Ένα στα Γρήγορα με την Άννα Μαρία Βέλλη! (απόσπασμα)




Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι καλεσμένη του Φάνη Λαμπρόπουλου στο «Ένα στα Γρήγορα». Ο Φάνης κάνει αναδρομή στην επαγγελματική της πορεία ενώ απαριθμεί τα ταλέντα της. Η προσωπική της ζωή και η παλιότερη σχέση της με τον Κώστα Μαλιάτση δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα. Ο Φάνης και η Άννα Μαρία τερματίζουν όλα τα challenges κάνοντας Whisper challenge, Sex challenge και Ami’s Food Fight. Ο Φάνης εκφράζει τον θαυμασμό του για την παρουσία της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «RODEO». Δες εδώ τα 6 πρώτα λεπτά του επεισοδίου!

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Οι άντρες δε τα κάνουν αυτά…..
    Να δείχνουν τι έκαναν με την κάθε γυναικα για να το παίξουν ωραίοι…… ???
    Απλα δεν εισαι αντρας

  2. γιατι την βριζεται την κοπελα δεν μπορω να το καταλαβω…ειναι μια χαρα τυπακι και προσωπικοτητα εχει και τα παντα…οσο για το 'γλάστρα' πριν το ροντέο ηταν στο Φώτης Μαρία live και επαιζε και σε θεατρο!δεν ειστε καλυτεροι εσεις που κραζεται

  3. Μεγαλωσα βλεποντας τηλεοραση τη δεκαετια του 90. Δεν ειναι τυχαιο που τη τελευταια δεκαετια ειμαστε στα μνημονια και θα ειμαστε μεχρι να καει ο ηλιος.

    Και δεν αναφερομαι στο Φανη. Αλλα στο τσολι που εχει καλεσμενη. Βελλη και Σπυροπουλου. Αυτη ειναι η τηλεοραση μας σημερα.

  4. Κοπέλα ητανε του Μαλιατση και εκαναν βιντεακια μαζι!Ο Ξεκινησε ο Μαλιατσης με την Αννα Μαρια εσείς υπηρχατε στην ζωη;;;;Εγω δεν θα πηγαινα σε αυτην την εκπομπή ο τυπος ειναι αηδιαστικος……Απορω γιατι υπάρχει η εκπομπή του.

  5. και εγω ξερω ολες τις γλωσες του κοσμου μπορω να τις ακουσω μονο εκτος απο αυτη των κουφων που μπορω να τη δω και αυτη των τυφλων αλλα μονο να την αγγιξω ξερετε τα γραμματα φισικα δεν ξερω να τις μιλαω

  6. μαλιατσουρα με την φωτεινη ελπιζω να αγαπιεστε πραγματικα και να μην χωρισετε(ξερω οτι εισαι λιγο ευαισθητουλης<3)

  7. Παιδια ναι το κοριτσι στην αρχη βοηθηκε απο τον μαλιατση! Εαν δεν εκανε και μονη της δουλεια δεν θα ηταν σε αυτην την θεση! Επισης Ποσο κατινες ειστε ολοι! Επιτύχετε και εσεις αυτο που θελετε και μετα μιλήστε για αλλους!

  8. Εγω αυτο που εχω να πω ειναι να κοιταει ο καθενας την παρτι του και να μην χαρακτηριζει τους αλλους !!! Δεν ακολουθω ουτε την Amy ουτε τον Μαλιατση αλλα ολα αυτα τα σχολια απεναντι σε μια κοπελα ειναι απαραδεχτα!!!

  9. ειναι για κατουρημα η κοπελιτσα..
    εξαιρετικα "φθινη" σαν προσωπικοτητα και σαν υπαρξη…
    ο τροπος που κινειτε και μιλα τα λεει ολα… Επισης αυτα που λεει..