Ευδοκία και Ανχελίτα ξεκαθαρίζουν την κατάσταση μεταξύ τους




Δείτε περισσότερα στο

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

39 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ανχελιτα…ακυρη
    Ευδοκια αδιαφορη
    Μαιρη αληθινη
    Στηβ παρεξηγακιας νευρικος
    Κωστης αστερι
    Παναγιωτης πιτσιρικας
    Η ηθοποιος γλυκουλα
    Οι υπολοιποι δεν τους θυμαμαι…αρα αδιαφοροι

  2. Η Αντζελίτα φαίνεται να ζηλεύει πολύ και να φοβάται ότι ο Παναγιώτης ενδιαφέρεται για την Ευδοκία. Έχει σαφώς ένα κόμπλεξ γιατί η Ευδοκία είναι ένα όμορφο και ενδιαφέρον κορίτσι.

  3. η αντζελιτα δεν μπορει να εχει φιλες απλα….ας το καταλαβει επιτελους…μονο με αμτρες μπορει να κανει παρεα..τις γυναικες τις ζηλευει..ολεεεεες!!

  4. Η μελαχρινή ζηλεύει την ευδοκία….η δεύτερη δεν νομίζω ότι ασχολείται με τον Παναγιωτη ….τον χαρακτήρισε παίκτη στις γυναίκες και ισχύει….

  5. Η πλάκα είναι που αυτή δεν τον γουστάρει και καλα αλλά όση ώρα της μιλάει η Ευδοκία γι αυτον μονο που δεν την εχει δαγκώσει …

  6. Η Ευδοκία δεν νομίζω να τηs αρέσει ο Παναγιώτηs γιατί δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο μπορεί να ήταν στεναχωρημένη που βγήκε προτεινόμενη και δεν το περίμενε.

  7. Ουυυυτεεεεεε καααααααααννννννν….ουυυυυυτεεεεε καααααανννννννν…κ τσαπ, εγινε το ξεκαθαρισμαάαααα!!!!! Ουυυτε κααααννννν…..😒😒😒😒😒😒😒

  8. Η άλλη μόνη της μαλωνε σε όλο το επεισοδιο αντί να πιάσει εξ αρχής την Ευδοκία. Κλαίω 🤣🤣🤣🤣