Αποκαλύψεις στο συμβούλιο της… παντόφλας που έρχεται




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

31 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο Τριαντάφυλλος μας κοροϊδεύει εδώ και μήνες .. φτάνει πια αρκετά γελάσαμε .. άντε στο παιδί σου και στην γυναίκα σου …. φορά και ένα κράνος όταν πας σπίτι ?

  2. Μαζεψες τα λεφτουδακια σου…το παιξες αντρας και θυμα και πονεμενος…σε θυμηθηκαμε γτ σε ειχαμε ξεχασει 20 χρονια….στο καλο!!!!
    Και να σε ξαναξεχασουμε γρηγορα!!!

  3. Νταφυ πιστολέρο θα μας λείψουν η δεύτερες και η Τετάρτες που τόσο γούσταρες και μας έλεγες μπήκες σαν κύριος και έφυγες σαν κύριος και με έπαθλαρα στο τέλος τουλάχιστον θα πας στην οικογένεια σου στην γυναίκα σου και στο παιδί τον Νικόλα καλή επιστροφή πίσω στην Ελλάδα προεδραρα είσαι ψυχαρα και καλός αθρωπος. ♥️♥️

  4. Μιλάει ο Σάκης που την πέφτει ανοιχτά σε κοπέλα άλλου Live στη τηλεόραση πανελλαδικά……………………………

  5. αν βλεπαμε το παχνιδι χωρις παρωπιδες το ελαχιστο τεσερα ατομα απο αυτα θα ηταν σπιτια τους και στην μιζερια τους εδω και πολυ καιρο

  6. Όλοι εσείς οι μπετοστοκοι που γράφετε μπράβο του, και σπουδαίος, και μάγκας που πήρε 150 χιλιάδες, βρε ζωντοβολα αν εσείς και πόσοι άλλοι ακόμη δεν τα σκαγατε 12 συνολικά φορές για να συνεχίζει ο κλόουν, ο τεμπέλης, θα έπαιρνε τόσα;;; Πολύ λιγότερα θα έπαιρνε γιατί θα είχε φύγει εδώ και 3 μήνες!! Άρα αν το ζητούμενο είναι να μαζεύουν πολλοί μαζί χρήματα για να τα δώσουν σε ένα τεμπέλη για να κάνει διακοπές και μετά να του πουν και μπράβο, γιατί δεν το συνεχίζετε;;; Συνεχίστε από μόνοι σας εκτός survivor να μαζεύετε χρήματα, πηγαίνετε μετά σπίτι του να τα δώσετε και μετά δώστε του κι ένα κύπελλο!!

  7. Σε έφαγε ο ατζουν τριαντάφυλλε και όχι ο κόσμος…..κατά τα άλλα αξιοκρατικά τα κριτήρια και αποφασίζει ο κόσμος στο σαρβαιβορ ΧΑ χαχαχα

  8. Ότι ποιο γελιο τρίο έχω δει.
    Ο κλαρινογαμπρος υπερπροσπάθεια έκλαψε…Ό Καραγκιόζης,πιο γέλιος δεν πάει.. Η Τραμπαλενα ότι να ναι ανοίγει στόμα κ λέει….αστα.