Άννα, Μαρία και Μαίρη συζητάνε για την ψηφοφορία | Big Brother | 17/11/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

17 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αννα ονειρευεσαι….
    Ξυπνα…
    Τι λες???
    Τι να ζηλεψει η Ευδοκια απο σενα????
    Χαχαχα κλαιω ρε φιλε
    Μηπως ζηλευεις Εσυ????????????

  2. Η Άννα διαρκώς προσπαθει να βαλει λογια στη Μαίρη είτε για τη Μαρία.. είτε για την ευδοκία.. έλεος

  3. Απο οτι καταλαβα θελει στομαχι καποιος για να συγκατοικησει με την Ευδοκια. Την κατηγορουν για δυσκολιες στο χαρακτηρα της και ατομα του ιδιου δωματιου. Πιστευω οτι εχει καλο χαρακτηρα αλλα επιμενει υπερβολικα πολυ στη γνωμη της προσπαθωντας να περασει το δικο της και αυτο κουραζει τον αλλον. Αυτος ο τυπος ανθρωπου δεν ειναι ευκολος στη συγκατοικηση.. Η Αννα εχει δικιο. Πιστευω οτι η Αννα περνει αρνητικα σχολια γιατι δεν συμπαθει την Ευδοκια. Πολυ αδικο για την Αννα και υπερβολη στην ωραιοποιηση της Ευδοκιας. Εχει καλο χαρακτηρα αλλα εχει και δυσκολο χαρακτηρα. Μονο Νικος για τη πρωτη θεση. Αλλωστε η Ευδοκια εχει μια προσκολληση στην Ανχελοπαναγιωτονασοπαρεα, που δεν ειναι τιμητικο για αυτην. Μα να ψηφιζει Μαρια και οχι καποιον απο αυτη τη παρεα; Τι την υποστηριζαμε τοσο καιρο, για να της αρεσουν οι αποπατοι στο χαρακτηρα;

  4. Πόσα χρώματα έχει το μαλλί της Άννας; Από που και ως που θεωρεί πως η Ευδοκίας την ζηλεύει; Έχω πολλές απορίες…

  5. οσο και να μην γουσταρετε την Αννα,αν ειστε δικαιοι θα αναγνωρισετε πως με πολυ σωστες ερωτησεις και ηρεμια στριμωξε Πετσα και Νασο ξεμπροστιαζοντας τους….ακομα και εδω ειχε δικιο για την Ευδοκια,οταν η παρεα του Μηλατου,που ειχαν την αριθμητικη υπεροχη,ξεσκιζαν την Ευδοκια,η Μαιρη ηταν η μονη που τους κοντραρε στα ισια….η Ευδοκια ριχνει και δικιο στον Πετσα,σε τι????ειναι εκτος απο μυθομανης και παρανοικος…..και βασικα χεστηκε για την Ευδοκια,αλλα πλεον δεν τον παιρνει να την κοντραρει γιατι βλεπει πως παραμενει…..

  6. Κοιτατε την αννα που προσπαθει να καταστρεψει την ευδοκια στα ματια της μαιρης! Καταρχην η ευδοκια δεν συμφωνησε καν με τον παναγιωτη για τα λεγομενα του για την μαιρη!

  7. Για όσους λένε ότι η Μαίρη δεν υποστηρίζει την Ευδοκία όταν η Άννα και ο Ισίδωρος την κράζουν, εδώ βλέπουμε ξεκάθαρα το αντίθετο. Η Μαίρη έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ευδοκίας και δε συμφωνεί με την Άννα!