Αγώνισμα Ατομικής Ασυλίας | Survivor | 09/01/2022




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Γιωρικας …Θεος!!!!Λεει τα παντα με τη σιωπη κ την ψηφο του.Αφησε κ την Αθηνα να παρει την ασυλια….Ειναι πολυ μπροστα ο τυπος,αν και ο μικροτερος…

  2. Μεγάλη μουχριτσα τελικά ο Πηλιδης και δεν του το χα… Και καλά δεν μιλάει και κινείται υπόγεια.. Γιατί ρε συ Γιωρικα; εμείς θα σε βγάζαμε νικητή, τι είναι αυτά που κάνεις;;

  3. Αθήνα μη μιλάς εσύ προκαλείς με αυτό το στρινγ σε βλέπουν τα παιδιά σου με τέτοια εμφάνηση;και μιλάς για ηθική ρίξε κάτι πάνω σου και μετά μιλά???

  4. Κατα τα άλλα όλοι φωνάζουν για το γιωρικα! Έχασε σήμερα σε ένα αγώνισμα αντοχής στη δύναμη, από μια γυναίκα!! Ντροπή για ένα παγκόσμιο πρωταθλητή!! Αλλά εντάξει είναι και μινιατούρα! Μου θύμισε το ζαμπιδη που έχασε στο nomads σε ένα αγώνισμα δύναμης από ένα κομμωτή!!! Και αν θυμαμε καλά πολλές φορές έχανε σε άγωνισματα από γυναίκες!! Πλήρης απομυθοποιηση κρίμα!!!!!

  5. Τι γινετε το κολιε παντα το κερδιζουν τα παλτα …..μια ο Γιαννης και τωρα η Αθηνα να ειναι δυνατον

  6. …λυπαμαι αλλα αυτο δεν ηταν αγωνισμα ατομικης ασυλιας…αλλα στημενο ματσακι…για τους δυο δυνητικους νικητες…που τελικα κερδισε ο ενας…και ο νοων νοειτω…οποτε καλη σας νυχτα Κα Αθηνα…και εκει οπως ολοι & ολες πηγατε για την τσεπουλα σας…και τα περι ομαδας ειναι για τους αδαεις ανηλικους καλη μου…??