Ευρυδίκη: "Πενθώ, δεν αξίζει στην ομάδα να τα ζει όλα αυτά" | Survivor | 09/01/2022




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Στην Αθηνα ειπε κανεις οτι και 10 να βγουν υποψιφιοι ενας θα φυγει! Τι ξεκληρηστηκε η ομαδα? Αν δεν θελεις να φευγουν παικτες απ την ομαδα σου κερδισε και κανα παιχνιδι και ασε τις πλερεζες! Οχι μονο τα ατομικα! Ωραιο αθλητικο πνευμα!

  2. Ευριδίκη:Πενθώ..,πενθώ αλήθεια γιατί δεν αξίζει σε αυτήν την ομάδα που ξεκίνησε στους πρώτους αγώνες όπως ξεκίνησε να ζεί τώρα όλα αυτά.Και τελικά αναρωτιέμαι αν τελικά μείνω και με κρατήσει ο κόσμος για ποιον θα παλλεύω;Για συναθλήτες μου που όταν χάνουμε παράρουν;;
    Ναι ναι πενθείς σίγουρα που πήδηξες από την πισίνα μια χαρά χαρούμενη στο νερό.??

  3. Ναι καλά που πενθεί και δεν έφερες μόνο εσύ το 100τα εκατό του εαυτού τους και εσύ έκανες πάρτι στην πισίνα για αυτό μην βγάζεις την ουρά σου από έξω ….

  4. Όταν η μισοί και παραπάνω συμπαίχτες σου δεν νιώθουν καλά με αυτό που κάνεις, ασχέτως αν έχουν άδικο η δίκιο οφείλεις να τους σεβαστείς και όχι να βάζεις το εγώ σου πάνω απ΄την ομάδα. Δεν το κάνουν επειδή έδωσες ένα φιλί, αν τους άκουγες για λίγο θα καταλάβαινες…

  5. Η νυφη παιζει θεατρο….ο γαμπρος θα προσγειωθει αποτομα…Η ομαδα ειναι για τα μπαζα,γι αυτο επιβαλλεται να κανει ο Τουρκος αλλαγες ΑΜΕΣΑ.Η νυφη ειναι ξεροκεφαλη κ παιζει για παρτη της κ τους χαλαει ολη την ψυχολογια…Περιμενω ποτε θα κανει το μπαμ ο Γιωρικας…που δεν αντεχει αλλο με τη νυφη κ τον τεμπελχανα Λαμπρο

  6. κομπλεξ κ ζηλια.ολοι παρταρανε.η μυριελα φερνει νικεσ τι σχεση εχει τι κανει μετα τα αγωνισματα??απλα χαλιουνται γιατι ξερουν οτι ολοι ασχολιουνται με την μυριελα,αλλα αυτοι δινουν τοση αξια στι τι συμβαινει,ελεοσ πια.

  7. Η Ευριδίκη είναι σωστή σε αυτά που λέει η ομάδα των Διάσημων είναι γίνει πιο πολλή ομάδα και να μην ασχολούνται με την Μυριέλλα και τον Γιώργο.

  8. Η καλύτερη τους παίχτρια είναι η Βριησίδα και είναι η μόνη που δε λέει ποτέ ότι φέρνει νίκες. Η Μυριέλα, η Αθηνά και οι υπόλοιπες λένε για τις νίκες τους συνέχεια, όταν φέρουν. Την Ευριδιίκη την πάω, γιατί είναι ο εαυτός της και δεν έχει ανάγκη να είναι κάτι άλλο, εμφανέστατο.

  9. Πενθουσε τόσο πολύ, που από την οδύνη της έκανε pool party και χαιρόταν με την υπόλοιπη κλίκα της, αλλά κατηγορεί τη Μυριελα που χαιρόταν κι αυτή χωρίς να τους ζητήσει την άδεια.

  10. Εγω θυμαμαι το σερβαιβορ του 17 που διασημοι και μαχητες επαιζαν κυριολεκτικα ολοι μαζι στις καλυβες και περνουσαν καλα και τωρα ξαφνικα ουτε να αγκαλιαστουν. Εγω λοιπον για αυτο πενθαω φετος ευρυδικη μου και το να στενοχωριεσαι δεν θα σβησει ηττες ουτε θα φερει νικες απο θαυμα.