Ελένη: Οι σκέψεις μου βγήκαν αληθινές για όλα αυτά που συνέβαιναν από την πλευρά του Σάκη




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

46 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κλασική περιπτωση σχέσεις που γνωρίζεις ένα άνθρωπο στην αρχή γλυκο Λιγομιλιητο συμπαθητικό και συνεσταλμένο και μετά να σ βγαίνει Ελενίτσα αντε γεια ?χαχαχαχα

  2. Τελικά το κοινό παραπλανάται τόσο εύκολα είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ. Η Ελένη ήταν καλό, χρυσό κορίτσι πριν μια εβδομάδα και ξαφνικά έγινε κωλόπαιδο. Και αυτό επειδή βγήκε ο Σάκης και η Μαριαλένα και το είπαν. Εμένα μου φαίνεται παρα πολύ ύπουλο αυτό που γίνεται τώρα με την Ελένη (ειμαι υπέρ της παρεμπιπτόντως εάν δεν εχει γίνει ξεκάθαρο). Δεν είμαι εναντίον όμως ούτε του Σάκη. Την Μαριαλένα δεν γουστάρω. Αυτή τα κάνει όλα αυτά. Όπως τότε και με τους James και Νίκο. Αυτή είναι η Φιλιώ που όλους τους φιλιώνει.

  3. Μια χαρά τα λες Ελένη και αυτή είναι η αλήθεια . Ο Σάκης ο καραγκιόζης Όπως τον είπε η Μαριαλένα και η βασίλισσα της κολοτουμπας Μαριαλενα σε έβαλαν στο στόχαστρο δύο βδομάδες τώρα για να σε ψηφίσουν !!! Το λόγο σου τον είπε ο Τριανταφυλλόπουλος.επειδη σε θεωρούν τηλεοπτική αδύναμη και να σωθεί η Μαριαλένα. Αυτοί οι δύο έδιωξαν τον Τζέιμς και Νίκο τώρα θα σταματήσουν σε σένα .
    Δεν πειράζει Ελένη το ήθος και η αξιοπρέπεια δεν αγοράζεται με το έπαθλο !!! Όταν θα βγουν από το παιχνίδι το μόνο που θα τους μείνει θα είναι το ζευγάρι της Ξεφτυλας και της ψευτιάς !!!!!!

  4. Ελένη είσαι μεγάλη Ντροπή βγαλε την μπάντανα που φοράς και σήκω φύγε από την ομάδα όσο εισαι στην κόκκινη ομάδα την βρομιζεις μετά λόγια σου είτε είσαι στο μπάγκο είτε όχι το ίδιο μας κάνει πάνε κάτσε με τους αμιγκος τους φίλους σου και πανηγύριζε όσο θες μετά σκουπίδια. ??

  5. Ειμαι πολύ χαρούμενη που ψηφίστηκα είπε και δεν ντράπηκε.. μέχρι και στην Αυστραλία ακούγεται η γκρίνια σου Ελένη

  6. Καλά ρε παιδιά οκ κάποιοι κράζετε την Ελένη, όμως στο φετινό survivor λυπάμαι που το λέω αλλά η Μαριαλένα έχει κάνει τις πιο επικές κωλοτουμπες, αλλαγή υποομάδας, αλλαγή στάσης σε Παππά κ.λ.π

  7. Einai san na pas na klepseis sto periptero mprosta apo Astunomiko Tmhma,na se piasei h Astunomia,k meta na les,den sas to lega re paidia oti tha me epiane h Astunomia?Afou re Elenitsa Malakies ekanes,logiko na se dinan,ti to pezeis twra k kala eksupnh,den sas to lega egw?????

  8. Από την μια η Ελένη λέει πως ο Σάκης απλώς της μίλησε έντονα, από την άλλη πως της έκανε επίθεση??Έχω βαρεθεί να ακουω τις μαλακιες των φλαμίνγκος, ειλικρινά…..

  9. Ελενιτσα σταμααααταααα….εσυ εισαι το κολοκυθι και οι Amigos παιζουν την κολοκυθια μαζυ σου….προσεχε τους "φιλους" σου κοριτσακι μου κσι τα νωτα σου! Η Μαριαλενα κι ο Σακης θα ηταν πραγματικα φιλοι σου κι οχι τα φιδια που κανεις τωρα παρεα….αντεεε

  10. Ελένη κορίτσι μου, σε παρακολουθώ όταν μιλάς και σκέφτομαι "όμορφη κοπέλα αλλά βούρλο".

  11. Οι αμιγκος την ακουνε και απλά περιμενουν την ημέρα που θα την βγάλουν υποψήφια αν δεν φυγει τώρα

  12. Μαααλλον ειναι πιο ευκολο να πιστεψουμε…οοτι εισαι ελεφας…παρα οτι εχεις δικιο..???????????.( δυστυχως …το βλεπουμε το ..ριαλιτι..γ@@@@..το covid)…κ…εξ αλλου οολοι γι αυτη την επιβεβαιωση ζουσαμε..????????

  13. "Ελενη σε ψηφιζω γιατι εισαι δυνατη παικτρια και δεν θελω να σε βρω μπροστα μου". Οταν ομως ο Ασημακοπουλος ψηφισε τον Σακη για τον ιδιο λογο αλλα δεν το ειπε ποτε εκει μουγκα

  14. Ναι, το βρηκε, ηθελαν να διωξουν μια δυνατή παιχτρια τη στιγμη που λενε οτι Σακης θελει να φανει ηρωας αρα θα επρεπε να θεσουν υποψήφιο δυο άνδρες. Και σιγα την καλη παιχτρια που είσαι. Και εσυ και η Καρολινα στα ιδια επιπεδα με κορο και Ασημακοπουλου ειστε