Ελένη: Ή τα σβήνουμε όλα και πάμε παρακάτω ή θα μείνουμε στάσιμοι και η Μπλε ομάδα θα σβήσει




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Την καρολινα αν την βαψεις πρασινη ειναι σαν Goblin του Barad Dur απο την συντροφια του δαχτυλιδιου!

  2. Διαπραγματευση Ανωνυμος – James .(χρησιμοποιω τον ορο ανωνυμος γιατι μου σβηνουν τα μυνηματα) Ανωνυμος : James επειδη σε εκτιμω ιδιαιτερα , σε εσενα και μονο σε εσενα, θα δωσω 100% αυξηση . Να φανταστεις James οτι στον 30φυλλο θα δωσω μονο 20% αυξηση . James : ( μετα απο γρηγορους υπολογισμους – James 100% = 700 x 2 = 1400 / 30φυλλος 6.000 χ 20% = 7.200)( αξιοθαυμαστος ειρων!!! ) Κυριε Ανωνυμε , με τιμανε ιδιαιτερα τα λογια σας αλλα το θεμα ειναι ηθικο . Δε θεωρω οτι ειναι δικαιο απεναντι στον 30φυλλο εγω να παρω 100% αυξηση και εκεινος μονο 20% . Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να το δεχτω και θελω να αποχωρησω .!!! Ανωνυμος ( o εγκεφαλος του Ανωνυμου συρρικνωνεται οπως παθαινε του Παππα ) . Οκ James , επειδη σε εκτιμω πραγματικα θα σου τριπλασιασω τις αποδοχες . James : Κυριε Ανωνυμε , μαλλον δεν καταλαβατε . Θα ηταν ανηθικο απεναντι στον 30φυλλο να παρω εγω τα 3πλασια χρηματα και εκεινος μονο 20% αυξηση . Λυπαμαι αλλα θελω να αποχωρησω . Ανωνυμος : Οκ James , τελευταια προσφορα . Θα σου 4πλασιασω τις αποδοχες . James : . Kυριε Ανωνυμε . Mε τιματε με τα λογια σας και τις πραξεις σας . Επισης αναγνωριζω ποσα πολλα εχω κερδισει απο αυτο το πανεπιστημιο που λεγεται survivor . Σας επαναλαμβανω οτι το θεμα ειναι ηθικο. Θα δεχτω την προσφορα σας αλλα μονο υπο εναν ορο . Επειδη ο 30φυλλος δινει και την ψυχη του εδω στο survivor , o μονος τροπος που ηθικα μπορω να δεχτω 4πλασιασμο των αποδοχων μου ενω ο 30φυλλος θα παρει μονο 20% , ειναι απο εδω και στο εξης να αγωνιζομαι οσες φορες ακριβως και ο συμπαικτης μου σε καθε αγωνισμα !!! . Ανωνυμος ( to προσωπο του αρχισει να κοκκινιζει – η πιεση του χτυπαει νουμερα οσο και η τηλεθεαση πριν την αποχωρηση James ) . EEEEEEEEEως εδω !!!!! . Θελω να αποχωρησεις απο το survivor !!!! . James : Κυριε Ανωνυμε πραγματικα χαιρομαι που για μια ακομη φορα συμφωνουμε απολυτα !!!!!

  3. Τι ανεκδοτο ειναι αυτο που ειπε παλι ο Νταφη οτι εφτιαξε μια γρηγορη ομαδα ποσο γελοιος μπορει να γινει ακομα που το μονο που κανει ειναι να κοροίδευει τον εαυτο του και αυτους που τον στηριζουν εχει γινει ο σιχαμενος του παιχνιδινιου και ακομα να το καταλαβει.

  4. Η ΚΑΡΟΛ Κ ΝΙΚΟΛ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΑΝ ΠΟΖΕΣ Κ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΑΣ ΣΚΑΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΦΙΔΙΑ

  5. Η μπλε ομάδα 4/ από τους /5 είναι από την αρχή του παιχνιδιού και λογικό είναι να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα αγώνισματα αφού έχουν κουραστεί σώματικα και ψυχικα κουρασμένοι

  6. Οι καινουργοι δεν αξιζουν τη νικη του survivor , νικητής θα ειναι ο τελευταίος απο τους παικτες απο την πρωτη μερα

  7. Ρε Καρολινα μου κανεις πλακα εδω χανεις και δεν μπορεις να κυριευσεις το μυαλο σ με τις δικαιολογιες που πετας και την κακια που βγαζεις υστερα απο τους αγωνες και βγαζεις λογο μαζι με την τσιρλιντετ

  8. Αποχώρησε και ο Νίκος το επεισόδιο θα παιχτεί την Κυριακή .
    Μάλλον αποχώρησαν μαζί αλλά εδώ η δικαιολογία θα είναι το γόνατο του Νίκου .
    Από την αρχή ο Τούρκος παραγωγός το είδε κάπως ,βάζεις παίκτες πριν πέντε μήνες μετά άλλους μετά
    άλλους φθειρεις. ανθρώπους τους κάνεις ριάλιτυ για τηλεθεαση.
    Αν και σαν δίδυμο δε τους συμπαθούσα , ανθρώπινα είμαι μαζί τους άφησαν πίσω στρατηγικές και πρωτιές ίσως και έδωσαν γερό μάθημα στην παραγωγη δε νομίζω. να βλέπετε πλέον με τους εναπομείναντες .!!
    Τέλος αν το επεισόδιο παιχτεί την Κυριακή ποσζ επεισόδια είμαστε πίσω ?
    Ελπίζω το σχόλιο να μην διαγραφεί .

  9. Καρολίνα…. Δεν μπορείς να το βουλώσεις κοπέλα μου? Όταν χάνεις σου φταίνε όλα και όλοι, άλλα εσύ είσαι το θύμα. Δεν αντεχεσαι ούτε εσύ ούτε η υπόλοιπη χαζοομάδα σου.
    Κι όσον αφορά την επιμονή σου, όλοι δικαιούνται να κάνουν λάθη, αλλά εκείνοι που εμμένουν στο λάθος τους είναι απλά ηλίθιοι, όπως είπε και ο Κικέρωνας

  10. Ένας σημαντικός λόγος που ΔΕΝ πρέπει να μπαίνουν παίκτες αργότερα. Δεν είναι δίκαιο επ ουδενί

  11. α ρε Ελενη, αν και η αγαπημενη μου παίκτρια ποτέ δεν καταλαβα γιατί ψηφίζεις έτσι. Αργησες λίγο να πεις την γνώμη σου. Κόντεψε το Smeagol να σου επιβληθεί, ή τουλάχιστον προσπάθησε. Καλη σου συνέχεια αν και δεν θα το ξαναδώ

  12. Από τις τέσσερις κοπέλες εννοείται πως θέλω να φτάσει στον τελικό η Μαριαλένα κι από τις υπόλοιπες προτιμώ να συνεχίσει η Ελένη και να φύγουν Καρολίνα και Νικολέτα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ το bullying στη Μαριανθη. Μην μπερδεύστε κορίτσια!

  13. Νικολέτα… Καρολίνα… φιλοσοφία ανέξοδη! Είναι πολύ ωραίο να κάνεις κριτική εκ του ασφαλούς… Εγώ προσωπικά δεν θέλω κανένας από τους νέους παίχτες να πάρει το survivor… γι' αυτό θα στηρίξω Μπάρτζη και Μαριαλένα που αντικειμενικά ήταν οι καλύτεροι αγωνιστικά από την αρχή μέχρι τώρα… και καταλαβαίνω απολύτως πως αισθάνεται η Μαριαλένα, ήμουν από τα πρώτα άτομα που είχα γράψει ότι τα έπαθλα φαγητού που έδιναν στην αρχή ήταν της ξεφτίλας. Οι παλαιότεροι παίχτες έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ!

  14. αυτοι οι κοκκινοι ο ένας χειρότερος από τον άλλον είναι άλλος ψυχακιας άλλος γλίτσας άλλος κολομαγκας άλλος κουνιστρα άλλος κακός

  15. Κάπου εδώ να πούμε και ένα "μπράβο" στην παραγωγή του Survivor που με την παράταση ωθεί τους παίκτες που ήταν μέσα από την αρχή του παιχνιδιού στην εξάντληση και τους νέους παίκτες που μπήκαν ακόμα και δύο μήνες μετά προς στον τελικό.
    Και φυσικά όλα αυτά στον βωμό των χρημάτων βεβαίως βεβαίως.

  16. Μιλάει η Καρολίνα για δικαιολογίες που κάθε φορά που χάνει της φταίει ο πάγκος. Μην μιλάτε όλοι μαζί, τι είναι αυτά που μου λέγατε κλπ.