Έριξε βόμβα για μίξη και νέες ομάδες ο Γιώργος Λιανός




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

37 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ασημακόπουλος απορώ πως δεν έχει φάει ξύλο μόνο κοροιδεμα και ειρωνία. Μπράβο για την υπομονή των παιχτών δέχονται τέτοια λόγια από αυτόν τον κλόουν ?

  2. ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ Ο ΝΤΑΦΥ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ,,,,,,, ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

  3. Ο Αλέξης με το που πήγε η κάμερα κατευθείαν την άφησε την Ελευθερία τόσο πολύ την αγαπάει

  4. Νταφι δεν θα είσαι ξανά προτεινόμενος λέει το βλήμα,αμα πέσουν οι πρώτες πείνες θα σου πω εγώ,μαχαίρι στην πλάτη θα του καρφώνεις,,,πάλι καλά που πήγε παπάς και Σάκης και την άλλη δεν ξέρω πως την λένε νομίζω ΚΛΈΦΤΡΑ λέγεται στην κόκκινη ομάδα τώρα να δω μαργιαλενα και το Χριστινάκι να γυρίζουν την μπιφτεκα και να γλύφουν Νίκο και James,,,,, χαχαχα γατάκια,,,το Χριστινάκι έτσι κι αλλιώς είναι η επόμενη,,,

  5. Ο ΚΟΨΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΗΘΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΝΤΑΦΥ.ΑΣ ΨΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ . ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ Ο ΝΤΑΦΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ.ΤΟΡΑ ΤΑ ΜΑΖΕΒΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΊΚΟ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

  6. Θα πρεπη η παραγογη πος ολο κερδιζη η μπλε ομαδα γιατη ο τζειμ και ο Νικος σικονουν ποδη και πιδανε το στοπ ο Νικος επεσε ολοκλιρη βουτια εκανε παντος η μπλαι πεζη πονιρα ο Τζεημς με τον Νικο για κιταξται αφτη την λεπτομεριααα

  7. Τώρα η μαριαλλενα για να μείνει στο παιχνίδι:τελικά ο james και ο Νίκος είναι καλά παιδιά

  8. Αχ βρε Λιάκο , τι κακό σάς βρήκε ???? Χάνατε , τά ρίχνατε στον Ντάφυ ή στους " πουλημένους" απέναντι καί όταν φτάνετε παραλία , κάνατε beach party και ηλιοθεραπεία. ???

  9. Τώρα Αρχίζουν τα ωραία παιδιά έπρεπε να φύγει όλοι η κλικα από την Κόκκινη ομάδα από τώρα στοίχημα ότι θα γυρίσουν πολύ το ψάρι και από της δυο πλευρές κόκκινη και μπλε. ??

  10. Ο Ηλίας λέει ότι δεν ψήνοται να τρώει με άλλους ενώ τώρα που δεν τρώω τίποτα με αυτήν την ομάδα που έχει.. Κλεω ???

  11. Μαριαλενα γιατι κλαις διπλατου θα εισαι παιχνιδι ειναι δεν παει στο πολεμο η αγαπη στις δοκιμασιες φαινετε υπομονη και θελει φρονηση ?