Ατομικό αγώνισμα προτείνει ο Ατζούν, πατάει πόδι η Καρολίνα




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

40 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Για να καταλάβω… όλοι εδώ κράζετε την Καρολίνα επειδή έχει βαρεθεί τις μαλακιες του τριανταφυλλου που έχει φτάσει 8αδα ενώ 3 μηνες δεν έπαιζε και συνεχίζει να επιλέγει ποτε θα παίζει; Μάλιστα.

  2. Μαλακά Καρολίνα ο άλλος αναβολικός και πλαστικός και ο Ηλίας η πιο μπιφτεκάδες δεν έχω δει αυτή σίγουρα το έχουν κάψει το μπιφτεκι όλο κολοτουμπες κάνετε
    Για τι σας πονάει ο ντσφυ

  3. Πολύ δίκιο αυτό που είπε ο Ατζουν.
    Οι δύο καλύτεροι θα έπαιρναν και άλλους δύο και αυτό είναι το δίκιο .!!!! Πάλι τέσσερις θα πήγαιναν και δεν θα υπήρχε θέμα ποιος παίζει και ποιος δεν παίζει
    Αφού δεν υπάρχουν ομάδες και το παιχνίδι είναι ατομικό πλέον !!!!!

  4. Αντζουν ακούει τους παίκτες και μπράβο του, άσχετα αν τους γράφει και δεν θέλει γλυψιματα (φάνηκε καθαρά και στο Μαϊάμι).

  5. Carolina ξερεις τι λένε στο χωριό μου ..?Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα …. πάρε τωρα τα @@@@@@@ του Τριαντάφυλλου..???????

  6. Χθες δεν πήραν μόνο πόντους από τον Ντάφυ αλλά και ξεκούραστα.εξι πόντους τους έδωσε και πάλι Χασάν πανηγυρικά από τον Σάκη.Ντροπη οι δικαιολογίες και επιτέλους να παραδεχτούν Κατσούλης αγωνιστικό φαινόμενο.

  7. Από το κακο στο χειρότερο έμειναν μέσα 7 σουργελα το ένα χειρότερο από το άλλο και μια Ελένη που δεν αντέχει κανέναν τούς.
    Τουρκε σε πήδηξαν Νίκος κ Τζέιμς κ τσούζει τρομερά

  8. Θελετε εναν νταφυ για να περνετε ευκολα ποντους…χθες που τους ειχατε παλι χασατε….η ζηλια και η κακια σας δεν εχει ορια….

  9. Loipon. Pirate re zontobola 3-4 pontous epeidi den epaize o Ntafu? Nai
    Pirate enan ponto tsampa pou h Karolina erikse 3/4 stoxous me to xeri pano sto trapezi alal den milisan giati hkseran oti eiste pelatakia tous. KAI????? xasate!!!!!!
    Eiste oi pio asxetoi ekei mesa kai anti na kopanate to kefali sas sxoliazete an einai alithino auto pou exoun oi goneis sas sto survivor o Sakis kai h Marialena pou thelete aithseis kai protokolla na tous nikisete. KAI TO PIO TRAGIKO???? Pali xaste logo tou Ntafu epeidi sas epirease?? Re pate kala re?? Gia bgeite ligo ston tako na doume kati.

  10. Listen survivor is a game of survival. You can do whatever it takes to survive. Duffy is doing whatever he can to survive. If the amigos para pende can’t handle it , they should go home . Asymak was saying to Duffy they were giving him asylum, bullshit the people did that by keeping Duffy in the game for 10 times . It shows what kind of people they are always picking on him for their own failures. Go Duffy we love and support you. From Australia ???????????????????????????

  11. …μια απορία μόνο προς όλες τις συμμετέχουσες ψυχαγωγικές καρικατούρες του show?…πέρα του ότι όπως λέγεται είστε εύποροι τόσα λεφτά βγάλατε εκεί πέρα…γιατί στραβωνετε και κλαίτε ή πανηγυρίζετε για το συγκεκριμένο έπαθλο?…αφού μπορείτε να πάτε στο Μαϊάμι μόνοι ή μόνες σας με την παρέα που γουστάρετε χωρίς να τρώτε και το Αφεντικό & τους παρατρεχάμενους στη μάπα?…όπως και ναχει πάντως καλά να περνάς Τριαντάφυλλε πραγματικέ νικητή του παιχνιδιού της Επιβίωσης…που άνοιξες καινούργιους ορίζοντες στο Show…δεν αγωνίζεσαι…και αυτό το πληρώνει η ομάδα σου με μείον βαθμούς…και όμως κερδίζεις τις επαθλάρες (my1)…ο απόλυτος τζίτζικας που ανέτρεψε μέχρι και τον μύθο…μπράβο σου…?.

  12. Το να είσαι δίκαιος και σωστός δεν βλάπτει και ας χάσεις. Το να χάσεις ένα παιχνίδι δεν λέει κάτι άλλα να χάσεις αυτό που είσαι γιατί θέλουν κάποιοι άλλοι είναι ανήθικο

  13. Ο σακης και η μαριαλενα ξεθρονησαν τον τζεημς και μπαρτζη και το παιζουν πρωταθλητες αποκτησαν κοτσια τωρα συγκεντρωθειται. σας αξιζουν τα καλυτερα γιατι παιζεται με τη ψυχη σας και μετα με το σωμα ευχομαι τα καλυτερα ✝️✝️♥️♥️

  14. Πολύ καλά έκανε η Καρολίνα, όχι θα κάνουμε τα χατίρια του κηφήνα επειδή πάλι κάνει νάζια και δεν παίζει. Ρε ουστ από δω τουρίστα άντε γεια.

  15. Φιλάκια από μαιαμι guys!κερνα ο πρόεδρος!!!νταφυ μόνο!!!αααα οσο για σένα παρε τη σκούπα Καβάλα τη κ κανε μια πτήση πάνω από άγιο Δομήνικο?‍♀️?

  16. Απίστευτο ο Μπογδανος και ο ασημακ τα βάζουν με την Καρολίνα! Ρε αυτοί θα φαγωθούν μεταξύ τους! Πόσο γρήγορα αλλάζουν χαρακτήρα δεν παίζονται! Μόνο Σάκης μετά το χάος!

  17. Έλεος Καρολίνα πήρατε και όλους τους πόντους από τον ΝΤΆΦΥ και αφού χάσετε πάλι σας φταίει
    Έλεος σας φταίει και ο Σάκης που είναι πεχταρας και αξιοπρεπείς
    Αν είχε διαβατήριο ο Μπογδάνος θα τα είχε γκρεμίσει όλα τώρα
    Η απόλυτη ξεφτίλα…….

  18. Δίκαιοτατη νίκη τέσσερα run έπρεπε να παίξει τριαντάφυλλος! Έπαιξε τα δύο τα έχασε τα υπόλοιπα δύο μέτρησαν πόντοι κανονικοί για την μπλε ομάδα! Δίκαιο! Δικαιολογίες δεν υπάρχουν Ο Σάκης και τα κορίτσια του το πήραν και θα χαρούν Μαϊάμι! Τα υπόλοιπα είναι κούφια λόγια! Για μια ακόμη φορά η μπλε δεν ξέρουν να χάνουν δεν μπορούν να το διαχειριστούν!

  19. Δικασε η καρολινα, εχει απολυτο δικιο.
    Ειναι θρασος να αλλαζεις τους κανονες ολου του παιχνιδιου επειδη δεν μπορει να παιξει ο τουριστας. Αν δεν μπορει να παιξει ας τον διωξουν.

  20. Πολυ καλα τα ειπε η καρολ. Αν και δεν την συμπαθω γιατι το ιδιο εκανε και η ομαδα της με τιυς μπλε
    Αλλα θα ηθελα η ποινη να ειναι αφου δεν παιζει ο νταφυ δεν θα παρει το
    επαθλο.θα ηταν πιο δικαιο.