ΔΙΠΛΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ #40 – Ραπσνοτχότ




Η Διπλή Πανσέληνος, η πιο καμμένη εκπομπή του ελληνικού YouTube και ταυτόχρονα η καλύτερη εκπομπή του γαλαξία), τώρα μαγνητοσκοπημένα από το καφέ της γειτονιάς (σας;).
Άραξε κι εσύ παρέα με τον Γιώργο Ζώκα και τον Αριστοτέλη Ρήγα και κάψε ό,τι εγκεφαλικά κύτταρα σου έχουν απομείνει.

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ρε μλκ ποιοι νέοι το ραπ το ραπ ήρθε στην ελαδδα το 1984 με τους FFC τους terror x crew το 1993 active members 1997 zn Ημισκούμπρια 2000 άλφα γαμα και Λεκτικο και kilah p (RIP)
    Και άλλη τόσοι που δεν ξέρετε οπότε δεν είναι μουσική για νέους άνθρωποι έχουν μεγαλωσοι με αυτούς και κάτι τελευταίο αυτούς που ανφερατε δεν κάνουν ραπ κάνουν Trap το όποιο είμαι όντως σχετικά πρόσφατο

  2. Παραλληρισμος παπάδων με ράπερ… Επιτέλους κάτι που δεν περίμενα να ακούσω και να ξαφνιαστω στο να συμφωνήσω ακριβώς με τα επιχειρήματα. Πάει το εκαψα… Καλή τύχη..

  3. 1) όντος ο Tus το κάνει κοροϊδευτικά
    2) τον Tus τον λενε όντος Τουση στο επίθετο
    3) αυτό με τους shooters είναι του snik

  4. Αδέρφια, ο Κέντρικ Λαμάρ φέτος κέρδισε βραβείο Pulitzer. Ενδεικτικά, το συγκεκριμένο βραβείο είναι πρώτη φορά που το έχει κερδίσει κάποιος "mainstream" μουσικός.
    Ίσως τον μπερδέψατε με κάποιον άλλον. Ακόμα κι αν δε σας αρέσει ο ήχος του, δεν μπορείς να τον αγνοήσεις.

    Από την άλλη οι Έλληνες trappers και όχι μόνο αυτοί προσφέρουν ανεπανάληπτες στιγμές κωμωδίας

  5. Το "Yo" που λένε οι ράπερς στις άρσεις έχει κοινή ρίζα με τα παλαμάκια που χτυπούν επίσης στις άρσεις στην δυτική εκκλησιαστική μουσική. Και τα δυο προέρχονται από την αφρικανική μουσική που έφεραν μαζί τους οι σκλάβοι της Αμερικής.

  6. Ρε μαγκες δεν ειναι οτι ειμαι χατερ αλλα λενε πράγματα που δεν ισχύουν δλδ λενε κατι απλα για να το πουν χωρις να εχουν ψαξει το θεμα γενικα γνώμη μου ειναι να κανεις ενα research πριν αρχίζεις να κραζεις ποσο μαλλον οταν μ βαζει των ζοκ που δεν εχει καμια ιδεα απο ραπ

  7. Σαν να ακουω τον πατερα μ να μιλαει για τα τραγούδια της σημερινής νεολαίας. Πραγματικα οτι πιο Cringe

  8. Έκαψα το κεφάλι μου ρε μαλακες.Ειστε κομπλέ ωραίοι σενιοι αλλά μια φαση που δεν την έχετε πολυψαξει καλό είναι να την σχολιάζετε.Το παλιο ραπ διαφέρει από το καινούργιο γιατί ο σκοπός του είναι άλλος.Δεν μπορείς να συγκρίνεις old school με new school.Ειναι δυο διαφορετικά ΕΝΤΕΛΩΣ πράγματα.

  9. Μερικές προτάσεις:
    α) ξαναρχίστε να παίρνετε θέματα από τα σχόλια.
    β) σταματήστε να μιλάτε για αρχικό θέμα που έχετε για πάνω από 2 λεπτά συνολικά. Σας βρίσκω υπερβολικά συγκεντρωμένους στο θέμα, γιατί έτσι; Αφήστε τους εαυτούς σας ελεύθερους να βγάλουν το λογοπαιγνιακό αχανές που κρύβετε, όπως παλιά.
    Ή τουλάχιστον μη γράφετε σχετικούς τίτλους στα βίντεο. Έχει κάποιες αξίες αυτή η εκπομπή, μη τα καταργούμε όλα πια.
    3) δώστε μια κιθάρα στον Ρήγα.

    Σε κάθε περίπτωση, συνεχίστε να βγάζετε κι άλλα επεισόδια! Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε ^_^

  10. Kalo einai na psaxneis ligo prin arxiseis na ekfereis apopsi kai eidika prin arxiseis na xtizeis asteia ta opoia stin ousia tous den einai. To rap einai ousiastika preaching kai ksekinise me tin idia logiki pou ksekinise I ekklisia. Mc simainei master of ceremony kai opws kai oi leitourgies, to rap ksekinise exontas didaktiko xaraktira gia to koino tou. Giati oi afrikanis rizes tou proerxontai apo afrikanikes "ekklisies" fulwn. Anyway originally oles oi morfes logou eprepe na exoun didaktiko xaraktira ara pistevw pws to na kaneis humour ousiastika akaliptontas sxeseis pou ontws iparxoun einai akiro