Ασημακόπουλος: Κουβαλάω μαζί μου τις προμήθειες γιατί πολλά γίνονται εδώ στον Άγιο Δομίνικο




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο Ασημακόπουλος δεν έχασε πολλά κιλά, διότι πάνω από την κατσαρόλα βρίσκεται συνεχώς. Κατά τα άλλα οι άλλοι κλέβουν!

  2. με το που χωρίσανε με τον Κόρο έγινε αμέσως πιο συμπαθής ο Ασημακόπουλος .. λίγο ψωνάρα αλλά καλή ψυχή .

  3. Ασημακοπουλε εσένα σε έφαγε η πόλη μαλάκια μέσα στο survivor αντε και οταν πας στην φύση για ανάγκη Παρτα μαζί σου μην στα φάει άλλος έλα Παναγία μου. Τι άλλο θα ακούσουμε από αυτόν τον τύπο.

  4. Πρωτη φορα βλεπω κοληταρια απο την μια και την αλλη ομαδα. Ο Ηλιας δεν το εχει καταλαβει καλα τι εχουν στο μυαλο τους οι δυο της μπλε που τον εχουν πλησιασει .Ισως οταν ξυπνησει θα ειναι πια αργα. Σ’αυτο το θεμα δικαιο ειχε ο Παππας. Σιγουρα κατι μαγειρευουν. Επομενη κινηση θα ειναι η Μαριαλενα να παει στον τακο με εναν σπο τους δυο οταν κερδισουν ατομικη ασυλια. Ηδη ο Τζεημς το δηλωσε αυτο . Θα το κανουν για να προκαλεσουν τον Σακη να θυμωσει κσι να χειρονομισει για να αποβληθει απο την παραγωγη λογω προηγουμενης φασαριας με τον Τζεημς. Στρατηγικη φιδιου. Τζεημς ο εκδικητης. Αισχος.Ο Σακης θα κερδιδει το χρηματικο επαθλο στον τελικο γιατι ειναι αθλητης και του αξιζει.

  5. Η παραγωγη ειναι πολυ αδικη το τζειμς που δεχτηκε τετια κακοβουλα σχολια του δωσανε 1 δευτερολεπτο να μιλησει και την πενταδα να μιλαει συνεχει με αυτα τα δηλητηριωδη λογια συνχαιρω τον τζειμς για το ηθοςκαι την υπομονη του!.

  6. Εμενα μ αρεσει ο Ασημακο.Μου φαινεται αγαθο παιδθ κ εχεθ κ πολυ χιουμορ.Ειδθκα με τον Τριανταφυλλο πεθαινεις στα γελια να τους βλεπεις.Αυτος που ειναι τερμα αντιπαθης κ κουτοπονηρος ειναι ο Κωστας

  7. Το οτι περασαμε ετσι αναλαφρα το γεγονος οτι η αλλη η τελεβλακιξ πηγε να κλεψει και να διαβαλει 2 συμπαιχτες της δεν ειναι τυχαιο. Ειναι μικρογραφια της σαπιας κοινωνιας μας.