Ασημακόπουλος: αφιερώνω Άτζελα Δημητρίου στον James | Survivor | 08/03/2021




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

42 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το ότι προσπαθεί, ο Ασημακόπουλος, να καπηλευτεί, το απαράδεκτο σπρώξιμο, της παραγωγής στη ομάδα των γιωτόμπαλων, στην οποία συμπεριλαμβανόταν και ο ίδιος, δείχνει την μικροπρέπεια του και το κόμπλεξ του. Όπως τον διαβάζω, είναι ένας άλλος Κρις, απλά καλύτερος αγωνιστικά. Ξέχασε πολύ γρήγορα, τις στιγμές στη παραλία που κλαιγόταν γιατί δεν σταύρωναν νίκη! Οι δε χαρακτηρισμοί που τόσο απλόχερα χρησιμοποιεί, για τους άλλους, απλά τονίζουν το κακό χαρακτήρα του.

  2. Χωρίς να τον ξέρω (James)εχω κουραστεί τόσα άτομα να μιλάνε ετσι για αυτόν η που τους ποναει η έχουν τοση χολή !!!!Ας θυμηθούν ότι ένας θα κερδίσει ….

  3. Ο Ασημακόπουλος έχει αποκαλυφθεί ως η μεγαλύτερη κουτσομπόλα εκεί μέσα. Έχει καταντήσει χειρότερος και από τον Τριαντάφυλλο. Μετά το Survivor του αξίζει μία μεσημεριανή εκπομπή. Ψοφάει για κουτσομπολιό και φαίνεται από το χαμόγελο του όταν θάβει την άλλη ομάδα.

  4. ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ. ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.

  5. Να δούμε τι θα γίνει όταν χάσουν ασυλία οι κόκκινοι, αυτοί τσακώνονται και χωρίς λόγο με τον Ντάφυ που δεν βουλώνει ποτέ τον βόθρο του

  6. Κάπως άσχετο, αλλά έχω διαβάσει σχόλια για Μπάρτζη, ότι δεν ξέρει καν να μιλάει και βλέπω στο ίδιο παιχνίδι την ΑΜ να διορθώνει λάθος την Ελίζαμπεθ στο "παρά ταύτα", τον Παππά να λέει "πάραυτα" και να εννοεί "παρά ταύτα", τον James να θέλει να πει "εξέθεσα" και να λέει "έκθεσα" και τώρα τον Ασημακόπουλο μεταξύ άλλων μαργαριταριών που έχει πει, να αποκαλεί τον James "εθνικό σταρ της Ρόδου"…
    Τελικά όλοι όσοι λένε ότι ο Νίκος δεν ξέρει να μιλάει, ξέρουν τι ακούν από τους άλλους;

  7. Τον Ασημακόπουλο δεν τον νοιάζει που ο Σάκης είναι ανταγωνισμός και για αυτόν. Του αρκεί που εγώ έχασα τον έλεγχο της ομάδας, δεν θέλει κάτι άλλο από την ζωή του απότι φαίνεται. Δεν ήθελα να του δημιουργήσω τέτοια ψυχολογικά, ζητάω συγγνώμη!

  8. Ο JAMES χρειάζεται τον Στέφανο Χίο να του λέει "ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ ΜΩΡΗ" !!!! Είναι ηλίθιος και όλο μιλάει!!!

  9. Και σ εσένα ασημακοπουλε!!! Ο James σού αφιερώνει το (μαζί μου ασχολησε πόσο μ@@@@ας είσαι αν όντως δεν γουστάρεις σού δείχνω τη να πάρεις..)

  10. Πριν δύο εβδομάδες ο Τριαντάφυλλος έλεγε στους μπλε..τώρα σας κατάλαβα τι λέγατε για Σοφία και Κώστα…και τώρα λέει η τετράδα που πήγε στους κόκκινους ότι εμείς τους έχουμε ζήσει… πραγματικά οι κόκκινοι είναι αηδία….ο ένας λέει για τον άλλο πίσω από την κάμερα και μπροστά φιλιούνται αγκαλιάζονται.