Αποχωρεί ο Κώστας




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

38 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κρίμα που έφυγε ο Κώστας θα μου λείψει πολύ είναι γλύκας είναι πλάστης είναι ο Κώστας ο ζαχαροπλάστη θα μου λείψει Ι μπουρου που την φησαγιε

  2. .Καλησπέρα , να σας ενημερώσω πως βάζοντας τον κωδικό 98GVQ στην εφαρμογή της wolt έχετε 6 ευρώ έκπτωση στην πρώτη και δεύτερη παραγγελία σας.

  3. Χάρηκα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ρε φίλε που παίρνεις το λεγόμενο μπο@@@…πάρε τώρα και αντε και γειά..έλεγα ότι ο Τριανταφφυλλος πρέπει να φύγει…όχι φίλε, δεν πρέπει να φύγει πρέπει να διώξει εσένα τον κορο και όποιον άλλο είναι απαράδεκτος και μετά ας γίνει ότι θέλει..έπιανε ψάρια το άλλο το ( πράμα) και δεν έδινε στον Τριαντάφυλλο? Αντε γειά ρε ..

  4. ΤΖΕΙΜΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΣΟΥΠΙΑ…..
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ SURVIVOR, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ….
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ…..

  5. Εφυγες εσυ και ο Τριανταφυλλος ειναι εκει .Σε εστειλε ο Τριανταφυλλος παρα τις προβλεψεις σου.Του ελεγες οτι (αμα βρεθουμε στον ντακο μαζι) θα φυγεις εσυ).Ευτυχως τελικα εφυγες εσυ και ο Τριανταφυλλος ειναι ακομα εκει.

  6. Αυτος ο χαιρεκακος ανθρωπος ξεχασε να ζητησει συγνωμη απο το Τριανταφυλλο για ολα τα χαιρεκακα σχολια που του εκανε,και του δυσκολεψε την ζωη για οσο ηταν μεσα.Ας παει στο καλο να ηρεμησει και ο Τριανταφυλλος και εμεις.

  7. Δεν εχει σημασια αν εισαι καλος χαρακτηρας ή ο καλυτερος αγωνιστικα. Σημασια εχει να σκεφτεσαι εξυπνα και στρατηγικα για να μπορεις να φερεις τον κοσμο με το μερος σου. Γι αυτο σας γλενταει ο πριγκηπας, γιατι ειναι ευφυης και τετραπερατος!
    Μονο Τζεημς ρε

  8. Ο Κώστας είναι αληθινός και ειλικρινής καλό Πάσχα Κώστα να χαίρεσαι την οικογένεια σου φιλάκια πολλά τα παιδιά σου.εισουνα ο καλύτερος.

  9. ' Γειά σου Κωστά Κωστά φιλάκια ρουφηχτά' (Λέει ο Παππάς όταν είπε ο Λιανός Ο Κώστας Παπαδόπουλος)

  10. τι ηταν για εσενα το παιχνιδι?τα λογια του τριανταφυλλου λες ομως?τριανταφυλλε αρχοντα?ποσο μπροστα εισαι?αλλα σην της αλης και ψυχαρα✊

  11. Επιτέλους έφυγε ένας μαλακας,άχρηστος στα παιχνίδια και πολυλογας.Αντε γεια ρεεεεεεε.Νταφυ μονό!!!!!

  12. Ο Τριαντάφυλλος διδάσκει το τι θα πει ανθρώπινη στάση ακόμα και απέναντι στους "εχθρούς"

  13. Κοντή μνήμη έχετε κάποιοι που λέτε το Κώστα αξιόλογο και έδειξε σεβασμό και άλλα τέτοια. Ξεχάσατε τι έχει κάνει σε παλαιότερες αποχωρήσεις παικτών, ή τι έλεγε παλαιότερα ότι είναι φίδι και περιμένει τη κατάλληλη στιγμή να φάει τον ένα τον άλλο το μπουλινγκ σε παίχτες και τις κακίες του και πολλά άλλα. Ο μόνος που χει δείξει σεβασμό μέχρι στιγμής τουλάχιστον αν και δεν είναι ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Παύλος και είναι και μικρότερος όλων.Κωστακη στο καλό και πολύ έκατσες και εσύ. Τα κροκοδείλια λόγια σου και οι κινήσεις σου ούτε που με άγγιξαν και όποιον αγγίζουν από παίκτες ριαλιτι που είναι εκεί κατ' επιλογή τους πληρώνονται αδρα και φτιάχνουν μέλλον μυξοκλαινε ότι τους λείπουν οι δικοί τους και άλλα τέτοια μάλλον είναι επιρρεπής και πρέπει να το ψάξουν. Όποιος του λείπει η οικογένεια του αποχωρεί από μόνος του δε μυξοκλαιει μπροστά στη κάμερα και μετά ξεφτιλιζετε για να μείνει παραπάνω. ξεκολλατε κάποιοι ένα ριαλιτι είναι ένα σόου μη ταυτιζεστε με το κάθε μαλακα