Ένα στα Γρήγορα με τη Μικρή Ολλανδέζα!




Η Μικρή Ολλανδέζα, ή -κατά κόσμον- Δανάη Γεωργαντά, είναι καλεσμένη του Φάνη Λαμπρόπουλου στο «Ένα στα Γρήγορα». Ο Φάνης περνά από κόσκινο τη νούμερο ένα YouTuber στην Ελλάδα ρωτώντας την για το background του ονόματός της, το “Next Top Model”, και για προηγούμενες δηλώσεις της. Παράλληλα την περνά από έναν γρήγορο γύρο ερωτήσεων, κάνουν ένα «πείραμα» στο Instagram της, τη βάζει να κάνει πασαρέλα μετ’ εμποδίων, να πάρει τις πιο περίεργες πόζες, αλλά και να περιγράψει photos με μπινελίκια.

Site:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

44 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τι προσφερει στο θεαμα ρε παιδια για να εινα νουμερο 1.. καλα λεει ο Φανης, οτι τα 3χρονα την παρακολουθουν…το χιουμορ εχει και μια δοση αληθειας, ασε που υπαρχουν τοσοι youtubers στην ελλαδα καλυτερη απο αυτην… αλλα θα μου πεις Ελλαδα εισαι, αυτο που μιαζει λογικο ειναι παραλογο και το παραλογο λογικο!! Στην Ελλαδα της Ολλανδεζας,μορταδελας,συριζα και πουδρας ζουμε… τελικα ενα πραγμα δεν εχει τελος…..

  2. Just Sayin σε όλους που λέτε ότι ο "Φανης είναι αγενής και προσβλητικός", αυτό είναι το concept της εκπομπής. Δεν είναι συνεντευξη μεσημεριανάδικου.
    Το γνωρίζουν οι καλεσμένοι και το challenge είναι να απαντήσουν στα σχόλια του Φάνη.

  3. les kai den kseroun oi kalesmenoi pou pane eki ti tha adimetopisun ….. , thelun kai pigenun dn tus anagkazi kanis , alo tora ana afta pou lei o fanis dn ine sosta, i orea kapies fores

  4. ΤΙ ΜΑΛΆΚΑΣ ο τύπος. Ο,τι χειρότερο, δεν άντεξα να το δω μέχρι το τέλος. Νιώθω άσχημα για την Δανάη. Απορώ πως παρακολουθούν και τους αρέσει κιόλας αυτός ο άνθρωπος…

  5. Bλέπει τον Σπαλ και κατευθείαν : -Σ ΄αυτόν θα καθόμουνα
    Γατάκια , που νομίζατε τυχαία έγινε το 4000 και λίγα είπε ο παίκτης

  6. Την αγαπω την Ολλανδία έχω φόλους από εκεί και ξερω και παιχνίδια με τραπουλα από ολλανδια είναι τελεια η γλώσσα και το ezeal σημάνει γάιδαρος ????????????

  7. Κουρασε κι αυτη , κουρασες κι χοντρος κι αλλος με την ομπρελα και γενικα ολοι κουρασατε… Μηδεν χιουμορ , μηδεν δημιουργικοτητα γενικα μηδεν παντου … Ουτε Οργανικη να γραφατε ρε κουραστικη ανθρωποι.

  8. φουλ κομπλεξικη κρυοκωλη που ακομα κι αν κατι ηταν προσβλητικο θα μπορουσε να το παιξει κουλ και να το προσπερασει..ηξερε που πηγε καλεσμενη να μην το παιζει και θιγμενη..προσωπικα δεν πιστευω οτι ξεπερασε τα ορια ο φανης..επισης ποια νουμερο 1 youtuber?? jeremy 2j κλπ ειναι νουμερο 1 ειδικα απο αποψη συνδρομητων!!ποσο κακια και δηθεν..πολυ ψευτικη σε σχεση με την εικονα που θελει να δειξει στα βιντεο της..υπηρξα μεχρι προσφατα εγγεγραμμενη στο καναλι της αλλα δεν αντεξα την ξινιλα..μακαρι να το καταλαβουν κι αλλοι

  9. Για όσους ρωτάτε η Κατια είναι Κύπρια και θεωρείται νούμερο ένα γυναικιο καναλι στην Κύπρο . Το έχει το κανάλι στην Κύπρο και θεωρείται Κυπριακό . Και δεν το λέω επειδή είναι Κύπρια , η ίδια το έχει δηλώσει ως Κυπριακό κανάλι .