Ασημακόπουλος για Κόρο: Δεν δίνει του αγγέλου του νερό




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

26 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τα ψαράκια που έτρωγε ποιος του τα έδινε? Αυτός που δεν δίνει του αγγέλου του νερού. …

  2. Ειδικά αυτό που είχε κάνει ο Κόρο, να δώσει ψάρια σε όλους τους άλλους εκτός από τον Τριαντάφυλλο ήταν ότι πιο απάνθρωπο σε όλο το Survivor!

  3. Ο κορο δεν είναι αυτός που σε ταΐζει ψαράκι ή κάνω λάθος ? Τώρα για το ποια πρόσωπα αλλάζουν, ασε να ξέρουμε καλύτερα !!! Βέβαια και πολύς κόσμος που το βλέπει πάει από τον ένα παίχτη στον άλλο, αλλά ααυτο δεν μετραει!!!

  4. Ασημακόπουλε μονο κ μόνο που κράζεις τον κοβο που δεν μπογι να πει το γοοο είδη άρχισα να σε συμπαθώ.. εύγε

  5. Ίσως από τις καλύτερες ερμηνείες που έχω παρακολουθήσει ποτέ στην ζώη μου !!!

  6. Τεληκα ε η δηκιο ο αλεξ. Αυτή που που λένε ο φηλός ο αδελφός θα φαγωθούν με τάξη του και λένε ότη φταίει ο νταφη και να φηγη ο νταφη θα φαγοντε

  7. Ποιος άνθρωπος θα μιλούσε έτσι μπροστά σε πεινασμένους για το τι έφαγε κι ότι θα πάει για χ…….ο,η αρνητική μου γνώμη για τον τραμπούκο δεν πρόκειται να αλλάξει….αλήθεια ….❌❌????

  8. Η φωνή του ασημακοπουλου που και καλά υποδιεται τον κορο είναι όλα τα λεφτά ??έκλαψα ?

  9. Ο Ασημακο είναι καλό παιδί και φαίνεται.. ο κόρο είναι πραγματικά άνθρωπος που κρατά κακίες και εκδικητικος

  10. Εσύ ασημακο ξέχασες ή γύρισες την μπιφτέκα?ξέχασες μάλλον που δεν έδινες του 3φυλλου ψάρι.

  11. τι εχουμε εδω?παραπονακια του ασημακο για το κολλητο του το καλο παιδι κορο?θα χουμε διαζυγια λειαν συντομως!!!