Άνοιξε η συζήτηση για τη στάση Νίκου και James




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

44 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πες ρε νταφυ, έχουμε κανονίσει στην καλύβα να ψηφίσει ο Παύλος τον Τζέιμς μιλα αντρίκια !
    ο Σάκης μιλάει για πλάτες που μόλις έχασε την κλικατου πιγε και κρύφτηκε στους "8"για πλάτες μήπως ?
    ο Ηλίας ενώ είναι καλό παιδί κωλωτουμπάρει συνέχεια δεν έχει δυνατή προσωπικότητα 11 άτομο που οι περισσότεροι ασχολούνται με τον πρωταθλητησμό φοβούνται εναν αγρότη και έναν γύροπιτοκυνηγό

  2. Παύλο ο πατέρας σου είδε οτι άρχισες να κανεις λάθη και σου έδωσε την συμβουλή να μείνεις με χαρακτήρα που έχεις και να μην αλλάξεις .

  3. Κριτικάρουν τον Νίκο που δεν εχει την μόρφωση των δήθεν μορφωμένων και δεν μπορει να εκφραστεί αυτο δεν σημαίνει οτι δεν εχει μυαλό .Το μυαλό δεν αγοράζεται .

  4. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΎ, Η ΑΡΧΟΝΤΙΆ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΊΛΩΝ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΤΟ, ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΕΊΧΑΝ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΎΟ-ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΊΧΑΝ ΚΆΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ… ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΟΥΝΕ ΚΑΝ ΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΠΑΊΞΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΚΌΚΚΙΝΩΝ, ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΈΑ ΤΟΥ… "ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΝΊΚΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΣΕΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ(ΛΕΣ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΟΥ)… ΔΗΛΑΔΉ Ο ΣΑΚΗΣ ΈΤΣΙ ΈΚΑΝΕ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΈΠΑΙΖΕ? ΑΝ ΔΕΝ ΈΒΑΖΕ ΑΥΤΌΝ 'Ή ΚΆΠΟΙΟΝ ΦΊΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΆΔΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΎΜΕ? ΔΗΛΑΔΉ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ" Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο JAMES ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΊΞΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΉ ΨΗΦΊΣΤΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο JAMES..? ΠΟΙΟΣ? Ο JAMES..!

  5. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ… ΣΑΚΗΣ"Ο JAMES ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΗΛΊΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ…" ΣΤΟ ΔΈΚΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ? "…."… ΜΑΓΚΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΆΝΟΥΝ… ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΆΚΙΑ – ΑΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΠΈΣΟΥΝ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΕΠΊΠΕΔΟ… ΠΟΥ ΔΕΝ-ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΆΝΕΙ..? ΡΕ ΚΌΚΚΙΝΟΙ… ΛΊΓΟ ΜΥΑΛΌ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ? ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΎΝΕΙ Ο ΚΛΑΡΙΝΟΚΑΔΕΝΑΣ?

  6. Λιάκο αρχίζεις και πέφτεις στα μάτια μας! Προσπαθήσεις να κάνεις "ενόχους" τον Τζέιμς και τον Νίκο για πράγματα που δεν είναι καν σοβαρα..

  7. ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΟΛΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΗΜΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟ

  8. Ασημακοπουλε συνεχιζε να γυριζεις την μπιφτεκα και εσυ ηλια ,νταφυ ολο λες να βγεις με τον τζειμς στο συμβουλιο ομως που να ξερες οτι ειναι πιο δημοφιλης απο σενα γελοιε. Σακη (κλαρινογαμπρε-ψευτομαγκας) και μαριαλλενα(τσιρακι) συνεχιστε ετσι και ο τζειμς με τον νικο θα πανε σιγουρα τελικο

  9. Τους πλησιάζουν στην αρχή, το βλέπουν πονηρά για πλάτες !‼
    κάθονται μόνοι τους, είναι αντικοινωνικοι. Τι θέλετε ακριβώς ?
    Να φύγει ο Τζέιμς ε… το καταλάβαμε !
    το είχατε κανονισμένο από την καλύβα γι αυτό έλεγε ο νταφι στον Κορο "εσυ είσαι τυχερός σήμερα, την γλύτωσες"πριν καλά καλά δώσει άτομο ο Παύλος ο οποίος έκανε το πρώτο του λάθος, ακούγοντας τους άλλους .

  10. Όταν ο Τριαντάφυλλος ζητάει δικαιοσύνη στον τακο, είναι γραφικός.Οταν το ζητάει ο Μπαρτζης είναι λογικό…..
    Οκ.

  11. Δύο τους και όλοι σας… Τραγικοί όλοι με εξαίρεση ίσως την Ελένη, που δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη…

  12. Γελάω που λένε η Σακιαλενα και ο ψευτομαγκας ότι δεν είναι οι τρελοί του χωριού και ότι όλοι κατάλαβαν από μόνοι τους τι παιδιά είναι ο Τζέιμς και ο Νίκος μετά από τις συζητήσεις που ειχανε……….δηλαδή συζητήσαμε μαζί τους τους είπαμε τι άποψη ειχε ο κόσμος για τους 2 όταν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι αλλά κατάλαβαν από μόνοι τους τι παιδιά είναι……….κάθε μέρα ξευτιλιζεσαι όλο και περισσότερο Σαπιαλενα….ούτε η μαμά σου δεν σε σώζει πλέον ότι και να μας πει…..χαζογκομενα θα είσαι μια ζωή

  13. Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΟΡΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ
    ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΤΙ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ
    ΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ._
    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΗΧΤΗΣ?

  14. Στο τέλος θα βγάλει η κυβέρνηση επίδομα για να ψηφίζεται ο Τριανταχρηστος…Δεν σας τελείωσαν ακόμη τα λεφτά (ρε)?Που λέει κι ο άλλος σε κάθε του κουβέντα..

  15. Για όλα φταίνε οι οικογένεια μπαμπάς Μαμα και το παιδί .έφυγε ο Αλέξης κ έμειναν πίσω έτσι είπαν κ οι τρεις αλλά ο Αλέξης τους τα έφτιαξε πάλι κ έχουν την υποχρέωση να τους θάψουν . Αυτά δεν τα ακούτε ; Όλους τους σιχάθηκα μόνο Νίκο κ Τζειμς

  16. Τριαντάφυλλο σκασε… Μαριαλένα σκασε ….σακη σκασε…. άντε κ οι υπόλοιποι εκτος νικος James κ Έλενα

  17. Τους πονάει Τζέιμς και Νίκος δεν είναι αθλητές αλλα πάνε καλύτερα από αυτούς σε άγωνιζματα.

  18. Όλοι τούς προσπαθούν να μας πούνε βοηθήστε μας να τούς διοξουμε, μονη μας δεν μπορούμε. Χα, χα, χα, γέλασα πολύ! Παιδιά, καλο κούραγιο, εμείς είμαστε μαζί σας!!!

  19. Οι άλλοι θέλουν να φύγει ο τζειμς και έχουν μέσα έναν γαρύφαλο που κάθετε πόσους μήνες και κάνει καραγκιοζιλίκια

  20. Επειδή πολλοί αναρωτιούνται γιατί απομονώνονται οι 2 από τους υπόλοιπους μια ερώτηση. Με το χέρι στην καρδιά με ποιον από τους υπόλοιπους θα κάνατε παρέα έξω;

  21. αυτό που τους λέει ο Σάκης τι να πω δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να τραβάω τα μαλλιά μου

  22. Δεν τους λυπήθηκα ποτε που απομακρυνονται…αλλα τωρα τους καταλαβαινω και τους δικαιωνω σε αυτο….δεν αντεχονται τα ατομα …και πλεον τους θελω στον τελικο Νικο Τζέημς…και μονο…κουταβακια και κλαρινογαμπροι στα σπιτακια τους…γελασαμε …τελος

  23. Αν ηταν καλοι και δεν φοβοντουσαν γιατι δεν περιμεναν να τους αντιμετωπησουν στά αγωνισματα και να τους διωξουν …λεω εγω….απλα καθονται και λενε τοσες βλακείες και το κουταβακι η Μαριαλένα μπαινει μπροστα με τοσα γελοια ψέματα …και γελαμε ολη με την καταντια της…ετσι ειναι οι καλοι παικτες κατινες που κρυβονται πισω απο κουταβακια…

  24. I KKOKINI KALLA THA KANOUN NA TO VOULOSOUN DIOTI PEZOUN TO THEATRO TOU PARALOGOU MAZI ME KAPIOUS APO TOUS BLE. TA PAIDIA AUTA EKTOS , APO PODIA ECHOUN KAI MIALO.ENO I PERISOTERI APO TOUS KOKKOKINOUS ECHOUNE MONON PODIA .OPOS KAI KAPIOI APO TOUS BLE ZILEVOU TOUS SIMBEKTESTOUS .OLLI SINECHIZOUN TO ERGO TOU PAPPATZI .ESCHOS.

  25. Καλά πόσο νούμερα είναι τα άτομα. Όταν έφυγε Ο Αλέξης την άλλη μέρα η κόκκινη ομάδα έκανε πάρτι κ λέγαν ουστ κ ουστ Αλέξη κ τώρα τι ακούμε θεέ μου ότι ο Τζέιμς κ ο Νικος τους προσέγγισε τους κόκκινους για να έχουν πλατες . Άντε καλά τι βλέπουμε θεέ μου.

  26. Ρε, σταματήστε να λέτε ότι νιώθετε τον Αλέξη κοντά σας, σαν να μην έφυγε ποτέ. Δεν πέθανε ο άνθρωπος, μέχρι την Ελλάδα ήρθε.

  27. παιδια δυστυχως τη γυρναω κ γω τη μπιφτεκα. Υποστήριζα και Ηλία-Καρολίνα. Απο σήμερα δαγκωτό μονο Τζ-Νικ