Γιατί ψήφισε η Μαρία το Νάσο;




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

21 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Άλλη παλι και αυτή η Μαρία ,το παίζει σωστή ,ισες αποστάσεις, αλλά κανει τους κρυφούς υπολογισμούς της .Ζηλεύει την Ανχελιτα αλλά… της κανει την φίλη. Έλα κοπέλα μου οσο και να το προσπαθείς η φτήνια κσι ο υπολογισμός δεν κρύβονται .Κρυφό Ρουφιανα είναι.Ο Νασος τις ακουγε και ξέρει τι ρόλο παίζουν.

  2. Άστο Νάσο δεν σε παίρνει δίπλα στη Μαρία. Η Μαρία είναι ωραίο τυπάκι και 100% αληθινή. Χάνεις πολύ στη σύγκριση άστο…

  3. Μαρία κ γυναικάρα κ με τρόπους κ καλό παιδί αυτή να το παρει παιδιά είναι με διαφορά ότι πιο ποιοτικό έχει περάσει ως άνθρωπος στα 2 ΒΒ γτ κ την Ευδοκία συμπαθώ αλλά είναι λίγο βλήμα κακά τα ψέματα

  4. Τι γελοίος αυτός ο Νάσος,,, Δεν έχω δει ποιο γελοίο άντρα στην ζωή μου… Βρε κάθε φορά να μην λείπει ένας τέτοιος από τον μπιγκ μπραδερ,,, έλεος βαρεθήκαμε… Ξέρασμα ????????

  5. ο μονος μεχρι σημερα που δεν αλαξε χαρακτηρα γιατι τον ψηφησαν ειναι αυτο το ντομπρο παληκαρι ο Νασος ,λεει αληθειες οπου θελει οταν θελει σε οποιον θελει οπως θελει,το μονο που δεν ξερω ειναι αν το παιζει η αν τα πιστευει ,οσο για το οτι δεν του ζητησε συγνωμη η Αννα μαχαιρι στην καρδια γιατι στην ζωη του καμια γυναικα δεν του εχει φερθει ετσι !

  6. Η κλίκα ζητάει εξηγήσεις απο την Μαρία, εδώ γελάμε! Γρήγορα ξεχνάνε την στρατηγική τους που είχανε κ έχουν, μιλάει κ ο Πέτσας, μαζεύεται όλοι η κλίκα στο καπνιστήριο κ κανονίζουν ποιόν να ψηφίσουν, κ ας έχει μόνο ένας τις κλίκας πρόβλημα με έναν συγκατικο, θα τον ψηφίσουν όλοι τους!

  7. Ο Νάσος μπήκε να παίξει κυριολεκτικά, κάνει παιχνίδι.. η Μαρία είναι πολύ αληθινή

  8. Η παραγωγή γ αυτόν τον λόγο τον κράτησε μέσα. Ελπίζω τώρα να είναι χαρούμενη για τον τραμπουκο… Γ αυτό δεν το βλέπει κανείς φέτος.