Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Σεκιουριτάς (Part 2)




#netwix #epaggelmatikosprosanatolismos

Ένα ποτ-πουρί εξωφρενικά επικίνδυνων στιγμών που έχει βιώσει στη δουλειά του, ο σεκιουριτάς Μπάμπης Καβανάς! Με τον Μάκη Παπασημακόπουλο!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

41 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ε ειναι τελειος μπορει να ακουγονται ακραια καποιοα που λεει και να τα λεει ειρωνικα αλλα καποιοι τα ισχυριζονται οντως ειναι απιστευτοςςς

  2. Η πιο γελοία δουλειά εβερ…. Στον φιλικό και οικογενειακό μου κύκλο,έχω 5 άτομα που δουλεύουν σεκιούριτι…. Μόνο ο ένας είναι σωστός και μάχιμος. Οι υπόλοιποι 4 είναι κλόουν,πάνε να κοιμηθούν,να τσεπωσουν τα 580€ και μετά παραπονιούνται ότι τα χρήματα είναι λίγα….

  3. Μεσα σε όλα τα κωμικά ακούστηκε κατι καλό.
    Η τσάντα μπορει να θυσιαστεί,
    ο άνθρωπος ποτέ.
    Πολυ καλη δουλειά παιδια.
    Μπράβο!

  4. Εντάξει,κομμάτια να γίνει,εγώ πείστηκα.Μετά από αυτό το βίντεο,θα πάω να δουλέψω security.

  5. Εγώ πάντως αν έβλεπα κάποιον την ώρα που ξυπνάει να κάνει έτσι σαν τρελός καλικάντζαρος,όχι απλά θα φοβόμουν,ακόμα θα έτρεχα(για να πάω σε ένα ασφαλές μέρος να γελάσω με την ησυχία μου!).Τσοπανόσκυλα,chicken -nuggets….masterpiece!!!

  6. Τι έχουμε ζήσει σε αυτή τη δουλειά. Τα καλύτερα γίνονται τη νύχτα. Σχεδόν πάντα… Ευχαριστούμε Μάκη.

  7. Η ιστορία με το γέρο στο κουβούκλι, θα ήταν καλύτερη αν τέλειωνε επειδή τελικά πάτησε κάποιος το κουμπί απ την άλλη μεριά..

  8. Πικρές αλήθειες μέσω του χιούμορ.Ενας κλάδος που δυστυχώς με τα χρόνια γέμισε σκουπίδια.Καποτε δούλευες σεκιούριτι και είχες ένα κύρος.Τωρα σε βλέπουν σαν τον τελευταίο τροχό της αμάξης.Ειτε σε γήπεδα,είτε υπηρεσίες.Ευτυχως έζησα ωραία χρόνια σαν φύλακας και φεύγω με το κεφάλι ψηλά από έναν χώρο που δεν προσφέρει τίποτα πλέον.

  9. Εξαίρετος όπως πάντα 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻όσο για τα μασημένα chicken nuggets με πατάτες……..😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣❤️

  10. Να φανταστώ και ο Michael και ο Fritz επέλεξαν την δουλειά αυτή λόγο του βίντεο; Τι; Δεν καταλάβατε τι είπα γιατί είμαι ένας FNAF nerd; Καλά, δεν πειράζει, οι δύο-τρεις που κατάλαβαν όμως είναι legends