Έντονες συζητήσεις και κατηγορίες στο συμβούλιο του νησιού – Τα παράπονα της Ελευθερίας




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

23 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. 10000 atoma pou koitazoun survivor kseroun pio kala ti egine mesa sto paixnidi elefteria asta avta pou les!!! Kala pou efuges Ndakota!

  2. Αλέξη να ξέρεις ότι γεννήθηκες με το κόμπλεξ της απόρριψής και δεν σου φταίει ο Τζέιμς…Αυτός δεν έχει αυτό το πρόβλημα και γι' αυτό σκυλιάζεις…δεν δέχεσαι την απόρριψη από κανέναν και γι΄ αυτό επιτίθεσαι στον Τζέιμς…το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι ο Τζέιμς…όσα κατηγορείς τον Τζέιμς ακριβώς τα έχεις εσύ…Στρατηγικές, σαθρό μυαλό, σάπια ντομάτα και όλα τα άλλα…ψάχτο λίγο..

  3. Πάντα γενικότερα και όχι συγκεκριμένα δεν έχεις τίποτα να πεις και πάντα δημιουργείς θέματα που δεν υπάρχουν

  4. Τι τέρμα αληθινή ρε αρουραιεε λες και έχεις τρακάρει με το μετρό είσαι…. Ελεως το μόνο που έκανες για να σε ψηφίσουν ήταν να δείχνεις τον κ.. λο σου σε κάθε αγώνισμα… Ελευθερία πας να το παίξεις και μαγκιά….

  5. Ο Ηλίας ο Μπόγδανος είναι καταρχάς πολύ κακός άνθρωπος! Μα πάρα πολύ κακός!
    Έχει πάνω του όλα τα ελαττώματα του κόσμου. Ωχαδελφιστής, ατομιστής, αναίσθητος, ψευτράκος, παρτάκιας, είρωνας!
    Αυτός και ο Κοψιδάς ήταν μακράν οι πιο σιχαμεροί παίκτες του Survivor.
    Περίπου ίδιοι χαρακτήρες αυτοί οι δύο.
    Τι είδαμε και στους δύο? Μια στρατηγική συμμαχία. Την πρώτη κλίκα, μάλλον την δεύτερη (η πρώτη ήταν η…….σκιώδης με Ταραμπάνκο). Και οι δύο κατηγορούσαν και έβριζαν, αλλά όχι μπροστά στον φακό. Πονηροί. Παρτάκηδες. Αρχηγικοί, δίνουν εντολές……..ακόμη και στο πώς θα πανηγυρίζουν οι παίκτες! Προκλητικοί. Αρέσκονται να σπάνε τα νεύρα των αντιπάλων και το επεδίωκαν με κάθε τρόπο. Τέλος, ειρωνικοί και αλαζόνες, και πάντα κομπλεξικοί με την νίκη. Ύπουλοι! Θυμόμαστε τον χαζούλη Ηλία να κυνηγά χωρίς λόγο πίσω απ' τις πλάτες αντιπάλους τους να τους βαρέσει σε στιγμές…….πανηγυρισμών, κι ενώ αυτοί ήταν ανυποψίαστοι! Ο συγκεκριμένος μάλιστα αυτό το 'χει ήδη κάνει τρεις φορές! Και έλεγε και ψέματα μετά, ότι δεν το 'κανε επίτηδες!
    Και οι δυο αυτοί σατανικοί σαλτιμπάγκοι κάνουνε και…….γιόγκα. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ δηλαδή της βλακείας τους!

  6. Ο Λιανός εδώ υποστηρίζει Τζέιμς κ Μπαρτζη.. Λάθος του…. Λες κ ξεχάστηκαν αυτά που έκαναν που ήταν απαράδεκτα μαζί κ η αμι

  7. 9.49 λεπτο δειτε τι κανει ο κλαρινογαμπρος στον νταφυ για να μην πεταχτει παλι κ μιλησει

  8. Ρε δεν μπορώ μισώ την Ελευθερία και τον Αλέξη ρε παιδιά ειλικρινά έχουν full δίκιο ο James και ο Νίκος