Βραδινά παιχνίδια ανάμεσα σε Νίκο και Ευδοκία | Big Brother | 18/11/2021




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

38 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ρε παιδιά αυτός έχει σίγουρα σχέση έξω.και καλά τώρα δε θέλει φοβάστε.τωρα η άλλη τι λυσαξε με το ζόρι?

  2. Πραγματικά όσοι τον κατηγορείτε και τον λέτε μαμουχαλο, το γεγονός να μην θέλει να την φιλήσει ΕΠΕΙΔΉ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΕΚΘΈΣΕΙ ΤΌΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΕΣ δεν το έχετε σκεφτεί????!!! Το παιδί είναι σοβαρό και όχι σοβαροφανες. Σκέφτεται και την αξιοπρέπειά του αλλά σέβεται και της Ευδοκίας η οποία λόγω του χαρακτήρα της είναι λίγο πιο παρορμητική.

  3. Χαχαχαχα μόνο που δεν κοιμάται και έκανε αυτά τα παιχνίδακια, την θέλει ???

  4. Καλά ο Νίκος τι άλλο θέλει για να το πάρει χαμπάρι????? Είναι ικανός αυτή να τον φιλήσει και αυτός να μην το καταλάβει καν, συνέχεια υπονοούμενα του πετάει και αυτός στον κόσμο του….

  5. Βρε σεις τώρα σοβαρά από έναν χαρακτήρα σαν τον Νίκο περιμένατε γλιτσες και σαλιαρες; Ο άνθρωπος κρατάει ένα επιπεδο. Ξέρει από φρένο και πολύ καλά κάνει γιατί το ευκολότερο πράγμα είναι να ενδώσει. Όλα κι όλα!! Χωρίς καμία πρόθεση σοβαροφάνειας, αλλά ξέρει σε τι παιχνίδι μπηκε. Δεν θέλει να γίνει και τελείως θέαμα. ?

  6. Κ όταν γίνει η φάση με το καλό θα είναι κάτι που θα κρατήσει γιατί ο Νίκος ανοικτηκε αλλά πάλι κρατάει τις ισορροπίες. Ενώ τό άλλο ζευγάρι είναι καθαρά για να μην είναι μόνοι στο παιχνίδι… Τρατζικ:)

  7. Ποπο. Καημενη Ευδοκία. Μεσα στην ενεργεια και τη φαντασια, ερωτεύτηκες τον πιο κοιμισμενο.
    Καλη τυχη.

  8. Τι γλυκούλης ο Νίκος…στο 0:47 πήρε το μαξιλάρι και το έβαλε κάτω από το κεφάλι της Ευδοκίας που κρεμόταν

  9. Είμαστε όλοι Ανώμαλοι που περιμένουμε να πέσει φιλί ανάμεσα σε Νίκο και Ευδοκία ?

  10. Μετά την αποχώρηση του steve πίστευα ότι δε μπορει να υπάρξει καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι, αλλά μα το θεό όταν πέσει το πρώτο γλωσσοφιλο θα ρίξω τα βεγγαλικά που φιλάω για τη πρωτοχρονιά

  11. Ελα βρε Νικολα τι θα γινει με την παρτυ σου! Εχεις ετοιμο το ψωμι το βουτυρο και το μαχαιρι…αλειψεε το να τελειωνουμεε ?

  12. Όταν αργεί κάτι να γίνει έχει άλλη βαρύτητα είναι πιο έντονο . Πιο πιο πιο … εγώ τους καταλαβαίνω ?

  13. Αυτό ειναι έρωτας ,να καίγεσαι από επιθυμία, όλη η μαγεία είναι εκεί, η κ@υλα, ο πόθος που νιώθεις μεσα σου από ψηλά στην κοιλιά, αυτά τα παιχνίδια πριν τον πρώτο φιλί!!! Καλα κάνουν μπορει να είναι βασανιστικό, αλλα σίγουρα είναι έντονο Και θα το θυμούνται για πάντα!!!

  14. Αφηστε τα παιδιαρισματα και φασωθειτε ή σταματηστε επιτελους αυτο το πραγμα. Ολοι το εχουνε καταλαβει τον εαυτο σας κοροιδευετε.