Βρώμικος Κόσμος – 05 – οι Κουμπάροι




Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας γυρνάει τα βράδια τρώγοντας “βρώμικo” και μας λέει πως του φάνηκε. Μαζί του ο Ηλίας Φουντούλης τρώει και τα λέει με το δικό του τρόπο.

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Είναι τόσο 2014 αυτά , που τσουγκρανε Τ φαγια κ κάνουν ήχο ,ένα γλυκό μπαναλ, καντε ρε μαλάκες κάνα τέτοιο, σας πήρε το e-food τη ΠΑ κ σας αφησε στα κουκινγκ τα βαρετά

  2. μαλιάτση αγόρι μου μας έφτιαξες.χτες πήγα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.οι επιλογές στο μενού άλλο πράμα.το συστήνω ανεπιφύλακτα!

  3. Βλεπω ολα αυτα τα γαματα βρομικα στην αθηνα και κλαιω που δεν εχει τιποτα στο ρεθυμνο…

  4. Λοιπόν έχουμε και λέμε: Το μαγαζι δεν είναι βρώμικο💩. Είναι παρακμιακή Ρώσικη ταβέρνα🇷🇺 σε λυόμενο⛺️, σε παρακμικό προάστιο της Αθήνας. Το Μενίδι δεν είναι βόρεια💠. Ανήκει στα Ηνωμένα Κουρελάδικα της Δυτικής Αττικής.💨Η Ρωσοπόντια σιτεμένο μωρό🔥 με τρελό νύχι. Μου αρέσει που χαιρετούσε με το αριστερό χέρι. Μάλλον έτσι χαιρετάνε οι πρώην Σοβιετικές. Οι τιμές είναι τρελλές ακόμα και για εξαθλιωμένους Ρώσους. Ότι πρέπει για την κρίση💸. Ο φιλαράκος σου Μαλιάτση μιλάει το Ρώσικο και χορεύει καζαντόφ τέλεια. Τον έχεις τσεκάρει αν έχει κάνει δήλωση μετανοίας.😜 Ο έλεγχος τουαλέτας 🚾προσπεράστηκε. Ύποπτο αυτό🆘. Βλέπω το σχόλιο να το διαγράφεται⛔️.