Ευδοκία: Είναι και λίγο αστεία η αντίδραση της Άννας για τον Ισίδωρο




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

29 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. με τοσα που της εχει μεταφερει ο νασος της Ευδοκιας για την αννα το επιπεδο που κραταει η Ευδοκια μου αρεσει πολυ

  2. Μια χαρά σε κατάλαβε κορίτσι μου η Ευδοκία αλλά κάνει κάνει κ έχει αυτό το στυλ μετά από τόσα που την έκαναν….κρατάει ισορροπίες μπράβο στην ευδοκια

  3. Η Άννα μοιάζει με την γυναίκα του All Bandy από το "παντρεμένοι με παιδια"
    Πρώτη φορά π σύμφωνω κ λιγο μαζι της

  4. Η Ευδοκία έβγαλε τον χαρακτήρα της που δεν είναι τελικά τόσο ωραίος.
    Ο Νίκος και η Μαίρη μόνο δεν άλλαξαν και αξίζουν εκεί μέσα.

  5. Ο Νάσος είναι κακοποιητικός με ναρκισσιστικη διαταραχή.
    Είναι κοκοποιητικος σε κάθε επίπεδο, η παραγωγή τι κάνει?!!!

  6. Παιδιά εδώ φαίνεται ότι κ η Ευδοκία θέλει να το πάρει το βέτο ο Νίκος, αφού του ειπε ότι θέλω να το πάρεις κ ας είμαι υποψήφια. Δεν ξέρω γιατί νομίζετε ότι δεν την νοιάζει…απλά δεν θέλει να το μεγαλοποιησει ότι βγήκαν υποψήφιοι γιατί ήταν κάτι που το περίμεναν στο κάτω κάτω.

  7. Παιδιά τα έχω πάρει με τον Νάσο…τέτοια άτομα με τέτοια συμπεριφορά θέλουν με την μια απομάκρυνση..έχει φουλ κακοποιητικη ομιλία..με ειρωνία υποτίμηση χρησιμοποιεί όρους στο μέγιστο και σε άσχετη στιγμή για να κάνει επικλήσεις.. εριστικότατος αγενής μην πούμε για την αντίληψη του. κ πολλά άλλα . φανταστείτε πως λειτουργεί στις προσωπικές του σχέσεις..δεν είναι ρόλος αυτό..είναι αυτό το πράγμα..δεν είναι καν στρατηγική..όλοι οι άλλοι και η Άννα..είναι μακράν καλύτεροι…μακράν..ας φύγει αυτός..με στοιχεία ανθρώπου τραγικά..και μετά φεύγουν άνθρωποι για άλλους λόγους …Η Ευδοκία επίσης φαίνεται τι είναι τελικά πάνω στο παιχνίδι..νομίζω όσοι την υποστήριζαν θα βλέπουν..