Ασημακόπουλος: έχω φοβηθεί με τον Τριαντάφυλλο




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

42 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο πιο αχώνευτος παίχτης του Survivor!!!! Ο τύπος συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο 8χρονο !!!!! Ο κόσμος θα τον τιμωρίσει θα έρθει η ώρα του!!!!!!

  2. Εχεις κανει πλαστικη μεχρι και στην ψυχη ρε ξεφτιλα! Τι κακια ειναι αυτη απεναντι στον νταφυ

  3. Άντε ρε νούμερο Ασημακόπουλε.τρέχεις μόνος σου κ βγαίνεις δεύτερος.μας έχεις πρήξει τ α…… δήθεν ότι είσαι κάποιος κ εσυ κ ο άλλος ο καραμουζας ο κορομι.το κακό στην ομάδα εσείς οι 2 είστε.καλά είπανε για δικτατορία του κορομι.μόνο νταφυ ρε.θα σας γλεντήσει κ τους 2

  4. Ασημακοπουλε πάρε τα λεφτά και κάνε καμιά πλαστική.Πιες και κάνα χαπάκι γιατί από κάπου χάνεις και ξεφούσκωσες.

  5. Μιςς πλαστική 2020 τι μιλάς εσύ. Είσαι τέρμα ανήθικος. Σε έδωσε και η Σούλα αγκάπε, ρεζίλι σε έκανε

  6. Είσαι γελοίος με την στάση σου…
    Το έχετε κάνει πολύ θεμα…
    Και το ότι δεν δίνετε τροφή είναι απαράδεκτο έκει που βρίσκεστε…

  7. Τελικά και εσύ και ο Κόροςείστε πικρόχολοι. Εύχομαι να βγείτε εξω εσείς πριν τον Τριαντάφυλλο

  8. Φίλε εσύ μετά το survivor να παραμείνεις άσημος τότε ή αν γίνεις διάσημος να μη παίρνεις παραπάνω χρήματα. Ήξερες που πήγαινες

  9. ΡΕ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΕ ΜΑΖΊ ΜΕ ΚΌΡΟ ΜΕ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΟΦΊΑ ΚΆΝΑΤΕ ΟΜΆΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑΜΕ ΡΕ ΛΑΜΌΓΙΟ

  10. Το οτι δεν δωσατε φαι στον Τριανταφυλλο επειδη μαλωσατε ειναι απαραδεκτο. Οτι κ αν εχει γινει ειστε σε ενα μερος με δυσκολες συνθηκες ειστε ομαδα παρολες τις διαφωνιες που υπαρχουν. Επρεπε να του δωσεις και εκεινου εισαι απαραδεκτος Κορο σε αυτο το θεμα εχασα πασα ιδεα δεν το περιμενα απο σενα. Κ εσυ Ασημακοπουλε προσεξε λιγο τον τροπο που μιλας μετραει παντα ο τροπος που λεμε κατι.

  11. Πολλές φορές σκέφτομαι…εάν ήμουν εκεί μέσα με ποιον θα προσομοίαζε ο χαρακτήρας μου.
    Σίγουρα η πείνα, οι δυσκολίες τα νεύρα όλους θα μας αλλοίωσαν
    Το ζήτημα είναι να έχεις ηθικές αρχές, αυτές είναι οι βάσεις να πατήσεις και να στηριχτείς
    Κάτι ξέχασα….το χρήμα σταύρωσε ακόμη και τον Χριστό

  12. Νομίζω έχουν δίκαιο τα υπόλοιπα παιδιά για τον Ντάφυ.. όσο και να τον συμπαθώ συμπεριφέρεται πονηρά πολλές φορες

  13. Παιδιά πλάκα κάνει μάλλον ο τριαντάφυλλος. Ειναι δυνατον να πει κάτι τέτοιο εκτός αν ειναι εντελώς καθυστερημένος

  14. Ρε Ασημακόπουλε φτιάξε εκεί τα κοτσιδάκια σου και κλείσε το στόμα σου. Άντε μπράβο!! Τριαντάφυλλος μόνο ????????????????

  15. Τον συμπαθουσα τον Νταφυ αλλα μετα απο ολη αυτη τη γλειωδη συμπεριφορα του με σκοπο να παραμεινει στο παιχνιδι παση θυσια για τα χρηματα και τον ασχημο τροπο που μιλαει οταν βλεπει οτι δν πανε τα πραγματα οπως τ εχει σχεδιασει ,με ξεπερναει πως τον υποστηριζει ακομη αρκετος κοσμος.

  16. Γιατί ρε Ασημακόπουλε εσυ γιατί μπήκες στο survivor δεν μπήκες για τα λεφτά; Άντε ρε ψεύτες υποκριτές ξαφνικά όλοι τα βάλατε με τον Τριαντάφυλλο!

  17. Να και Νουλα του Αγιου Δομινικου που σε καθε q κραζει δουλαρα τον εναν φιδι τον αλλον αλλα η παλιοπ@@στρ@ που τον ειπαν (στα μούτρα και όχι από πίσω οπως κάνει αυτος )τον πειραξε