Αστεία facts που δεν ήξερες




Η νέα εκπομπή του Μιχάλη Σεβαστέρη είναι εδώ, και κάθε φορά θα μας αναλύει πράγματα που ποτέ δε θα μας βοηθήσουν στη ζωή μας.

Τα social media του Μιχάλη Σεβαστέρη:

Music ⓒ – Kevin MacLeod

#Πράγματα_που_δεν_χρειαζόταν_να_ξέρεις

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ρε μαλάκες γτ κράζετε τόσο άσχημα; Ακόμα και αν δεν σας άρεσε, τρόπους δεν έχετε μάθει για να εκφράζεστε; Όπως και να χει εμένα μ'αρέσει το ιδιαίτερο χιούμορ του τυπά έχει πλάκα. Επίσης στο Instagram ανεβάζει πολύ ωραία αστεία.

  2. Μόνο εγώ βρήκα ΤΙΠΟΤΑ αστείο ρε φίλε πραγματικά προσπάθησα πολύ μα δεν μπόρεσε να με κάνει καν να γελάσω έστω και για ένα δευτερόλεπτο

  3. 500 αναφορές σε χαμαιλέοντα και στις εικόνες βάζει ιγκουάνα! Κι αυτό ίσως ήταν και το πιο αστείο πράγμα στο βίντεο.

  4. ήταν ΑΘΛΙΟ !!!!! Οχι το παιδί ή ο τρόπος του!!!!! ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΟ !!!!!!!!! Ηταν ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ….. μλκ … μπραφ απο τα lidl ?? τι φαση … ακομα κι εγω κν καλυτερο edit … Ρε Lab…. Γτ ξηγιεσαι ετσι ρε!

  5. Γιατί τόσο hate ρε μάγκες κάπως έτσι και ακόμα χειρότερα ξεκίνησε την κωμωδία η χρυσά η κατσαρινη Κράζωντας την στο αουτς και τώρα κλείνετε εισιτήρια για της παραστάσεις της… Δεν χρειάζονται όλοι να είναι τόσο εκφραστικοι για να βγάλουν κωμωδία. (Μην σταματήσεις ποτε τα βίντεο) με γνώμονα τα σχόλια. Απλώς συνέχισε ακάθεκτος?

  6. Αν έβγαζα τις φωτογραφίες και κρατούσα μόνο την κάμερα θα ένιωθα ότι βλέπω μπογιά να στεγνώνει

  7. Αυτές οι μικρές awkward παύσεις που έκανες όταν μίλαγες για τα χταπόδια ήταν οι καλύτερες παύσεις στην ζωή μου! <3

  8. Το παλικαρι ξερει οτι κανει '' κακη'' κωμωδια και αυτο ειναι το κωμικο του ολου πραγματος… Δειτε σεφερλη, δεν σας αξιζει αυτο.

  9. Είναι σίγουρο ότι έχουν ξεμείνει από ιδέες.. Πρώτα unfunny άσχημες και τώρα αυτός ο cringe τυπάς

  10. Ξεμειναμε από ιδέες και βγάζουμε ότι σκουπίδι υπάρχει για να υπάρχει περιεχόμενο

  11. το comedylab εχει πνεύσει τα λοίσθια και το ξέρουν όλοι πέρα από το ίδιο το comedylab, αλλά ρε παιδιά αυτό το template, η εκπομπούλα είναι τόσο ηλίθια και με τόσο κακό χιούμορ που μου άρεσε, δεν το κάνατε επίτηδες τόσο κακό είμαι σίγουρος και φαίνεται απλά είπατε "θα βγει κακό θα λέμε κρυαδες, είναι ανώμαλοι θα γουστάρουν, its free real estate," αλλα ρε το ύφος και ο τόνος του τύπου που μου θυμίζει ευτήχη μπλέτσα και η βλακειές και τα καμμένα που λέει τόσο αργά μάρεσαν λολ