Ας μιλήσουμε λίγο για τις αγαπημένες μας σειρές!




#netwix #mougirizeitomati

Το κορίτσι θέλει να μιλήσει για σειρές και πιο συγκεκριμένα για σειράρες! “Μου γυρίζει το μάτι”, με την Εύα Δημητροπούλου!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

19 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. 100% συμφωνώ για ότι είπες για το How i met your mother η καλύτερη κωμική σειρά και γενικά αυτή που έχω δεθεί περισσότερο από κάθε άλλη,συμφωνώ ακόμα και σε αυτά που είπες για την μητέρα των παιδιών και το τέλος της σειράς κλπ.
    Και μια γενική αναφορά βλέποντας και όλα τα βίντεο,τα θεωρώ πάρα πολύ καλά,τα είδα ολα μαζί μέσα σε περίπου δύο ώρες χωρίς να βαρεθώ καθόλου και σε κανένα σημείο.
    Αυτοί που κράζουν έχουν κολλήσει με την απουσία των Φανή,Ράπτη,Τσουβελα οταν καταλάβουν ότι αυτά τα παιδιά αποφάσισαν να φύγουν από το netwix για να εξελίξουν την καριέρα τους θα είναι καλύτερα για αυτούς, αυτή την στιγμή τα βίντεο της Εύας είναι μια χαρά και εντελώς υποτιμημένα,αυτοί που έρχονται μόνο για να κράξουν και να συγκρίνουν ανόμοια πράγματα είναι κομπλεξικοι,αν δεν τους αρέσει ας μην ανοίγουν καν τα βίντεο.

  2. Καλό αλλά Friends>>>HIMYM φυσικά. Επίσης αυτό που φοράτε στο κεφάλι υποδυώμενη τη γιατρό λέγεται ΠΟΔΟ-ΝΑΡΙΟ και… ΔΕΝ φοριέται στο κεφάλι…. 🙂

  3. “You clearly don’t know who you’re talking to, so let me clue you in. I am not in danger, Skyler. I am the danger. A guy opens his door and gets shot, and you think that of me? No! I am the one who knocks!”

  4. Βελτιωνεσαι.Να ξερεις οσο πιο εκφραστικη εισαι,τοσο περισσοτερο κοινο θα αποκτησεις

  5. Ξέρεις τι θα είναι αστείο? Όχι τα βίντεο, άλλο εννοώ.
    Να αρχίσεις να συμπεριλαμβανεις στα βίντεο το γεγονός ότι έχουν αρνητικά σχόλια! Αυτοσαρκασμος και έτσι. Βέβαια αυτό προϋποθέτει να συνεχίσουν τα βίντεο….οκ…δε το σκέφτηκα καλά…