ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ – ΙΣΛΑΜ – 20 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP 12ο Μέρος




12ο απόσπασμα απ’ την παράσταση του Σίλα Σεραφείμ “20 ΧΡΟΝΙΑ STAND UP ” σεζόν 2015-2016.

Η Ιστορία της Ελλάδας – Αλλιώς

#Σίλας #20_ΧΡΟΝΙΑ_STAND_UP #StandUp

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μπουρδολογιες και προσβολή συνειδήσεως μετά χειροκροτηματος και πληρωμής μάλιστα!

    Το λάθος ανθρώπινο! Η επιμονή και η υπερβολή δαιμονων έργο!

  2. Έχεις κουράσει. Στο κανάλι views μόνο ο Μαλιάτσης παίρνει. Μάντεψε γιατί. Γιατί το δικό σου χιούμορ είναι γτπ….

  3. Η αθεϊα σήμερα στις δυτικές κοινωνίες(βάλε και Ελλάδα μέσα) έχει χάσει το αρχικό της νόημα ,έχει φύγει από την απλή πεποίθηση ότι δεν υπάρχει θεός (η οποία είναι σεβαστή σαν άποψη,ακόμη και αν διαφωνώ). Έχει μετατραπεί σε μια μόδα, έναν εύκολο και τεμπέλικο τρόπο να πας αντίθετα με το <<σύστημα>> και τις παραδόσεις της χριστιανικής δύσης, κάτι σαν αντιχριστιανικό κίνημα.

    Όπως εσένα είναι δικαίωμά σου να μην πιστεύεις και καθήκον δικό μου και του κάθε πολίτη να σέβομαι και να υπερασπίζομαι αυτό σου το δικαίωμα, άλλο τόσο ισχύει και το αντίστροφο. Δεν είναι δικαίωμά σου να κοροϊδεύεις τα πιστεύω των άλλων επειδή διαφωνείς. Θα περίμενα από άλλον ένα κατήγορο της θρησκείας που <<αφαιρεί την ελευθερία του λόγου>> να γνωρίζει τουλάχιστον τις βασικές αρχές αυτής. Δυστυχώς στην πλειοψηφία, στη χώρα μας αθεϊα σημαίνει <<μπορώ να βρίζω χριστοπαναγίες και να κοροϊδεύω τους πιστούς>> (προς υπεράσπιση,υπάρχουν και χριστιανοί που ρίχνουν χριστοπαναγίες…).

    Η αθεϊα σαν ενέργεια αντίστασης στο <<σύστημα>> δεν έχει κανένα νόημα στην χώρα μας, εκτός αν θεωρείς μερικούς τρελο-παπάδες και μερικές γριές ως κίνδυνο για την ελευθερία μας. Γιατί όλοι αυτοί οι ιδεολόγοι δεν στρέφονται προς την αντιμετώπιση του Ισλαμικού φασισμού? Φυσικά γιατί είναι ψεύτικοι επαναστάτες, όπου τους βολεύει. Γιατί δεν στρέφονται κατά του βουδισμού? Επειδή η γιόγκα και όλο το lifestyle της πίστης <<πουλάει>> κλπ.

    Τέλος θα θελα να διαφωνήσω σε ένα βαθμό για το πως κάποιος είναι πραγματικός χριστιανός.Είναι κάτι που το έχεις μέσα σου, ούτε εκκλησίες χρειάζεσαι,ούτε μυστήρια, ούτε τίποτα. Ένας θεός που βλέπει τα πάντα είναι χαζό να θεωρούμε ότι <<πιάνει σήμα>> μόνο μέσα στο ναό. Άλλωστε οι πρώτοι άγιοι και μαθητές του Χριστού ψαράδες ήταν, ούτε ιεροτελεστείες έκαναν ,ούτε εκκλησίες είχαν,ούτε ευαγγέλια διάβαζαν, απλά πίστευαν. Για το ότι έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο ο μέσος πιστός ,φταίει σαφώς το κατασκευασμένο από ανθρώπους σύστημα της εκκλησίας και όχι η ίδια η θρησκεία/πίστη.

  4. Φασίστας από τους λίγους, και μάλιστα του κατώτερου είδους όποιος δεν έχει τον ίδιο τρόπο σκέψης με τον ίδιο τον κράζει.

  5. funny skit, ας δούμε πόσοι θα πρήξουν μπάλες γιατί ενοχλήθηκαν με ένα έξυπνο κομμάτι ΚΩΜΩΔΙΑΣ
    2019 μαλάκες και ορισμένοι ακόμα νομίζουν είμαστε στο 1979 όταν βγήκε το Life of Bryan και πήγαν να σταυρώσουν τους Monty Python για ένα 2ωρο κωμωδίας

  6. Είναι αστείος. Τον χριστιανισμό τον έχει κράξει όσο δεν πάει αλλά το ισλάμ ίσα που το ακούμπησε μην τον πουν και ισλαμοφοβικό. Στους διδύμους πύργους αντί να πει allahu akbar λέει πυρ. Μαλάκα Σίλα εκτίθεσαι

  7. Καλο το χιουμορ αλλα το εχει παραχεσει καπως με το θεμα αθεΐα.Απλα δες τα πρωτα δεκα δεύτερα ενδεικτικά.Δεν κράζω,αποψη μου.

  8. Η λογική δεν μπορεί να εξηγήσει τον Θεό και την πίστη ρε Σίλα ! η λογική δεν μπορεί καν να εξηγήσει την ίδια μας την ύπαρξη .. όταν μπορέσεις να εξηγήσεις λοιπόν το πως υπάρχεις τότε ίσως μας πείσεις για αυτά που μας λες τώρα.

  9. Σεραφείμ, σε θεωρώ άνθρωπο έξυπνο, εφευρετικό και με χιούμορ.. Αλλά ρε μαλακα ξεκόλλα με τη θρησκεία και τη ΧΑ. ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ