….ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ….ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΣΟΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΔΑΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ….ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ….ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ….ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΛΟΟΥΕΡΣ ΣΟΥ (13-14ΧΡΟΝΑ) ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ…ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ?….ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΧΕΙ….ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΩΛΟ ΓΛΩΣΣΑ ΚΤΛ…ΓΙΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ….ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΑΧΡΗΣΤΗ….ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΩ ΧΑΜΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ???????????????

  11. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω Rodeo αλλά από δω και πέρα αν δεν κερδίζεις την ασυλία…δυστυχώς για σένα αλλά θα πρέπει να γυρίσεις στο σπίτι σου…οπότε αύριο βγάλε στο τάκο Σάκη ή έστω Μαριαλένα αν θέλεις να ελπίζεις για μετά αφού πρώτα πείσεις τον Καφετζή και τον Αγρότη να μην κατεβείτε αύριο και να παίξετε…

  12. Άμα ο δεύτερος υποψήφιος θα είναι ο Τζέιμς τότες θα ήθελα η Άννα Μαρία να δώσει τον Σάκη.

  13. Η άννα-μαρία άμα χάσουν αύριο οι μπλε θα δώσει σίγορα καλλίδη και ο άλλοs λογικά θα είναι ο james και άμα φύγει κάποιοs από τουs δυο νίκο,james δεν βλέπω να ξανακερδίζουν οι μπλε δεν με ενδιαφέρει και πολύ γιατί είμαι με τουs κόκκινουs αννα-μαρία σίγουρα θα σε ψηφίζανε.

  14. Μπράβο στην Άννα Μαρία απόψε στο συμβούλιο μίλησε πολύ σωστά και είπε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι.

  15. Τι έπαθε ετουτο; Έφερε μερικές νίκες, την είδε παιχτουρα και έβγαλε το ηθικό σουτιέν της για να το παιξει Κάτια;

  16. Αν της κόβει της Άννα Μαρίας θα πρέπει να βγάλει Σάκη ή Χριστίνα υποψήφιο.

  17. Κοίτα πια μηλαει η Τάξης και ηθικής αννα Μαρία έχεις ξεχάσει πλέον και αυτά που έλεγες όταν εισουν στους διάσημους ευτυχώς Καταλαβα από την αρχή τι πονηρή είσαι το ίδιο έκανε και στην άλλη πλευρά και κάνεις τα πάντα γιανα μένεις με τσειμς και μπαρτση με το καλό να βγεις να μας δείξεις την Ηθική σου και την Τιμιότητα του ρε μπουρδελο ξεχνάς πόλη εύκολο. ??