Ένταση στους δύο πάγκους




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Βρε γλυκό μου αγόρι άμα σου λέει ο λιακος κλειστό το ρημάδι σου, κλειστό και κοίτα την δουλειά σου, ήμαρτον δηλαδή! Θες όλοι να ασχολούνται μαζί σου

  2. Από το Survivor 2021 τι μπορούν να μάθουν τα παιδιά σας ?? ξεκίνησε με μίσος θύμα εκφοβισμού και Ίντριγκα με τον πρωταγωνιστής ο κακός αφού έφυγαν καλές πηκτής και τα καλά παιδιά έμειναν τα όλοι οι διάβολοι και στο τέλος θέλω να γερδήση αρχηγό τους το κακό ποιος τα είναι ? ο κακός ροδιτης τραβεστι τριανταφυλλο !

  3. Εγώ θα πω 'οτι εφ όσον μείνανε παλτά μέσα(Ασημακόπουλος, Ντάφυ και και και……) έφυγε Τζέιμς και Νίκος που τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν οι ποιο αληθινοί κι όταν αυτά τα έκαναν αυτοί οι 2 τους κράζανε όλοι, φάνηκε που βάλανε τα φράγκα του Τούρκου και ότι μείνανε φίλοι, οπότε είναι οι ΝΙΚΗΤΕΣ.Ορίστε τα αποτελέσματα …..όλοι την γυρνάνε την μπιφτέκα, όλοι κάνουν χοντρομαλακίες(γυμνισμός) και πολλά άλλα.Πλέων ένας αξίζει για μένα εκεί και είναι η ΕΛΕΝΗ. Είχα πει καιρό πριν ότι ο Ασημακόπουλος είναι μαζί με την Καρολίνα οι μεγαλύτεροι κλαψιάριδες και υποκριτές. Για τον Μουνιολένα τα είπα όπως και για την Μαριαλέννα.Μ Ο Ν Ο Ε Λ Ε Ν Η!

  4. Ρε Ασημακόπουλε χειρότερος από γυναίκα είσαι!! Κρίμα ειμουν και μπλε και σε ψήφιζα!!άντε ρε Κατίνα..μία ζωή ανάβεις φωτιές…κομπλεξηκε άνθρωπε..ποιο ζηλόφθων άνθρωπος δεν έχω ξανά δει!!

  5. Ηλια καρολινα και ασημακοπουλε κουρασατε μλκς εχετε γινει πιο αντυπαθητικοι και απο τον james και τον νικο.ποσο θα χαρω οταν θα φυγει ενας απο τους 3 σας

  6. Η Μαριαλένα όντως είναι πολύ ενοχλητική. Όταν παίζει ο Σάκης φωνάζει: πάμε πάμε πάμε πάμε πάμε πάμε πάμε έλα έλα έλα έλα έλα έλα έλα έλα…το λέει τόσες πολλές φορές που καταντάει πολύ εκνευριστικο.

  7. Πωπω πραγματικά Ασημακοπουλε έχουμε μια εδώ απέναντι την κυρά Σία, μιλάμε σπασίκλο, κουτσομπολα, την ενοχλούν όλα, ζηλιάρα, ψωνισμενη, μου την δίνει και που την βλέπω, ο τρόπος που μιλάει είναι από μόνος του εκνευριστικος!!!! Ε βλέποντας εσένα έχω αρχίσει και την συμπαθώ, μπροστά σου είναι μια χαρά!!!!

  8. Εγω πιστευω οτι τους ποναει που βλεπουν οτι δεν πανε τελικο… ο Νταφυ κερδίζει τους τηλεθεατες και ειναι οντως αδικο ο Σάκης δεν παίζεται…και ξερει τους στόχους εχει εκπαιδευτεί… μενουν για το εβδομαδιατικο του αντζουν…αν εχεις αναγκη τα χρήματα μενεις…

  9. Προσπαθω να συγκεντρωθω λέει ο Ασημακόπουλος και φώναζε στα αυτιά των άλλων πριν μια βδομάδα

  10. Ασε μας ρε κομπλεξικε Ασημακοπουλε.. Ξεχασατε τα δικα σας ουρλιαχτα με την Καρολίνα την νυφιτσα!!!

  11. Είμαι ο μόνος που πιστεύω πως ο κορο πραγματικά είναι ο πιο σωστός από όλους; το παιδί δεν κρατάει κακίες και είναι χαμηλών τόνων. Κοιτάει τον εαυτό σου και σέβεται τους παντες. Κράτα γερά κορο και μην επηρεάζεσαι από τα φίδια που έχεις για συμπαίκτες